RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Herkeze Merhabalar Bugun Size Mortal Kombat Shaolin Monks u tanıyacağım.. Şimdi.. Oyun Mortal Kombat 1 ve 2 arasında geçiyor... Oyun ilerlemeli .. (evet biraz acaip gelicek ama öyle).. Oyuna başlangıçta 2 tane karakter seçebiliyorsunuz.. Bunlar Kung Lao : Raiden in öğrencisi inanılmaz sağlam bir dövüş stili ve özel kombolara sahip bi kişilik... Favori Özellik: Şapka Fırlatma (Eğer Bu Özelliğin Levelini 5 yaparsanız Fırlattıgınız Şapka Sizin Etrafınızda Bir Kalkan Gibi Dönecektir 30 Saniye Boyunca Çevrenize Adam Yaklaşamaz..). Liu Kang : Çok hızlı ama kısa kombolara sahip bi elemandır bilerler biliyor zaten.. Favori Özellik:Alttan Vurduktan Sonra Havada 5 Tane Alev Topunu yaratıgın azının ortasına geçirmek süper oluyor açıkcası... Diğer elemanları açıklıyamıyorum dün geceden beri yaklaşık 16 saat oynadım ve şuan oyunun %32 sindeyim ama hala Diğer elemanları açamadım.. Ve İşte Oyunun En Güzel Kısmı... Oyun Multiplayer özelliğe sahip yani kafa dengi Mortal Kombattan anlıyan bi eleman buldugunuzda ikiniz beraber ilerleyip yaratıklara karşı inanılmaz zevkli bir savaş verebilirsiniz.. Oyuna benim puanım 10 üzerinden 8.. Şimdi bu kadar pohpohladın ne kötü yanı var diyeceksiniz anlatayım... Oyunda bir çok bug var mesela arkadaşınız merdivenden çıkarken siz Kung Lao İle Teleport olursanız direk merdivenlerin içerisine düşüyorsunuz.. ve orda kalıyorsunuz... 2. olarak Single player ile Multi Player arasında yaratık azalması yok Yani Single Playerda 3 yaratık geliyorsa bi odada aynı odada Multi Player da oynadıgınızda gene 3 Yaratık geliyor.. Multi oynarken zorlanıyorsanız.. Single Playerda geçmez zor oluyor açıkcası.. Oyunda En Sevmediğim Şey Çok fazla Puzzle var... Hele bi bölüm varki amaninki amanin... 3. olarak ta Camera açıları çok kötü... Benden bu kadar yani elimden geldiğince anlatmaya çalıştım yarım yamalak oldu ama olsun ... Bence arşivinizde yer almalı Bu Oyun..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Okudğum izlenimlerden ederi 10 üzerinden 7 .... (: bence yani.. her neyse. oyun sadece ps2'ye mi çıkmış peki?[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Orasını bilmiyorum :([signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ve Size Bir Kaç Resim... [spo4=Liu Laynn Die Uçarken][/spo] [spo3=İkili Sıkıştırma][/spo] [spo2=Liu Kang][/spo] [spo1=Kung Lao Benim Eleman][/spo][signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..[Bu mesaj RedallHoor tarafından 05 Ekim 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RedallHoor tarafından 05 Ekim 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RedallHoor tarafından 05 Ekim 2005 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla daha deadly alliance ve deception u doğru düzgün oynayamadım...midway bu hızda giderse bir efsaneyi bitirecek açıkcası ben sıkıldım yani... bak blizzarda bak diabloya adamlar 10 yılda bir yeniliyorlar seriyi , bizde büyük bir hevesle bekliyoruz... midway e tavsiye biraz yavaş ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar