Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age Of Shadows Order???

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Arkadaşlar bir tane Age Of Shadows almak istiyorum, pre-order zamanlarını kaçırdım.. Bursa'da yaşıyorum, nerden nasıl temin edebilirim bu oyunu? Dışarıdan sipariş vereceksem hangi siteden ve tax, shipping ucretleriyle tam olarak bana ne kadara mal olur? Turkiyeden alacaksam nasil nerden alirim? Bir de tabiiki Mart'in sonuna kadar promosyon var bildiiniz kadariyla, hooded shroud da istiyorum tabi olursa hehehe.. Bilen arkadaslar detayli bilgi verebilirse cooook mutlu olurum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

buldugumuz sitelerin cogu turkiyeye gondermiyo tek bitane buldum turkiyeye gonderen onlarda 59.99$ a gonderiyolar biras ucuk geldi acıkcası 19.99$ a varken nie 59.99$ veriyim ki :) fiyat olarak 30$ dan fasla vermeyis heralde ama mecbur kalırsak ve bu fiyata bulamazsak haliyle ne kadarsa verices.. :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,
Ben LBR account ile oynuyorum ama LBR cd`si bulamadığım için hala T2A ile oynuyorum

Türkiyede arada sırada bi yerlerde satılıyormuş , şu sıralar nerelerde satıldığını gören var mı acaba? Ya dabana bi kopya verebilecek olan. İstteyim , Gayrettepe civarları , hatta ftp ile verebilecek olanlardan da çekerim...

bilen biri varsa [email protected] dan ulaşabilir misiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...