thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Selam, Arkadaşlar bir tane Age Of Shadows almak istiyorum, pre-order zamanlarını kaçırdım.. Bursa'da yaşıyorum, nerden nasıl temin edebilirim bu oyunu? Dışarıdan sipariş vereceksem hangi siteden ve tax, shipping ucretleriyle tam olarak bana ne kadara mal olur? Turkiyeden alacaksam nasil nerden alirim? Bir de tabiiki Mart'in sonuna kadar promosyon var bildiiniz kadariyla, hooded shroud da istiyorum tabi olursa hehehe.. Bilen arkadaslar detayli bilgi verebilirse cooook mutlu olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 hoodedları 20k ya falan satıyorlar fazla değeri yok kasma yani :) başka promo varmı peki marta kadar yoksa sadece hoodedmı? mini house deed veriyorlardı o bittimi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 adam bunu duyup 400k'e satti belki : / guzel item hele benim ustumde super duruyo valla : ) su personal bless deedleri de bayagi saglam oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Oyunda 1.5 m e gıdıyor.Gozumun onunde kac tane satıldı.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 25k ya satıyodu bugün biri belki ben isimleri karıştırıyorum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bosyere panik yapmayin hooded shroud alamaz zaten :> hooded shroud almak icin 10 subat 23:59a kadar orderini vermesi gerekiyodu. artik 28 marta kadar bir accini aos a upg eder veya yeni aos acc actirirsa personal bless deed/mini house deed alir, per char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Arkada$lar ben thelegbra nın realdan arkada$ıyım beraber alıcaz... ii gusel hooded shroud ları tartı$tınızda birinizde sipari$ verebilecegimiz bi site soyleyin onemli olan bu hooded shroud deil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 site bol ama cok pahali shippingler hep. ne gibi bir fiyat ariyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 buldugumuz sitelerin cogu turkiyeye gondermiyo tek bitane buldum turkiyeye gonderen onlarda 59.99$ a gonderiyolar biras ucuk geldi acıkcası 19.99$ a varken nie 59.99$ veriyim ki :) fiyat olarak 30$ dan fasla vermeyis heralde ama mecbur kalırsak ve bu fiyata bulamazsak haliyle ne kadarsa verices.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 bende kaçırdım shroud u genişliğim yüzünden 28 ine kadar da gold la upgrade code alşmayı düşünüyorum o da sakat iş tradespot brokerları çok pahalı satıyo,dierlerinede pek güvenilmiyo[hline]Lord British Sucks This song is for anyone........fucky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadigari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Selamlar, Ben LBR account ile oynuyorum ama LBR cd`si bulamadığım için hala T2A ile oynuyorum Türkiyede arada sırada bi yerlerde satılıyormuş , şu sıralar nerelerde satıldığını gören var mı acaba? Ya dabana bi kopya verebilecek olan. İstteyim , Gayrettepe civarları , hatta ftp ile verebilecek olanlardan da çekerim... bilen biri varsa [email protected] dan ulaşabilir misiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2003 Ben ızmırdekı bır amerıkalıdan rıca edıcem, onların magzası var ya piex mıdır nedır.Adamdan rıca edıcem parasını verıp bana alıversın.Tum oyunlar mevcut adamlarda.[hline]Simofle [b]O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Peki bunlarin bi web sitesi warmi bizde ula$sakta alabilsek 3 gundur arıyoruz ama bulamıyoruz daha dorusu buluyoruz ama 100$ gibi bi$i buluyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 up! up! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28226[hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ne oside bi tanıdıgım war nede atlantic gold un ne oldugunu biliyorum :D bana sadece cd boxı temin edebilecegim bi site lazım biri solesin ya siz nerden aldınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar