tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yazın amerikaya gitmeyi düşünüyorum .. planlarımda ordan biraz (!) alışveriş yapmakta var. geri dönüşte gümrükte sorunla karşılaşıcağım kesin.. sorun ise , ne kadarlık bir eşya ile gelirsem burada minimal bir sorunla karşılaşırım. yani malların gümrükte kalmaması için maxiumum harcmama miktarı ne kadar olmalı? laptop falan bilimum elektronik eşya almayı düşünüyorum. yeni bir soru açmıyım. yine ülke dışından , internetten sipariş verdiğimiz elektronik eşyalara vergi ödüyor muyuz? mesela home theater sistem vs..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sunu bunu aldim demezsen bisey olmaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Getirirken bişi olmaz.. Ama elektronik aletler sipariş edilemiyor. ikinci şıkkı unut..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 peki ya açıp bakarlarsa falan? sorun olmaz diyosunuz yani?[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bende gitmeyi düşünüyorum. beraber gidelim istersen;)[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: MartinLGore, 06 Ekim 2005 00:08 tarihinde demiş ki: Getirirken bişi olmaz.. Ama elektronik aletler sipariş edilemiyor. ikinci şıkkı unut.. [signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bavul Ticareti diye bir olay var :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hiç bir sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 açıp bakarlar, ne demek bakmazlar... bir adet laptop alırsan kimse bişi demez, ama gidip 30 laptop alır hepsini aynı bavula koyarsan sorun yaşarsın.... mesela 1 adet laptop, 5 karton sigara, 3 şişe absinth sorun olmaz, yada hava yolu şirketinin izin verdiği kilo fazlasında eşya almassan... farklı eşyalardan istediğin kadar kiloda alabilirsin sadece hava yolu şirketine extra para ödemen gerekebilir, yalnış hatırlamıyorsam 30 kilo.... mesela gürcistanda vodkanın şişesi 2 milyon, buraya bir mercedes vito dolusu vodka getirmeyi düşünüyodum fakat, sınırda belli bir litreden fazlasına vergi ödemem gerektiğini öğrenince vazgeçtim... sana önerim, bazı ağır şeyleri kargo ile evine göndermen, bir miktar para bayılman gerekir ama hava yolu şirketi daha fazlasını tokatlayacağından kargo daha ucuza gelir... japonyaya giden bir arkadaşım, 5 adet katana almış, hava yolu ile getiremiyeceğinden kargo ile göndermişti.... prosedürleri abd'ye indiğinde araştır. iyi yolculuklar...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol. amcamin oturusunu gorsen sen... "ya gidin isinize uurastirmayin beni. bi de kalkip sizin bavulunuzu acamam" modunda bakiyo genelde. 30 laptop'i bavula sigdiramayacagini dusunursek sorun yok... :) TR'de satmak amacli toplu alisveris yapmaman iyi olur ama yine de dedigim gibi, amcamin gercekten sinirlerini bozman lazim kalkip aramasi icin senin bavulunu.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar