Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere'de basketbol yok mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aklıma takılıyor bir kaç zamandır
ne basket turnuvalarında ingilitere diye bir ülke var
nede ingiliz bir basketbolcu herhangi bir takımda
ingilitere basket ligi diye bişeyde duymadım

bu ülke de basket oynanmıyorsa nedenini bilen var mı?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
İngilterede basket var hatta bir arkadaşım orda takımda ama yaygın değil yane saygı görmüor o kadar[signature][hline][b]Banada Plz[b]
Mesaj tarihi:
futbol,rugby,kriket başka spor yapıldığını görmedim ingiltere de[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
said:
_TaYFo_, 25 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
ingilizler basket ligi var sanırm

Eskiden euroleagude london bilmemne diye bir takım vardı.Ford diye bir oyun kurucuları vardı sonra o avrupaya geçti zaten.AMA dediğiniz gibi futbolun yanında basket onlar için hiçbir şey.Mesela biz de sutopu neyse onlarda da basket o mesela

bizde sutopu var ya...bi sürü kulüp var..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
said:
_TaYFo_, 25 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki:
ingilizler basket ligi var sanırm

Eskiden euroleagude london bilmemne diye bir takım vardı.Ford diye bir oyun kurucuları vardı sonra o avrupaya geçti zaten.AMA dediğiniz gibi futbolun yanında basket onlar için hiçbir şey.Mesela biz de sutopu neyse onlarda da basket o mesela

london towers dı otakım. o ford da türkiye ye geldi sonra ah bide onun ismini hatırlasam[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
Mesaj tarihi:
edit: o değildi ya pardon[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 05 Ekim 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
4 kez Eurobasket'e katıldılar,3'ünde sonuncu oldular.1955'te en büyük başarıları 12.lik (18 takım arasında)

Aklımda tek kalan oyuncuları John Amaechi,NBA'de tutunmuştu.

Fakat şu an 2012 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacakları için direk katılacak o yüzden Luol Deng ve Kelena Azubuike kadroya devşirildi.Bir ara Ben Gordon için de böyle bir ihtimal vardı sonrasını bilmiyorum.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
crouch mesela.. basketbol yeteri kada popğler olsaydı futbolcu değil basketbolcu olurdu.. zaten sır fo yüzden abuk subuk uzun adamlar basete depğil futbola yönelmek zorhda kalıyor :P

hem ingilterede bolca zenci var istese ilk 5 e bile zncilerler çıkar
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fenris said:

london towers mı ne vardı, ülker maç vermişti zamanında gruptan ilk çıkmamak için mi ne... çooook oluyo alayı yanlış olabilir :P

londonu bilmemde bunu okuyunca hatırladım. yıllar önce ülker kazanmaması gereken bi maçı kazanmıştı
zenci bi adamın serbestiyle. adamın maç sonu o basketi cinler attı demişti.
  • Yeni Oluştur...