Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Odim, 06 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Tamamda kendı sahsı dusuncen o yonde olabılır saygı duyarım ama bjk taraftarlarının adına konusman bıraz garıp geldı... ee etrafımdakı arkadaslarımla bu konuyu konusmutuk ordan boyle bır dusuncem olustu.Sorarak yane.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: m-joy, 06 Ekim 2005 17:34 tarihinde demiş ki: sonuçda o kadar para yok sende.. o kadar para bi tek bill gatesde var o da futbol takımına harcıyacak kadar salak değil o parayı... hali vakti yerinde zaten adamın.. ne yapsın futbolu... Butun parasını harcamıyacakkı zaten.Kendi bile ılgılenmeyecekkı bulur bırını ıdare edecek[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ne anlasın o topğtan anca servetini 100 mişlyar dolar yapmak için uğraşır. para göz adam .[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ^^ buda bır yaklasım.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 kedi uzanamadı ciğere mundar der[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dünyada Abromovich'den zengin bi ton işlerini,vergilerini ört-pas etmeye çalışan iş adamı var.Bunların hepsi birer kulüp alsa olacak şey şirketleşen futbol endüstrisinin büyümesi olacaktır.. Resmen takımlar şirket oluyor acı bir durum..[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
theCio Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Futbola ilgisi olsa yapar yapar hehe adamda 55 milyar dolar servet varmış o parayla bütün dünyadaki futbol takımları alınır.. da adamın başını kaşıyıcak vakti yoktur[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected]
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bizi alsın (GS), hem zeki ve zengin bir yönetimimiz olur da FB'ye kafa tutabiliriz. Fakir de diyemezler artık.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
zydar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bizde aziz yıldırım var.. yeterli bill gates kadar deil ama fena deil valla.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 boku çıkar..çünkü istediği herkesi ama herkesi alır.mesela gsyi satın aldı..gider ronaldinho için 500 milyon dolar sayar gelir adam.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bari iki adam alsın bize ya. Ya da borçları falan kapatsın. Zengin başkan bizim de hakkımız :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Half_Cow, 06 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Galatasaray'ı alsın Bill Gates çok süper olur benim işime gelir. Windows gibi bişey olur GS her maç güleriz artık :D :D :D Windowsundan memnun deilsen kullanma bilgisayarı allah allah ya bu ne pehriz bu ne lahana turşusu? merak etmeyin GS taraftarı bi kendine gelsin bi toplansın o zaman görün ki bu anti GS tezahuratlarla bile fırtına gibiyiz he bide trömsö bozgununu sölerseniz PENDİKSPOR derim:D *!Para insanın elinin kiriyse aziz yıldırım çok kirli(gerçi öle ama)*
Öne çıkan mesajlar