d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 arkadasim cizdi fikirleriniz.[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% *[Bu mesaj -Deniz- tarafından 19 July 2003 07:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 tek kelimeyle manyak. (bana bu resmi icq dan gönderdiğindeki tepkinin aynısı)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 çizgilerini geliştirme üzerinde çalışsın. tek seferde ve üstünde çok fazla oyalanmadan çizsin bence. ezilmiş çizgiler... onun dışında güzel. görüşü iyiymiş arkadaşının...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ezbere...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 öyle deme horace onu da yapamayan var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 vallaha cocuk bunun icin kac aydir urasti ama cocuk gozumun ounde cizdi..(yani uzun zamandir izliyordum cocugu)[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 tamam yapamayan var bişi demiyorum ama ezbere çizmek yeteneği körelten, ilerlemeyi durduran, ego tatmini yaptıran bişeydir.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 abi iyide arkadasim ressam flm degilki ole cocugun cani s1k1l1nca resim ciziyor..yane dovme bizi abi yanlis yapmissada asset yane..[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Vazgeçtim alakasız oldu biraz sanki [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 19 July 2003 15:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 oriental adventures dedim resmi gorunce :P[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 gercekten guzel cizmis ama birde kac yildir bu isin icinde arkadsin? :)[hline]* Your skill in Paticik Lore has increased by 0.1%. It is now -0.1% * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bu arada o arkadaşın hep kafa çizmesin sakın. Aynı hataya ben de düştüm sonra toparlamam zor oldu. Hala da tam toparlayabilmiş diilim. Vücut en önemlisi.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenophobia Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Çok güzel çizmiş :::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 çöp adam bile zor çizen biri olarak söylüyorum :) iyi çizmiş :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bi ben mi beyenmedim :p eheh. güzel çizmiş de neden çize çize japon çizgi filmlerindeki tiplerden çizmiş ki. kıl olurum o tiplere böyle ağlarlar yağmur gibi falan..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 horaceın dediği gibi ezbere olmuş.. bu tip suratların çizimini eli kalem tutan herkesin az buçuk yetenekle çizebileceği basitliğe indirgeyen bazı klavuzlar var internet üzerinde zaten. ama tabi güzel olmuş ayrıca söyle arkadaşına sürekli aynı şeyleri çiziyosa çizmesin. bööle capon tiplerini seviyosa gövdeleriyle çizsin çeşitli hareketler yaparken çizsin öyle geliştirir kendini. belli bişiye takılıp kalmasın onu güzel çiziyorum diye. madem öyle profesyonel değil pek eleştiriye de girmeyeyim.. ama sonuç olarak güzel[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 çok iyi olmuşda eleştirmeden kendimi alamayacağım: kafa birazcık top gibi olmuş yani çok küremsi olmuş çene yapısı falan arada kaybolmuş ama tek hata bu - buna da hata denilirse- onun dışında çok iyi olmuş helal olsun çizen elemana[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 sanki ben çok güzel çiziom ya :P kafanın küreye benzwemesinin nedeni boyunun çok ince olması bunu saçları uzatarak düzeltebilriz galiba :) bide gözler gereğinden fazla damarlı ıolmuş fena halde "yeni kalktım hoca" imajı vermiyor değil.....[hline]"Do not fear, my son! Awaken the dragon inside For he may guide you, being the worlds hidden eye Through a dark time, when mankind is bleeding within Oh little dreamer..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Little_Boy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bu resim ayn benim kızlık modülüme benziyor :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 güzel olmuş bence saçlardaki zigzag şeklindeki şey nedir onu basamadım[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 jole sürmüş parlıyo :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 zigzag sekil veriyor kiz kuafor den yeni cikmis.[hline]Angelfire,19 July 2003 13:40 tarihinde demiş ki: neyse ne kadar kötü olursa olsun gelicem sonuçta beni önden salabilirsiniz deli tank diye sorun yok yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Gayet başarılı. Bok atmayın resme :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Balon kafa[hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bu konuda eğitimi olmayan amatör bir kişi için iyi bir çizim ama bu işi profosyenel anlamda düşünüyor ise daha yolun başında demektir.[hline]Under Construction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar