Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Delikanlı değiller abicim haklısın. Bizim zamanımızda bi roguelar vardı delikanlı gibi dobra dobra koşup dalarlardı, hep ölürlerdi ama şanları şöhretleri bügüne kadar yürüdü. Misal==>Amerikan ninja 3[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 rouge diyene kırmızı ruj sürenler var burda[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 beni arkamdan gelip kesip ardından iiiiihihihihüühüüheehehehe die çığlığı basıp tekrar eğiliğgörünmez olunca bende aynı şeyler, düşünmüştüm :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 eee onunda olayı o. Ama eminim sen de ortaya çıkmış bir rogue'u çok rahat kesebilirsin.[signature][hline]Sargas >> lvl50 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Grizzly, 05 Ekim 2005 00:27 tarihinde demiş ki: beni arkamdan gelip kesip ardından iiiiihihihihüühüüheehehehe die çığlığı basıp tekrar eğiliğgörünmez olunca bende aynı şeyler, düşünmüştüm :horace: yok abı beni kesmedi ben shamanım :) kapıştık 500 canımgitti ondan 1500 sonra görünmez oldu ben yeni gelenlere daldım sonra bi baktım arkadaki priest çığlık atıo arkasında da birileri war hani bilmeyen adam görse ...[signature][hline]Eğer geceler düşündüğüm kadar uzun olsaydı, asla sabah olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 e rogue unda ozelligi orda yani :) napalim[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 orası doğru .rogue arkandan çıkıp darbeyi vurduktan sonra: regrowht+rejavunation bu ikisi canı ya sabit tutar yada arttır. o arada healing touch sonra ver rootu . artık sıra bende hehehe :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok [Bu mesaj Grizzly tarafından 05 Ekim 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 valla beni tek korkutan priestlardir onlari fearina sinir oluyorum onun disinda mage beni durdurmaya calistigi zaman blind baya ise yariyo tabi adamina gore degisiyo[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yok ben druid sucks diodum ama harbiden rullz. mage hariç tüm klaslarla duel yaptım.karşımdaki daha kaslıydı level olarak hatta. ama maximum 3 level. dediğim gibi. warrior gelir charce yapar nature grasp çoktan açıktır. öle kalır . warlock bence yetersiz bişi. shaman totemleri olmadan kötü. zorluo ama. priestin zaten hp si az. rogue u yukarda dediğim gibi druid. o yeteneğe kalmış ve itemlara. bugün kendimden 3 level kaslı druidi duelde yendim. ama adam yeteneksizdi bu gerçek. paladin ucu ucuna. ama hunter o yanındaki hayvan yokmu ölüm ya ciinnet![signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet hunterlarin petleri baya bi güçlendi bundan sonra rogue olarak ilk hunteri sapl iyip hayvanina saldirmak lazim :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 allaha şükür gnomish eng ım.. kendime bir gosluk yapmısın inc. stealth dedection.. ... bu gozlukle duel yapmak ve stable defend etmek hobilerim arasında.. bi keresinde bir rogue yi ( rujjj...) 3 kere yenince... - O gözlügü çıkarsana abi ole gel.. Diye bir tepki aldım.. Yazık...[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Delikanli rogue, düsmaniyla yüzyüzeyken backstab, ambush yapar. ASIL MAGELERE NE DEMELİ, GAY GİBİ ELLERİNİ OYNATA OYNATA DAMAGE Mİ VERİLİR LAN???***[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 NE malelerin kırıtarak ok atması ve damage vermesi zaten baştan hata.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Parmak mı şaplatalım ki ?[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 abi karsındakine el hareketi yapıp ceyrana getiriyolar adamların energysi kalmıyor :) rouge a da yaparlar rougeda yürücek hal kalmaz[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Druidle herkesi kesen arkadasa selam ediyorum...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abi sende wc giderken güvenli yere çek Ama hakkaten rouge kadar terbiyesiz bir şey yok mobla uğraşıyorum herif gelio arkadan kesio beni...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oha 1 gun patiye bakmadik 1 haftalik eglence topici acilmis. heuheu, supersin blackfake, devam.[signature][hline]oyle iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mageler burunlarını kıvırtsın bücür cadı gibi, büyü yaparken[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hiç unutmam level kastığım günleri allahtan bilgisayarım oturaklıydıda view distance ı 100 de 100 yapıyordum, peti yollardım autoshoot a basardım grind yaparken sürekli sol mouse tuşuyla etrafı kontrol ederdim :D track humanoid de ayrı :) kenelde böyle kastığımda binekten inerinmez sthealth olup yanıma gelmeye çalışan :D bahtsız rogueların trapime yakalanışını ve ölüşünü hatırlarım :) tabi onların beni 34*06793698 kere öldürmesi bu önlemi almama sebep olmuştu çünkü günde 20 kere rogue lara ölmekten bıkmıştım. arkadan gelir stun yapar sora kraker kırılma sesi çıkarır sora bi crit direk yattım.[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Blackfake, 05 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz eheh işte rogların borusu warriorlara yetmiyo o zaman,adam bana başlıyor vurmaya sap lar havada uçuşuyor ben telaş etmiyorum adam bi dodge veriyor bana overpowerı bi gömüyom adam kaçamadan ölüyor :)[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 rouge diye yeni bir sınıf mı varda ben mi bilmiyorum. Finishing Move larında makyaj kullanıyor galiba, kimyasal maddeler üzerine professionu da vardır. *Rouge=Allık*[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 imza yeterli sanırım :)[signature][hline]Hiçbirşeyden çekmedi şu roguelardan çektiği kadar:( Hatta cloth giydiğinden bile o kadar müteessir deildi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yazı yazmamak için çok uğraştım ama yapamadım bir arkadaşımız demişki stealth ile geliyor ambush bs yapıp oldurup gıdıyor dostum istersen biz hiç stealth kullanmıyalım hatta ambush bs de kullanmıyalım hatta rogue yu wow dan silelim ne dersin ?[signature][hline]WoW Neptulon (eu) Undead Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar