angband Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben yaklasık 1.5 sane yurtta kaldım..simdi evdeyim geri:D cok efsane çöm sakaları duydum,gordum..bilmeyen duymayan kalmasın... 1.(bence en bombası)çöm odaya gelir.1-2 gun gecer ee yavas yavas kirlenmeye baslar ve yıkanması gerekecektir..bunu bilen (biz!)bazı kendini bilmeyenlerden biri oda ya hısımla girer... -yaa hayy dııt dııt yaa..bune yaa .offff -(odada bulunan bizden biri daha)yaa noldu lan hayırdır.. -yaa ne olsun yaa olm bokunu cıkardılar yine zam gelmis yaa -(2.sahıs)neye lan???(bu arada çöm olayı cok sinsi bi sekilde ilgilenmöiyomus ayagında izlemektedir.) -yaa abi daha baanyo fisine yeni zam gelmisti yaa,yine gelmis.. -ohaa yaa nası olurr... -olm valla simdi mudurden geliom laann... (çöm yemi yutmustur atlar...) -ne fisi?banyo icin fis mi aliyoz... (çöm sakanın %90 kısmını bu soruyu sormakla yemistir..) -evet yaa(sinirli bi sekilde)ondan alcan.. çöm muhabbeti uzatmaz....olaydan 1-2 gun icinde çöm müdüre gider... -pardon müdür bey ben banyo fisi alcaktım.. -(yılların tecrubesi mudur soguk kanlılıkla)bu seferlik benden olsun:D 2.(bu biraz daha essek sakası)çöm gelmeden once çöm'ün kalcagı yatagın hemen yan duvarına yan odalardan bi arkadasın fotosu konur... çöm o daya gelir.fotonun ne oldugunu sorar.. -yaa onu cıkarma,o bizim arkadastı gecen sene trafik kazasında kaybettik,bu yatakta yatıyodu hatırası var denir.. -çömde eyvallah der... 1 hafta felan çöm'ün gozune girer iyice foto... sona 1 haftanın sonunda çöm yatakta yatarkene gecen sene olen arkadas beyazlar icinde odayadamlar...gerisini siz dusunun... bide klasik aga sakaları felanda vardır ama bunlar baya klişedir.. çöm ve isbirlikci oda da sohbet etmektedir...diger isbirlikciler (iclerinden 1i aga olmak kosuluyla 3yada 4kisi odaya girerler) sonra aga çöm'ün karsısına otturur ama yandaki 3-4 kisi oturmaz...sona aga yakaslık 10 dakkalık bi nutuk ceker...iste biz sizi korucaz sorun olursa bize gelceksiniz felan sonunda konuyu paraya baglar bu hizmetler karsılıgında belli bi miktar para ister...(çöm bu arada cesaretle,korku arasında karasızken) oda da onceden bulunan isbirlikci -yaa ne vercem yaa,bu ne be..hırsızmısınız yaa... die dayılanır... aga kararlı ve kesin bi tonla -mesut alın bunu dısarı... 3-4 adam elemanı alır oda dan cıkartır,kapı acık bırakılır...eve pat kut sesleri esliginde(elemanlar yere vurur)isbirlikci bagirir... çömdeki son cesaret zerrecigide buharlastıktan sona,aga parayı alır...ceker gider..... çöm kendinegelinceye kadar beklenir ona olay anlatılır para iyade edilir...[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eheh neyse kimseyi tanımıyoruz da bişi olmuyo(herşeydeki hayır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çöm bi güzel dövülür, sora şakkaa denir. çömde bahçeye çıkar aldığı odunu gece belinize belinize verir.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Biz o ağa muhabbetini nurcu abisi olarak yapmıştık, çöm'e bi de abdest alıp namaz kıldırmıştık, "nasıl kılıyon bi görelim" diye , sonra da istiklal marşı'nı okutup hep beraber koparaktan şaka olduğunu söylemiştik. :lol:[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ilginçmiş =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yazık ya :P o hayalet olayı deli napardım bılmıom[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Başka birine de Çalışma Salonları'na girişin ÇS kartları ile olduğunu, kartını yurt danışmasından alabileceğini söylemiştik. Ertesi gün danışmaya gidip ÇS kartını isteyince "sana kartını al diyen de almadı kartını daha, gelsin o da alsın" diye bi cevap almış eleman, gelip bunu deyince biz yine yerlerdeyiz tabi.