fredy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ben bu başlık altında bir tane daha açtım fakat yardım eden olmadı bazılarıda hemen konuyu saptırdı bir yardım edermisiniz. öle hede hodo die anlatıyorsunuz anlamıyorum :( şöyle anlaşılıur şekilde anlatabilirseniz sevinirim.. benim isteğim büyü yaparken zırh giyemiyecek ve elinden silahı düşecek. bunun için ne yapmam gerekiyor.[hline] İcq = 224455507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 if ((&statf_freeze) || (&statf_stone) || ( == )) // dur bakim nolyo f_fizzle return 1 endif armorluyken fln icin buda silahi dusurme if ( == t_spellbook) findlayer(2).unequip elseif !( == t_weapon_mace_staff) findlayer(1).unequip findlayer(2).unequip endif on=@spellcast yazaersın altlarına bunları yazrsın olur ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 sphere.ini // EQUIPPEDCAST= // Turns on/off casting spells while equiped EQUIPPEDCAST=0 burası 0 olursa zaten direk çantana düşer ekstra bi magery scriptin yoksa..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar