Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Hemen evden yemek yapılası-hazırlanası birşeyler gerekiyor Ne yerler? Balık yerler mi?[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 lol yavruya benziyor ne demek yaw :D valla bizim şantiyedekiler bizden artan ne yemek varsa yiyolar, yani balık yedikleri gibi pancar çorbası da yediklerini biliyorum :) varsa sulu bir şeyler, içine ekmeğin içini doğrayıp verebilirsin eğer yavruysa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 abi ne bileyim,yavrumsu birşey işte böyle toparlak sevimli bıdık :D sulu ekmek ,süt ve balık vericem yer mi?[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 ne varsa ver eminim yiyicektir:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 süt balık verilirmi aynı anda zehirlersin valla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 çok geç :D Hepsini afiyetle yemeye daldı garibim :)[signature][hline]i was born ready...Human not anymore.. 5000 km back and i will not mercy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bisi olmaz merak etme sen besliceksen ev yemeklerine alistir derim:) evde ne piserse yer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sütle balığın ne alakası var zehirlenmekle? o bayatlamış balıkla süt yoğurt falan yenince olur, bi de hayvanlarla insanların yiyeceklere verdiği tepki aynı değil[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ben bebekliğimden beri Balık ve peynir yerim. Hiç de bişey olmadı. Ben 3 tane yavru köpek büyüttüm. Ne versen yer. Ekmeği çok olmasın yalnız. Çok acıksalar da yemeyebiliyorlar ekmeği. Et, çorba makarna tarzı şeyler ver. Kemik ver bol bol. Hımm, canım makarna çekti ya. Yesem ne güzel olurdu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: BlackRose, 02 Ekim 2005 17:18 tarihinde demiş ki: pancar çorbası da yediklerini biliyorum :) Hüüühhhhhhhhhh.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cardinall Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: Halfmumi, 02 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Hemen evden yemek yapılası-hazırlanası birşeyler gerekiyor Ne yerler? Balık yerler mi? Çiroz Ver Bide yanında bi duble rakı var sağlam olur :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem... HaLo Outlooker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 insanları yanlış yönlendirmeyelim. sanırım sorun çözülmüş :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 legbra kopeğine yogurtlu makarna ve bezelye yediriyor, hatun gayet saglikli=P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 süt en önemli besindir..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Köp0ekler öyle alıştırılırlarsa herşeyi yerler, çok seçici değillerdir genelde. Mama kabından uzak dur yeter, o derece =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ama sütü büyüyünce verme isal olur hatta sulandırıp ver sütü[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar