Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

zengin bill gates

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Odim, 06 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki:
Tamamda kendı sahsı dusuncen o yonde olabılır saygı duyarım ama bjk taraftarlarının adına konusman bıraz garıp geldı...

ee etrafımdakı arkadaslarımla bu konuyu konusmutuk ordan boyle bır dusuncem olustu.Sorarak yane.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız.
Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız.
Mesaj tarihi:
said:
m-joy, 06 Ekim 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
sonuçda o kadar para yok sende..

o kadar para bi tek bill gatesde var o da futbol takımına harcıyacak kadar salak değil o parayı... hali vakti yerinde zaten adamın.. ne yapsın futbolu...

Butun parasını harcamıyacakkı zaten.Kendi bile ılgılenmeyecekkı bulur bırını ıdare edecek[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer

msn
Mesaj tarihi:
ne anlasın o topğtan anca servetini 100 mişlyar dolar yapmak için uğraşır. para göz adam .[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
kedi uzanamadı ciğere mundar der[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Mesaj tarihi:
Dünyada Abromovich'den zengin bi ton işlerini,vergilerini ört-pas etmeye çalışan iş adamı var.Bunların hepsi birer kulüp alsa olacak şey şirketleşen futbol endüstrisinin büyümesi olacaktır.. Resmen takımlar şirket oluyor acı bir durum..[signature][hline]D'akmor J.Matthew
I'm only happy when it rains
Mesaj tarihi:
Bizi alsın (GS), hem zeki ve zengin bir yönetimimiz olur da FB'ye kafa tutabiliriz. Fakir de diyemezler artık.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
bizde aziz yıldırım var.. yeterli bill gates kadar deil ama fena deil valla..

:-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
boku çıkar..çünkü istediği herkesi ama herkesi alır.mesela gsyi satın aldı..gider ronaldinho için 500 milyon dolar sayar gelir adam.[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Mesaj tarihi:
Bari iki adam alsın bize ya. Ya da borçları falan kapatsın. Zengin başkan bizim de hakkımız :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
said:
Half_Cow, 06 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki:
Galatasaray'ı alsın Bill Gates çok süper olur benim işime gelir. Windows gibi bişey olur GS her maç güleriz artık :D :D :D

Windowsundan memnun deilsen kullanma bilgisayarı allah allah ya bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

merak etmeyin GS taraftarı bi kendine gelsin bi toplansın o zaman görün ki bu anti GS tezahuratlarla bile fırtına gibiyiz he bide trömsö bozgununu sölerseniz PENDİKSPOR derim:D

*!Para insanın elinin kiriyse aziz yıldırım çok kirli(gerçi öle ama)*
  • Yeni Oluştur...