Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Abyss te ama kaçıncı kat onu bilmiom :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben bi bakayım:D aware gelsene bak yeni konu:)
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geldimmm hob goblinler bodrum katında olması lazım :lol:[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D"
sedron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 key of hell anahtarını kullan 3 kattan sonra onlara gelmen lazım (de buff skill vuruyolar haberin olsun)
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Key of Hell çıkarıp gitmen gerek Key of Hell ile bi bölüme gidiosun orda ilk yaratıkları salla bulcan lara benzio 2 kat öyle 2 kat orc lar etti 4 2 lamia lar desek etti 6 zannedersem 7 ve 8 de onlar :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geçen bi hobgoblin gördüm senin kadardı:D
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abyss hell'de olmaları gerekiyor. KE geldiğinden beri gitmedim abyss'e ama key of hell anahtarını kullandıktan sonra yukarılara çıkıyorsun ve NPCleri geçtikten sonraydı. şu an nasıl bilmiyorum hala öyleyse ne mutlu :p[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Heee bu arada Abyss te artık player a ölürsen %1 exp uçup gidio haberin ola tek gitme[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tek gidermiyim be aware atla arın arkasına hobgobln kesçeğiz:)
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sen hangi serverda oynuon ?[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D"
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 xgenon da oynadığım söyleniyor beramusta da görmüşler beni cyper ı severim ama diez gibisi yok bul bakalım beni:)
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cypherda diğer topicte söylemiştin :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 76xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 16:12 tarihinde demiş ki: xgenon da oynadığım söyleniyor beramusta da görmüşler beni cyper ı severim ama diez gibisi yok bul bakalım beni:) ares ":D"[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D"
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 heryerde varım ben her sokakta cadde başında düğün salonunda ama şimdi sinimle beraber yalnızım diez de oruç beni şair yapar:)
bega Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hobgoblinler abyss hell de 9. veya 10. kattaydi sanirim, goblinlerin katindalar ama çok terbiyesizler :P[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: sedron, 05 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: key of hell anahtarını kullan 3 kattan sonra onlara gelmen lazım (de buff skill vuruyolar haberin olsun) Buff skill ?[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares
Leplicantt Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Malesef Bilgim Yok..[signature][hline]Name:Leplicant Server: Diez Clan:Mystery Np:70xxx Not:Önemli Olan LvL Değildir. Adam Gibi Adam oLmaktır ßence..
Öne çıkan mesajlar