Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Çucuklar yeni gelmedim "AliceRoxx" adında biriydim hiç düşünmemiştim onu koyarken..aklımdaki niki koydum şu an yeniden hoşgeldim iyi ki geldim[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Yeniden hoşgeldin :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 yeni nixk hayırlı olsun..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayırlara vesile etmesi dileğiyle :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hayırlı ola[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldim[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hosgeldin[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Alıntıla
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yeni nikin daha güzel olmuş[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Alıntıla
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Alıntıla
tellos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşgeldin tekrardan.[signature][hline]DN 41 Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hoşyeniyineyenidengeldin :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben beyenmedim yeni nick i ayrıca çucuklar kim aaaaa hoşgeldin tekrar.[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.