Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Ferentus için bi bölüm açılsın lütfen çünkü bu bölümü alt üst ediyo :D herkes ferentus hakkında bi topic açıyo (bknz ben :D ) ayrı bi bölümü olmasını istiyorm hem ferentus u oynayanlar içinde kolaylık olur :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bölüme değmez bi oyun[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 GUNZ gibi buda zamanla unutulacak bir oyun bence.[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arama dicem olmıycak pati genelde tartışıldı dicem olmıycak ben en iyisi gidip uyuyayım *!horrr*[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ne bu oyun ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: BeIlow, 01 Ekim 2005 14:03 tarihinde demiş ki: arama dicem olmıycak pati genelde tartışıldı dicem olmıycak ben en iyisi gidip uyuyayım *!horrr* Sonique için bi daha koyalım bu cevabı :D[signature][hline]Final Fantasy 7-8 bulunanlar pmden irtibata geçerse bir şekilde almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaşlar bakın bütün itemleri tamamladım tabi kask dışında:D nu arada ferentus bu oyun ne diye sormayın http://img308.imageshack.us/my.php?image=btnitemlerkaskdnda5wt.jpg[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Patch'in ortasında sorun yaşıo napcam ?[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aynı sorun dün de vardı bi süre sonra geçti[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: RayCharles, 05 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: aynı sorun dün de vardı bi süre sonra geçti hiç bir ayar yapmadan geçiyormu ?[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 evet sorun ferentus dload serveriyla ilgili[signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar