Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hordes of Chaosu nasıl bilirsiniz?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

warhammer konusu hakkında çok bilgili değilim(hatta hiç bilgili değilim) ama 1-2 starter kit ve strateji kitapçıkğı incelemiştim. Bana göre BloodAngels başlamak için daha iyi bir set gibi geliyor.Gerçi dediğim gibi bu konularda bir iddiam yok ama bir kere daha incele istersen.
ps: ben bunlara bbakalı birkaç sene oluyor yani durumlarda bir değişiklik varsa hiç dikkate alma mesajımı.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

blood angel's Bi space marine chapter ve bence dark angels'dan sonra 40k'nin en kolpa (ama cok güclü hoş dark angel da cok güclü) en dandik hikayesi olan ordusudur. fantaziyle ilgisi yoktur.

Horde of chaos'u bilirim ama horde of chaos denince ortaya dev asa bi ordu cıkıyo yanı dwarflar empire'a benzemiyo.

Horde of chaos tamamda demonic legions'mı demonic army'mi demonic khornite'mı demonice slahness mi tzench mi demonci nurgle 'mu, yoks amortal army'mi undivided'mı? ne bileyim mortal ve yine yukardaki 4 tanrıya göre marklımı, hepiçiğinden ortayamaı?
barbarian ağırlıklımı, marauder dolumu.

Yanı ceşit cok horde's of chaosda her şekilde kendi ağız tadına göre bişeyler bulabilirsin hatta kanırtarak beast of chaos da katabilrisin içine oda mumkun dehşet şekiller yapabilirisin, oyunda ayrı yeteneğe rollere bürünemiyceğin vampire count/tomb kings dwarf ve empire ve wood elf, yoksa ister öküz gibi büyü yaparsın ister öküz gibi kniht cıkarsın ister öküz gibi deamon salrsın ister orc gibi bi milyon kişi cıkarsın.

Ama cidden böle demonic bilmenetic bi ordu istiyomusun olay o.

Koca chaos'da benım hoşuma giden tek olay beast'lerdir gerisi yalandır bana sorarsan.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

starter kit'i olmıyan tek ırk değil ayrıca bir sürü ırkın starter kit'i yok.
dwarf'ların Vampire count'sun sonra ne bileyim beastlerin lizardmanlerin dark elflerin....
HoC'nin satarter kiti yalan olur biraz cok ceşit var dediğim gibi.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ya siteyi iyice araştırdım her ırkın bir stater kiti var da kolpa artık peasant mıdır nedir onlardan bir bölük veriyorlar.Starter kit diyorlar.Yoksa empirenin starter kiti gibi değil.
Ben sitedeki figürlere baktım da tipleri çok hoşuma gitti :) nedeni o yani ve ne biliyim diğerleri yapmacık kalıyor gibime geldi.Wood elfler dark elfler high elfler flan çok özensiz geldi yanında.Ama sırf green knight için Bretonnian da oynanabilir hani :)

Çok bir bilgim yok nedense pdf kitapları bi ürlü indiremedim buluyorum inmiyor cinnet geciriyorum o yüzden.Ben de sitesinde en çok dikkatimi çeken ve yönetmekten zevk alacağım birimleri seçtim.Eskiden Mageknight o bunun yanında çok sönük kalmasına rağmen çok eğlenceliydi tadı damağımda kaldı o yüzden bi köşesinden warhammera geçmek istiyorum.Help
Sosyal ağlarda paylaş

Her akşam ac karnına düzenli paticik.....

Istanbuldaysan yapıcağın en iyi şey sihire uğramak veya yenı acılan karagah'a gelmek oyun zilemek sohbet etmek falan burda zor chaos oyuncusuda bol zaten odruyu kendi gözleirnde görmüş olursun.

Sihir beşiktaş sinan paşa hanı 2. katta karagahı bende bilmiyorum daha gidemeidm.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Yok atmazlar figürler hem pahalı hemde el emeği göz nuru, kafana masa sandalye tabure falan atarlar figur yerine.

genelde hem karagah hemde sihirde cumartesileri oyuncu oluyo, karagahda yine perşemde akşamları toplanılıyor sanırım.

bi sorun ve telaş yoksa son derece yardım serverdır sihir ahalisi hiç cekinme.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Kim? Ole mi oluomuş o iş hmm...Ben sadece sorupatik güçlerle yapıyorum o işi.Ağzımdan küfür çıkmaz hiç bir zaman .Ha ordaki arkadaşlar yapıyorsa o işi ayıp onlara ; çok iyi MK figürü kırarım bu arada :)[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...