Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet üzerinden içki alma

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar.. almanyaya ait bi siteden içki almak istiyorum
fakat sitede yazan bir yazı dikkatimi çekti

"Please check with your country`s import laws to be sure that the products you are ordering are legal to import into your country."

herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım gümrükten geçerken?
Sosyal ağlarda paylaş

Gümrük memurunun insafina kalmış bi şey.. Benim dayim kendi işyeri için bi kerede internetten 5 tane baskı makinesi aldı sorun çıkmadı, ben discman i alamadim aylarca gümrükte takıldı. Neymiş efendim, ticari amaçla alınırsa vergi ödermişsin, yok kullanım için aldıysan ödemezmişsin. Bilen varsa ben de hallediim şu discman olayını[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

benim tavsiyem, almanyadan alacağın içki kıbrısta varsa ordan getirt bi şekilde. kıbrıs-türkiye gümrüğü çok rahat çünkü.[signature][hline] harvester
Be gone, you foul enchantress of decay!
My thoughts and words will come to right
In my chamber where chaos conveys
Kneel down to my desire

lylidn...
Sosyal ağlarda paylaş

google'da da absinth çıktı..

eski absinth konusunu verecektimde, troilin mesajları silindiği için o konu da silindi. bizde alacaktık troille yalan oldu :)

ama şu bilgileri bulmuşum o zaman..

said:
Avrupa gönderimler, 77 milyona geliyo..
http://www.seborabsinth.com/shop/productdetails.asp?ProductID=3
2 tanelik paket..
İşte diyorumki Türkiye'ye yollanamıyorsa, ingiltereden bir tanıdık ayarlanıp hediye mahiyetinde yollatabiliriz o zaman sorun olmaz büyük ihtimal..

demek ki sorunluymuş gönderimler o zamanki araştırmalarıma göre..

edit: Troilde şunu demiş..

said:
Rest of the World - 7 working days

hocam türkiyeye gelior işte

[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 05 Ekim 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok absinth deil..
şimdiye kadr 2 çeşit absinth içtim
biri naneliydi
biri lakritz
lakritz hiç sevmediğimden nefret etmiştim
naneli ise bildiğin nane likörünün ağızı haşat eden versiyonuydu

yani ne biliim öle tekila gibi votka rakı gibi yarım şişenin bi günde hastası olamıyosun..
2 3 shot atınca tadı baymaya başlıo.. baileys yada mozart likörü gibi..

ben %100 blue agave içeren tekila alıcam sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sen al bisey olmaz. Git gumrukdeki modelin eline uj-bej biseler sıkıstır.Olur o. Biz 6 brick mantar almistik Hollanda'dan netten. Herif ben bunu anlamadim ama bu ne ben bunu labaratuvara gondericem dedi. Verdik bi 100 milyon anlastik. Sende ucuz bi meblaya kapatirsin.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

nedanko ben troil :)

sildi valla kedicik çatır çatır neyse, hala alabiliriz eheh bi şekilde dön bana yada dönün alalım bi ara 8li paket halinde vardı ucuza geliodu[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

%90 alkol varmış absinthde ya :S nasıl bişiydir o[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

Onumuzdeki yaza bir şey isteyen varsa alir gelirim.. :) sifir gumruk makul fiyat.. Temiz iş..
Ancak taaa bi dahaki yaza..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

absinthe için:

www.alandia.de[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Greeny, 05 Ekim 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
nedanko ben troil :)

sildi valla kedicik çatır çatır neyse, hala alabiliriz eheh bi şekilde dön bana yada dönün alalım bi ara 8li paket halinde vardı ucuza geliodu

oh iyi :)
yanlız artık alamam. para lazım. para tutuyom.. :([signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv***********
Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

sarma sigara için paket tütün ısmarlayabileceğim ve sorunsuz falan rahatçana getirtebileceğim bir site biliyor musunuz? van-nelle veya en kötü ihtimalle drum olması gerekli. hadin bi buldurun canlar.

said:
Sufi, 05 Ekim 2005 22:21 tarihinde demiş ki:
ertesi gün işe gidecek olanlar ve okulu olanlar içki içmesin. çok mahsurlu. dersi anlamayla ilgili sorunlar olabilir. çalışanların da verimi düşebilir.
evet hakkatten oruçtan bile daha fazla etki edebilir, daha bile çok performansınızı düşürebilir. bence de, ertesi gün okula gidecekseniz bi önceki gece içmeyin.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Mantar sitesi biliorum Afrika mantari. Hollanda'dan gelio. Deisik bi deneyim isteyenlere . Turkiyeye girisi sorunlu direk sicadabilirsiniz. Yada rusvet felan geciredebilirsiniz.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Sosyal ağlarda paylaş

45i de var 90ı da var. Çok çeşidi var. Sabit bir alkol değeri yok. 45 55 65 70 85 falan diye gidiyo[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | (^ve Stargate^)
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...