ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 [spo1=1][/spo] [spo2=2][/spo] [spo3=3][/spo] [spo4=4][/spo] [spo5=5][/spo] [spo6=6][/spo] Engine Type:V6 MIVEC 3.8lt Horsepower @ rpm: 263 @ 5750 Torque:260 @ 4500 bence biraz yırtıcı olsaymış daha iimiş.ayrıca pek alınası bi araba değil evo alırım bunu alcaıma. olmamış Mitsubishi...[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Audi TT gibi olmus[signature][hline]bi an çok korktum ben de. geçti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 selam, ben mitsubishi'leri severim. takdir ettiğim noktaları ise motor yazılımını ve kontrol kartlarını kendi üreten ender firmalardan olması. bosh'dan veya başka bir firmadan almıyor yani. arkası güzel ama ön tarafda daha ciddi bir hava yakalanabilirdi. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Buluna bilecek en dandik resimleri bulmuşsun sende arabasönmüş :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 valla maktajsız halini gördüm ben artık istedigi kadar sürsün rujunu fondotenini hıh önden görünüş aşırı sade yani bu tip bir araç için ıhh en azından farlar şöle şaşalı bir parlaklıkta ışıldayan bişilerle kaplı olsa hani sadelik içinde şıklık fln derdim de :) rüküş buldum kızımızı[signature][hline]+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bence tam bir fiyasko.Güzelim Eclipse'i ne hale sokmuşlar.Ayrıca arabanın arka kısmı aynı AUDI TT. Nerdeeee eski Eclipseeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Davion, 06 Ekim 2005 03:45 tarihinde demiş ki: Audi TT gibi olmus katılıorm özellikle arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 uuu hoş bi şeymiş be:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 selam, ön taraf, far yemiş tavşan gibi bir izlenim bırakıyor. farlar daha küçük yapılsa ve krom iç panel yerine siyah içine krom yuvarlar konulsaydı daha ciddi bir hava yakalanabilirdi. kaput üstüne konulacak bir motor kabartısı bile görünüşü daha sert hale getirebilir. B-C arası eğim gerçekten güzel ama arabada. arka tarafta -bana göre- en antipatik yer stop grubu. artık çok klişe oldu şeffaf ve kromajlı stop grubu. fazla uzakdoğu imalatı gibi duruyor. arka aks daha geriye konabilirdi. aks tampon mesafesi uzun gibi duruyor. sonuçta bir audi gibi durması beklenemez :P saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ama deli modifiye olunası bi araba yapmışlar. orjinal haliyle kyllanılmaz.[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arka yine nispeten kurtarıyor da... Böyle saldırgan durması gereken bir arabanın bu kadar basit ve "sevimli görünen" bir burna sahip olması bütün olayı öldürmüş. Arabanın her yanı "Hön hön hön canavarım beaaan" diye yırtınırken, o burnun pokemon görünüşü "sev beni çok şirinim ben" mesajı gerçekten olmamış. Yazık yazık tcık tcık diyorum, NFS Underground 3 çıksa bunu da koysalar da modifiye edip adama benzetsek yorumunu yapıyorum.[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çok istiosan gt4 de var ama orda sadece spoiler ve jant takabiliosun :D[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 selam, said: Cafein, 06 Ekim 2005 13:51 tarihinde demiş ki:Arabanın her yanı "Hön hön hön canavarım beaaan" diye yırtınırken, o burnun pokemon görünüşü "sev beni çok şirinim ben" mesajı gerçekten olmamış. gerçekten çok güzel bir yorum :) saygılar.[signature][hline]paramecium www.audiworld.com Vorsprung durch Technik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Tmm olayı çözdüm Bu adamlar Nissan 350Z ile Audi TT'yi çiftleştirmişler ortaya bu çıkmış... Başka bi yorumu olamaz[signature][hline]T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Evet 350Z, TT kırması.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kırmaya çalışma olayı bu ama kıramamışlar iki arabayı. Acaip bi melez olmuş. Her melez güzel olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar