Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ACiL]Köpekler ne yer? [Yavruya benziyor]


Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

lol yavruya benziyor ne demek yaw :D

valla bizim şantiyedekiler bizden artan ne yemek varsa yiyolar, yani balık yedikleri gibi pancar çorbası da yediklerini biliyorum :)

varsa sulu bir şeyler, içine ekmeğin içini doğrayıp verebilirsin eğer yavruysa[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süt balık verilirmi aynı anda zehirlersin valla.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sütle balığın ne alakası var zehirlenmekle?
o bayatlamış balıkla süt yoğurt falan yenince olur, bi de hayvanlarla insanların yiyeceklere verdiği tepki aynı değil[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bebekliğimden beri Balık ve peynir yerim. Hiç de bişey olmadı. Ben 3 tane yavru köpek büyüttüm. Ne versen yer. Ekmeği çok olmasın yalnız. Çok acıksalar da yemeyebiliyorlar ekmeği. Et, çorba makarna tarzı şeyler ver. Kemik ver bol bol. Hımm, canım makarna çekti ya. Yesem ne güzel olurdu :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Halfmumi, 02 Ekim 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
Hemen evden yemek yapılası-hazırlanası birşeyler gerekiyor
Ne yerler? Balık yerler mi?


Çiroz Ver Bide yanında bi duble rakı var sağlam olur :)[signature][hline]Doğduğumda Ben Ağlamıştım Herkes Bayram Etmişti , Öyle Bir hayatım Olucak ki Öldüğümde Herkes Ağlıcak Ben Bayram Edicem...

HaLo Outlooker



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...