elektrot Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ramazan'ın ilk sahurunu da ettik. Ramazan'ın hepimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olması dileğiyle...[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. "
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ramazanin bereketli olmasi... hmm dusunmek lazim bence bunun uzerine biraz..[signature][hline]Tulahr
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 düşünmek yerine yemek daha yararlı :)[signature][hline]darkening
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sadece yemeyin, su da için sonra susuz avare gibi gezmeyin=)[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aib bu sahurda yenen yemeğin tadı bi başka güzel oluyo kim ne derse desin...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon
Toledor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Birde "sonra acıkmayayım iyi yiyeyim" mantığıyla yersen işte ozaman işkenceye dönüşüyor, hazımsızlık, uykusuzluk falan.[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Herkese mübarek olsun da ezan okunurken annem kaldırmayı akıl ettiği için oruç tutamadım.Artık yarına[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 4 20 de kalktım saat 4 30 çalcak diye yattım geri, ama kalkamadım :D aç aç tutacaz artık
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya ben öğrenciyim şimdi kim bana pastırmalı pide (pide miydi, dolma mı deniyodu neyse işte) yapacak. böhühüee :'([signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! ..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben hem sahur hem iftar masalarini cok seviyorum valla da günde 5 ögün yemekten obez olucam allahtan üniversitede o tür bi yemek düzenleme olayi yok : ) Allah kabul etsin[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Fin, 05 Ekim 2005 11:22 tarihinde demiş ki: Tutanlarınkini Allah kabul etsin Laf mı soktun bana :D ehehaae[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Fin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Laf sokmakla ne ilgisi var yahu tüm tutanlar için genel bir dilekti yoksa kimin tutup tutmadığı kimseyi ilgilendirmez
Grizzly Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yanımdasadalyede oturan kız gurultulardan kaçtı. ciddiyim. :horace:[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok
Anodhen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben sahura 5/30 da kalktim zaten yed'kten sonra 10dk uyuyup okula gittim malum yol 1.30 saat surunce bide 2 vesaitle git 2 de don canin cikiyo
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sahurdan sonra uyumaya çalışmak çok zevkli ama erken saate ders koyan hocalar keyfimi kaçırıyor :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kalkamadık sahura, ilk sahurumu yaşayamadım bu sene...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla ilk sahurda 2 ekmek yedim. şu an iftara bir saat kalmasına rağmen fazla acıkmadım ama susuzluktan geberecem:)[signature][hline]-Optimist Style-
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Böyle dersen sevabı yok Pessi haberin olsun. Boyna "yok acıktım", "yok susadım" dersen olmaz.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @janit kaynak var mı? kaynağın yoksa kendi bildiğini bana söyleme. dini meselelerde kaynak verirsen o zaman inanırım[signature][hline]-Optimist Style-
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allahı görebiliyormusun? Kaynağın var mı? Gibi birşey oldu bu, umarım anlamışsındır. Tartışmaya gerek yok bu konu da din tartışmasına sinir olurum. Nasıl biliyorsan öyle devam et sen.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Allah'ı göremiyorum ama Allah'ı göremediğimi ve ona inanmam gerektiğini söyleyen kaynak var => Kur'an[signature][hline]-Optimist Style-
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 O zaman "o" kaynağı oku anlarsın ne demek istediğimi. Neyse okuma birşey sen böyle devam et, ben böyle. İkimiz de mutluyuz sonuçta. Şimdi iki saatte açıklayamam o yüzden ;)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Herkeze HayırLı ßi Razaman DiLeğiyLe... Allah CümLemize HayırLı RamazanLar ihSan EyLesin...Hepimizin OruçLarInI kaßul Etsin..patida$LarIm...[signature][hline]Yaaaaarr! Ellerin nerde?! Ya ßenide götür yada gitme! ßiLirSin Sensiz ßen hiÇ ya$ayamamki! öLürüm haSretinLe!...
Öne çıkan mesajlar