forgiver Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 aklıma takılıyor bir kaç zamandır ne basket turnuvalarında ingilitere diye bir ülke var nede ingiliz bir basketbolcu herhangi bir takımda ingilitere basket ligi diye bişeyde duymadım bu ülke de basket oynanmıyorsa nedenini bilen var mı?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Admin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ingliz birsürü arkadaşım var en ufak bişi bilmiyorlar basketbolla ilgili tek söyledikleri ise basketbol sux :) futbolla yatıp futbolla kalkıyorlar başka bir olayları yok[signature][hline]G3NK zitem illede zitem
Rush Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Basket onlara göre değil zaten.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Syn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İngilterede basket var hatta bir arkadaşım orda takımda ama yaygın değil yane saygı görmüor o kadar[signature][hline][b]Banada Plz[b]
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 İngilizler o soğuklukla 24 sn. yi yapar 2 dk. :D[signature][hline]The one side moon is always dark.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kalmadı gelcek.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 John Amaechi...tanıyan tanır.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Dogbert Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 futbol,rugby,kriket başka spor yapıldığını görmedim ingiltere de[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Futbola yoğunlaşmışlar. Eksikliklerini hissetmiyoruz :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Neverlander Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Futbol'u o kadar hakkını vererek yaşıyorlar ki bence bu herşeye bedel varsın basketbol sporları olmasın.
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: _TaYFo_, 25 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ingilizler basket ligi var sanırm Eskiden euroleagude london bilmemne diye bir takım vardı.Ford diye bir oyun kurucuları vardı sonra o avrupaya geçti zaten.AMA dediğiniz gibi futbolun yanında basket onlar için hiçbir şey.Mesela biz de sutopu neyse onlarda da basket o mesela bizde sutopu var ya...bi sürü kulüp var..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 artı üni. lerde final oynadık sanırım.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben gittim gördüm. ingilterede basketbol yok desek yeridir yani kardeşim :D[signature][hline]-Pessimist Style-
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hakkaten bende hiç duymadım hea ingiliterede yok heralde basket die bişi.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
horten Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: _TaYFo_, 25 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: ingilizler basket ligi var sanırm Eskiden euroleagude london bilmemne diye bir takım vardı.Ford diye bir oyun kurucuları vardı sonra o avrupaya geçti zaten.AMA dediğiniz gibi futbolun yanında basket onlar için hiçbir şey.Mesela biz de sutopu neyse onlarda da basket o mesela london towers dı otakım. o ford da türkiye ye geldi sonra ah bide onun ismini hatırlasam[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al
horten Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 edit: o değildi ya pardon[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 05 Ekim 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 topları patlamıs..[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Londra basketbol turnuvası vatana millete hayırlı olsun
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 london towers mı ne vardı, ülker maç vermişti zamanında gruptan ilk çıkmamak için mi ne... çooook oluyo alayı yanlış olabilir :P
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 4 kez Eurobasket'e katıldılar,3'ünde sonuncu oldular.1955'te en büyük başarıları 12.lik (18 takım arasında) Aklımda tek kalan oyuncuları John Amaechi,NBA'de tutunmuştu. Fakat şu an 2012 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacakları için direk katılacak o yüzden Luol Deng ve Kelena Azubuike kadroya devşirildi.Bir ara Ben Gordon için de böyle bir ihtimal vardı sonrasını bilmiyorum.
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 forgiver said: Londra basketbol turnuvası vatana millete hayırlı olsun 2005'den bu topiği çıkartıp, haberi buradan vermek??? Valla iki yanağından şapur şupu öpüyorum...
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 bayram deil seyran deil eniştem beni
black007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ilk sırada tutmadıkları kesin ama tabiki oynanıyordur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 crouch mesela.. basketbol yeteri kada popğler olsaydı futbolcu değil basketbolcu olurdu.. zaten sır fo yüzden abuk subuk uzun adamlar basete depğil futbola yönelmek zorhda kalıyor :P hem ingilterede bolca zenci var istese ilk 5 e bile zncilerler çıkar
inprc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 fenris said: london towers mı ne vardı, ülker maç vermişti zamanında gruptan ilk çıkmamak için mi ne... çooook oluyo alayı yanlış olabilir :P londonu bilmemde bunu okuyunca hatırladım. yıllar önce ülker kazanmaması gereken bi maçı kazanmıştı zenci bi adamın serbestiyle. adamın maç sonu o basketi cinler attı demişti.
Öne çıkan mesajlar