Vergil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 http://www.fileplanet.com/promotions/battlefront2/swbf2_home.aspx önce siteye giriyorsunuz ondan sonra sol tarafta sign up yazıyor eğer üye değilseniz üye olmanız lazım beta cd keyi veriyor üye olduktan sonra hadi bakalım hepimize kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beyler battlefront yazmışım battlefront 2 olacak bağışlayın beni ! :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 star wars galaxies bolumundeyiz...yoksa yanlis yerdemiyim...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 vergil sağolasın baba oynuyorum Arkadaşlarilkine göre süper olmuş.Heroları şeçebiliyorsunuz sırası gelince. Ben bu gün 3 kez Yoda oldum aeuhuaehua Süperdi ya ama işin güzeli de bizim takımdan yoda olmak isteyen adamlar paso beni öldürdü.Yoksa rakip Yoda'yı alamıyor uehe Biri öldürdü işte niye öldürdün dedim adam Order 66 dedi ya euahuh Sonrasın da Han Solo , Leia , Grievous gördüm harikaydı :) Modellemeler 4-4luk.Karakterler eklenmiş.Sadece uzay savaşları geçen bölümler eklenmiş. Beta'da sadece 3 map var.Utapau,Tantive 4,YavinSpace. Harika ama 3'ude süper. Kesinlikle yükleyip oynayan arkadaşlar bu kadar güzel olamaz bir oyun şimdi girip devam edeceğim :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi üye mi oldunuz para mara vermek gerekmiyormu bunu bi anlatsanız bende çok merak ediyorum bu oyunu[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tamam hallettim[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 e oyunu nereden çektiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oyunu cekmediler satin aldilar[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: DarKRideR, 04 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: Biri öldürdü işte niye öldürdün dedim adam Order 66 dedi ya euahuh rofl :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Keys for this portion of the Star Wars Battlefront II beta have been exhausted. Over the next few weeks we will be releasing batches of beta keys on a first come, first served basis. Be sure to check back to get your key :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Masticore, 05 Ekim 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Oyunu cekmediler satin aldilar Hayır abi daha tam sürümü çıkmadı.Betası bu Arkadaşlar bu linkte karşınıza çıkan yerde sol üstte Sing Up var.Oradaki formu doldurunca sizi yükleme ekranına götürür.Yaşınızı 18'in üstünde gösterin yoksa birde file front'a üye olmak gerekiyor ki bu paralı. Formu doldurduktan sonra size key ve bir link verilecek.Linkten serverlar bölümüne gidip yüklemek istediğiniz serveri şeçin.En altta 3 tane vardı ben yüklerken bedava serverlardan onlardan yükleyin. Download Manager diye dosya yükleyecek o dosyadan sıra bekliyorsun.Waiting dolunca oyunu yüklemeye başlıyor.Bende 10 saat civarinda yüklendi. --- ama o kadar iyi ki oyun sendit'ten ilk hafta alacağım süper gerçekten.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 açıldı bu.hatta ben açtım.fps bölümüne bakıverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar