Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybolmayan rouge istiyoz

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio
bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

beni arkamdan gelip kesip ardından

iiiiihihihihüühüüheehehehe

die çığlığı basıp tekrar eğiliğgörünmez olunca bende aynı şeyler, düşünmüştüm :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:
sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim?
Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grizzly, 05 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
beni arkamdan gelip kesip ardından

iiiiihihihihüühüüheehehehe

die çığlığı basıp tekrar eğiliğgörünmez olunca bende aynı şeyler, düşünmüştüm :horace:

yok abı beni kesmedi ben shamanım :) kapıştık 500 canımgitti ondan 1500 sonra görünmez oldu ben yeni gelenlere daldım sonra bi baktım arkadaki priest çığlık atıo arkasında da birileri war hani bilmeyen adam görse ...[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

orası doğru .rogue arkandan çıkıp darbeyi vurduktan sonra:

regrowht+rejavunation

bu ikisi canı ya sabit tutar yada arttır. o arada healing touch sonra ver rootu . artık sıra bende hehehe :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır:

[Bu mesaj Grizzly tarafından 05 Ekim 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben druid sucks diodum ama harbiden rullz.

mage hariç tüm klaslarla duel yaptım.karşımdaki daha kaslıydı level olarak hatta. ama maximum 3 level.

dediğim gibi. warrior gelir charce yapar nature grasp çoktan açıktır. öle kalır .
warlock bence yetersiz bişi.
shaman totemleri olmadan kötü. zorluo ama.
priestin zaten hp si az.
rogue u yukarda dediğim gibi
druid. o yeteneğe kalmış ve itemlara. bugün kendimden 3 level kaslı druidi duelde yendim. ama adam yeteneksizdi bu gerçek.

paladin ucu ucuna.
ama hunter o yanındaki hayvan yokmu ölüm ya ciinnet![signature][hline]araba feci çarpmıştır:

Sosyal ağlarda paylaş

allaha şükür gnomish eng ım.. kendime bir gosluk yapmısın inc. stealth dedection.. ... bu gozlukle duel yapmak ve stable defend etmek hobilerim arasında.. bi keresinde bir rogue yi ( rujjj...) 3 kere yenince... - O gözlügü çıkarsana abi ole gel.. Diye bir tepki aldım.. Yazık...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

Mageler burunlarını kıvırtsın bücür cadı gibi, büyü yaparken[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

hiç unutmam level kastığım günleri allahtan bilgisayarım oturaklıydıda view distance ı 100 de 100 yapıyordum, peti yollardım autoshoot a basardım grind yaparken sürekli sol mouse tuşuyla etrafı kontrol ederdim :D track humanoid de ayrı :) kenelde böyle kastığımda binekten inerinmez sthealth olup yanıma gelmeye çalışan :D bahtsız rogueların trapime yakalanışını ve ölüşünü hatırlarım :) tabi onların beni 34*06793698 kere öldürmesi bu önlemi almama sebep olmuştu çünkü günde 20 kere rogue lara ölmekten bıkmıştım. arkadan gelir stun yapar sora kraker kırılma sesi çıkarır sora bi crit direk yattım.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion
= Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal
For The Horde!

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blackfake, 05 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio
bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz

eheh işte rogların borusu warriorlara yetmiyo o zaman,adam bana başlıyor vurmaya sap lar havada uçuşuyor ben telaş etmiyorum adam bi dodge veriyor bana overpowerı bi gömüyom adam kaçamadan ölüyor :)[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

yazı yazmamak için çok uğraştım ama yapamadım

bir arkadaşımız demişki stealth ile geliyor ambush bs yapıp oldurup gıdıyor

dostum istersen biz hiç stealth kullanmıyalım hatta ambush bs de kullanmıyalım hatta rogue yu wow dan silelim ne dersin ?[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...