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 biz direk yapıoruz.. bi anda 10-15 kişi bi kişiye karambol çekip yatay pozisyonda taşırlar ve bayrak direğine gümmm.. gümmm.. gümmm.. ve yaklaşık 25 sn içinde herkes işine döner.. faili meçhul ballbust =)[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 güzelmiş biz de adamların önlerini açıp kolonya basarduk, bize yaptıkları gibi :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Çömlerimizden birine de ilk senesinin sonunda eve giderken "dolap çekmecelerini ve kapağını depoya teslim etmen gerek" deyip, adama onları söktürtüp 5 kat aşağıdaki depoya göndermiştik, Allah'tan daha varamadan yolda uyarmışlar, yoksa rezalet dizboyu :lol:[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Chemical, 06 Ekim 2005 00:23 tarihinde demiş ki: çöm bi güzel dövülür, sora şakkaa denir. çömde bahçeye çıkar aldığı odunu gece belinize belinize verir. Yapılması gereken budur tabi.. Meşe odunu ile ıslah eşek kadar adam olmuş eşek şakaları yapan dingilleri terbiye için uygun bir yoldur.. ancak ve ancak ben hala "Kim seni yeterince sevmedi?" şeklinde empati yapmayı tercih ediyorum.. Gereksiz işler peşinde koşuşturmanın verdiği eğlence yerine kendinize adam gibi bi hobi bulun, hem siz kazanın hem toplum kazansın... (bkz. Dingil bakımı ve onarımı cilt I) (bkz. dasaaa has meşe odunları inc.)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tam tersi dostum, bu tip şakalar (evet, bazen onur kırıcı olsa da) uzun süre beraber kalacak insanlar arasında bir bağ oluşturuyor, aradan birkaç ay geçtiğinde sadece güzel birer anı olarak hafızamızda yer alıyor. Yeni gelenin sizden uzak uzak durması, soğuk kalması pek hoş değil, zorlama sohbetler de çoğu zaman işe yaramıyor, bu tip şakalarla alışma süreci hızlanıyor ve ba bam, 2 hafta olmadan adamla kankisiniz. Ben 5 yıl yurtta kaldım, bana da şaka yapıldı, yani empati denen şeyi ben zaten birebir yaşadım, ben de çok şaka yaptım, ve bu 5 yıl sonunda hala bana şaka yapanlarla da, şaka yaptıklarımla da çok yakın arkadaşım.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 benim mat hocam anlattı bi tanede simdi burda anlatırsam banı yerim o yuzden bosverelim[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben kimseyle anlaşamıyorum ne okulda ne başka bi sosyal yerde:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 chemical dışarda hayat var hayatının kul haricinde %90ını evde geçirdiğin için böyle olmaso doğal. bi de anlaşmak için anlayışlı olmak gerekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eşek şakasından nefret ederim, içimde yurtlara karşı bir tiksinti oluştu...[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Çöm ne?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cömez oluyo sanırım[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yok be direk hane ve tecavuz olayina girmek tavsiye edilir.. Bengay surup arkadasimizin poposuna mis gibi bir soguk dus aldirtmak guseldir.. Epey eglenceli olur, arkadasin cektigi acilari gormek mukemmeldir.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bir de şöyle şakalr var. adamın biri gelir. şu bavul şurada dursun der. eskiler dursun falan der neyse zaman ilerler.nerde benim bavuşumu alan şerefsiz baya korkutucu şekilde gelen mağara kaçkını gelir. odaya dalar bu benim bavul ne işi var burda falan der eskiler. der ki yeniye senin değil mi? bavul falan der işte o an mağara kaçkını ile çömez gözgöze gelir. herkes gülmemek için kendini zor tutar. sonra mağara kaçkını adamın üzerine yürür. ve çömez iyice zıçar . sonra gercek anlatılınca çömez çop yutmuş adam gibi kalır.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Absolut, 06 Ekim 2005 11:26 tarihinde demiş ki: Çöm ne? yeni gelenler veya senin alt sınıfların olarak isimlendirilir.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Veya çömez piskopattır kafayı koyar yığar oracığa :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bi tane de ben anlatayım ama bu baya agır bı saka adamı kalpten goturur:) Aga ıle ısbırlıkcı etrafı tulle cevrılı bı yataktalar.Çöm odaya alınıyor.Sora da ısbırlıkcı pantolonunu yukarı ceke ceke cıkıyor yataktan.Çömede sıra sende denıyor:)Adamın halını anatmaya gerek yok herhalde...:D[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 o çömde birazcık adamsa, siz nasıl onu çöm ettinizse. oda sizi döm eltir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Absolut, 06 Ekim 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Veya çömez piskopattır kafayı koyar yığar oracığa :) eh tabi düşünmek lazım, karsımıza goldberg gibi bi çöm gelirse en fazla "abi bavulları nereye tasıyım" yada "benim yatagım daha rahat sen en iyisi buna gec"diyebiliriz:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar