Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadasimin resmi

d3n1z

Öne çıkan mesajlar

tek kelimeyle manyak. (bana bu resmi icq dan gönderdiğindeki tepkinin aynısı)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek

DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki:
HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA
Sosyal ağlarda paylaş

tamam yapamayan var bişi demiyorum ama ezbere çizmek yeteneği körelten, ilerlemeyi durduran, ego tatmini yaptıran bişeydir.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada o arkadaşın hep kafa çizmesin sakın. Aynı hataya ben de düştüm sonra toparlamam zor oldu. Hala da tam toparlayabilmiş diilim. Vücut en önemlisi.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Sosyal ağlarda paylaş

horaceın dediği gibi ezbere olmuş.. bu tip suratların çizimini eli kalem tutan herkesin az buçuk yetenekle çizebileceği basitliğe indirgeyen bazı klavuzlar var internet üzerinde zaten.
ama tabi güzel olmuş
ayrıca söyle arkadaşına sürekli aynı şeyleri çiziyosa çizmesin. bööle capon tiplerini seviyosa gövdeleriyle çizsin çeşitli hareketler yaparken çizsin öyle geliştirir kendini. belli bişiye takılıp kalmasın onu güzel çiziyorum diye.
madem öyle profesyonel değil pek eleştiriye de girmeyeyim..
ama sonuç olarak güzel[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me
Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki:
Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

sanki ben çok güzel çiziom ya :P
kafanın küreye benzwemesinin nedeni boyunun çok ince olması bunu saçları uzatarak düzeltebilriz galiba :)
bide gözler gereğinden fazla damarlı ıolmuş fena halde "yeni kalktım hoca" imajı vermiyor değil.....[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside
For he may guide you, being the worlds hidden eye
Through a dark time, when mankind is bleeding within
Oh little dreamer..."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...