BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 slm arkadslar.aranıza antlyadn yenı grs yaptm.cıkmayıda dusunmuyom.kız arkdsm saolsn gsterdı bu sıteyı:))))[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Kız arkadaşını tebrik et:) hoşgeldin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Alıntıla
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 aha bu bnmki :)[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Alıntıla
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldin de sen eskisin gibi geldi bana[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hoşgeldiniz. hehe imzaya bak =)[signature][hline] Aşk Oyunu Alıntıla
BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: nileppezdel, 02 Ekim 2005 19:03 tarihinde demiş ki: Kız arkadaşını tebrik et:) hoşgeldin o bnm bıtanm zatn:)ayrıceskı deılm,yepisyeniyım.ama ılerde en eskılerdn bırı olcm:D[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hosgeldin baba[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hg[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Alıntıla
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldin ...[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
BoOoMerAnG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ewllh mıllet.cumleten hosbuldk...[signature][hline]Dünya bir kerhane we hiçbirimz bu dünya denilen kerhanede bakire değilz!!!!! Alıntıla
Polly Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 oşgeldin[signature][hline]Bi dostum olsa yol macersaına çıksak..sadece yaya olarak bi yere varmak hedefimiz olsa...yorulsak perişan olsak ama eğlensek... Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hoşgeldin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 hosgeldin[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: pogodi, 02 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki: aha bu bnmki :) :D koptum buna cok kibar "aha bah la bu benim herüf" hoş geldin[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Alıntıla
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tüüüü utanmıonmu sen kız arkını partnersiz bırakmıya?[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Alıntıla
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: BoOoMerAnG, 02 Ekim 2005 19:02 tarihinde demiş ki: slm arkadslar.aranıza antlyadn yenı grs yaptm.cıkmayıda dusunmuyom.kız arkdsm saolsn gsterdı bu sıteyı:)))) rica edersem imlalara özen gösterir misin? ı i o ö u ü ayrımları çok göz yorabiliyor da..[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi Alıntıla
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: dory, 03 Ekim 2005 00:52 tarihinde demiş ki: :D koptum buna cok kibar "aha bah la bu benim herüf" hoş geldin öleyimdir ben çok kibarımdır ;) aha bu bnm helalım[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Alıntıla
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sende hoşgeldin ozaman[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.