Lexius Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 karanlığı yaran tek bir yıldız alevlerin doruğunda parlayan küllerimden sana doğru doğan sevgim, aşkım, herşeyim... uzanamasa da kollarım sana tenin değmese de bedenime bitmese de acılarım seni seviyorum ne olursa olsun uçuyorum bir meleğin kanatlarıyla ağlıyorum şeytanın gözyaşlarıyla kavruluyorum aşk acısıyla çekiyorum cehennem azabını dünyada ateşe olan sevgim hiç bitmeyecek...[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ateşe ve kana olan sevgim benimde bitmeyecek (sadist deilim sadece çok fazla film izliyorum:D)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bu haliyle güzel oldu baya. =)[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 e bi baksanız diodum[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 son dize bi garip geldi ya. değiştiremez misin? onun dışında iyi ama biraz alışılageldik. orjinalite plz. (sen istedin).[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çok güzel yazmışsın bence. Melek kanatları ve şeytanın gözyaşlarını iyi kullanmışsın. İlerde de başarılar. ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yok mu yorumları artıran[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar