mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 eski warriorum tauren di şimdi bi tane troll açtım üzüldüm baştan tauren ile oynadığıma taurenin skilleri kadar ablak skiller yok ya trool warrior berserk ile pvp de neler yapar düşünemiyorum yazık tek kelimeyle seçimime :([signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 %5hp + ws > berserkin simdiki hali + %10hp regen eskisi gibi her türlü critte çalışsa belki.. [Bu mesaj EarS tarafından 05 Ekim 2005 22:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yanlış anlmadıysam crit yediğinde bersrk çalışmıyormu diyorsun[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sadece melee critte çalışıyor şu an eskiden büyü ve range critte de çalışıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lol stomp gormemissin diyorum sana o kadar charge stomp interceptle stunlock yapan tauren warrior gordum ehuehue[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ahahahha stunlock yapar warrior iyiymis : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 görmeme değil bonepart troll warriorun berserk skli ile daha katliam yaratabilecek bir ırk olduğunu düşünüyorum dedim[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yoksa senin dediğini yapıyordum elbette ama berserk skiliyle buna benzer hatta daha iyi sonuçlar alınabilir?[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Gec Berserk'i ya, Horde warrior acarsan Orc acarsin, inek fetisisti falansan Tauren acarsin. Alliance acarsan da gnome veya dwarf acarsin : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 abi bak yalan söylemiyorum :D karılmaca darılmayaca yok. TAmam Half ling Gnome tiplerini sevmem. Gnome Female olursa ufak böle bıdık bıdık kız çocukları gibi oluyor, kız çocuklarını çok sevdiğimde böle bi sıcaklık var. AMAA!!! gel görki o gnome erkekleri yokmu hele şöyle kafası kel oluyo bazen yada bi tip surat onu seçiyolar AMAN ALLAHIM, yemin ederim klavyeyei param parça yapasım geliyor bu kadar tiksinilmez sinirlerim geriliyor, böyle ateş basıyor, monitöre kafa göz girişesim geliyor :D o derece uyuz oluyorum. Tabii düşünsene öyle bir warrior geçmiş ragnarosun karşısına Grubun Main Tankı, Böyle bişi görmem işallah :D oyun bırakma zamanı gelmiştir heehehhehe[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Pandora'da Main Tankimiz Astoria'ydi (Haroo'ydu aslinda da giremiyordu son zamanlarda), Onyxia tanklamasini falan görmeniz lazimdi yani hehe : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Abi Onyxia onu görebiliyomuydu :D HHEEHHEEHEH[signature][hline]WoW EU - Burning Legion = Gaiseric Orc Hunter = Guild Hajnal For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Asphodel, 06 Ekim 2005 09:10 tarihinde demiş ki: abi bak yalan söylemiyorum :D karılmaca darılmayaca yok. TAmam Half ling Gnome tiplerini sevmem. Gnome Female olursa ufak böle bıdık bıdık kız çocukları gibi oluyor, kız çocuklarını çok sevdiğimde böle bi sıcaklık var. AMAA!!! gel görki o gnome erkekleri yokmu hele şöyle kafası kel oluyo bazen yada bi tip surat onu seçiyolar AMAN ALLAHIM, yemin ederim klavyeyei param parça yapasım geliyor bu kadar tiksinilmez sinirlerim geriliyor, böyle ateş basıyor, monitöre kafa göz girişesim geliyor :D o derece uyuz oluyorum. Tabii düşünsene öyle bir warrior geçmiş ragnarosun karşısına Grubun Main Tankı, Böyle bişi görmem işallah :D oyun bırakma zamanı gelmiştir heehehhehe Önemli olan uzunluk değil işlev :) [Bu mesaj Direwolf tarafından 06 Ekim 2005 09:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende elf priest actim keske kadin dwarf acsaydim. Bildigimiz şişko turk ev hanimlari ya pvp yapmasi cok komik oluyo :D[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar