Siamon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Evt.. yorumlarınızı beklerim.. An Ordinary Tree[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çok hoş olmuş.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Saol.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Uzak planda, dağ ve bulutlarda ayrıntı çok iken yakın plandaki ağaçta dogru dürüst ayrıntı olmaması dikkatimi çekti.Burada bi terslik oldugunu düşünüyorum.Ama arka plan harika olmuş. [Bu mesaj Jedi tarafından 01 Ekim 2005 17:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Eleştiri için saol. Aslında hiç farkına varmadım ilk önce ağacı çizdim yapraklarını falan yaptım arkplanı daha sonra yaptığım için heralde ondan ağaç gözümden kaçmış. Bi daha ki sefere buna dikkat edicem.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ön plan ayrıntısız değil de, arkaplandan daha farklı olmuş öyle diyim. Çünkü ön plan da çok hoşuma gitti. Arkaplan bence olayı bitirmiş valla :)[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 agactan cok arka plan hosuma gitti.buz dagı dimi o :) guzel olmus calısman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Evt buz dağı.. =) saolun yorumlarınız için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 agacta ayrinti istiyoruz!! isteriz isteriz... sanki uzak yere odaklanmis gibi hissettim kendimi. guzel bi buzdagina bakiyorum ve yakindaki seyler bulanik gozukuyor gibi. iyi seyler cikar senden :P[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 =) saol.. aslında ağacı biraz daha editleyip koymayı düşünüodum ama böle koyum dedim.. daha sora yaparsam update ederim tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 agacin etrafındaki siyah cizgiler daha ince, yeşillikle gokyuzu ve agac arasındaki sınırların daha belirgin olması taraftarıyım ben. Bu arada arka plan fotograf di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkaplan fotoğraf evet..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar