che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yalnız bu takvime bişiiler bulsunlar yaw aaaa 40 yılda atlıoz bigunu (sacma oldu ama:D)[signature][hline]Tanrım uyku, kitabım oblomov, peygamberim uyuyanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler nası alliance kurcaz simdi biz ?[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 4. ulkedeki zulfıkar benım ... dreagloth zaknafeın gany(patıcık) sınır komsularım ... 8. ulke delucıan el ust koseye vermıs sadece 2 komsulugum var bırıde bos dıgerı stronıa isimli biri ... valla su koruma kalksada su bugdan olusan askerlerı bı kullansak bı erıtsek :)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 zaknafein benim ark olması laızm ben drizzt koyunca oda özendi zaknafein koydu :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 koruma war die ben ekonomi kasıom walla :d[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben ahırımı kuruyorum valla bruteları hazırlıcam koruma bi kalksın kıyamet kopcak :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ordu kurmanız lazım saldırabılmek ıcın ... ve her ordu mutlaka bır kumutan ıstıyo ... oda 50 işlenmiş metal istiyo haberiniz olsun ... oyle 100 lerce asker komutan sız sadece savunma yapabılıyor ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ben gebermişim zaten 5 komsu war 4ü doluu lutfen saldırmayııınnnnnn :([signature][hline]Tanrım uyku, kitabım oblomov, peygamberim uyuyanlardır. [Bu mesaj che91 tarafından 17 Eylül 2005 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: The_Delucian, 17 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki: ordu kurmanız lazım saldırabılmek ıcın ... ve her ordu mutlaka bır kumutan ıstıyo ... oda 50 işlenmiş metal istiyo haberiniz olsun ... oyle 100 lerce asker komutan sız sadece savunma yapabılıyor ... demircim 4 gün sonra hazır ve 400 küsür işlenmemiş metalim var :D[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 17 Eylül 2005 21:28 tarihinde demiş ki: beyler nası alliance kurcaz simdi biz ? said: karanlık çağda daha guild.php icat edilmemiş o yüzden açamıyoruz :-)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler gunler 1 saatte atmaktaymış bilgilerinize sunulur...[signature][hline]Tanrım uyku, kitabım oblomov, peygamberim uyuyanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 eheh ... 25 işcim daha kayboldu :( bu ne yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 mağara yapıyım dedim yarın goruruz artık 20 gunde anca:) :([signature][hline]Tanrım uyku, kitabım oblomov, peygamberim uyuyanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Şu anda üretimde olan binalariniz var. 1 Mağara inşaatı 17 ; 1 Ahır inşaatı 3 ; 1 Demirci inşaatı 3 ; Gün sonunda tamamlanacaktır. eki eki eki :-)[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 dogum zaten şehir full oldugunda biticek.. neden 0 yapmak gibibir seçenekkoymuşlar ..alalh alalh sorunlu adamlar :P köylü asker oranı 0 tekrar köylü olması lazım bu askerlerin (utopiadan arak bi oyun olarak bari bunu da araklasalarmış keşke)..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 beyler oyun daha duzenli olmaya basladı sanki dimi????[signature][hline]Tanrım uyku, kitabım oblomov, peygamberim uyuyanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Gerçekten Çok Güzel ve Ciddi bir çalışma...Tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet askerlerim köylü oldu.. param geri geldi :) hatta kar dayım galiba..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yalnız bu 3.cü bolgedekilerle ilgili bişiiler yapılması lazım yaw 5 komsu 4ü dolu benim naapcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 8. ulke birleşelim sadece birleselim guild kurucusu umrumda değil sadece BİRLEŞELİMM![signature][hline]iki gun sonra okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 che bak simdi senin ulkende yeni basladıysa 800 bos alan var. o ala nbitince insanlara saldırmaya baslıycaksın. yada cennet büyüsüyle yer alıcaksın.. bildigim kadarıyla saldırmak için adamnların ynaında olmak zorunda deilsin.[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yaw o diil olmemek için birleşelimm diyom 5 komsu war hepsi birden daldı noolcak?? sorarım sana[signature][hline]iki gun sonra okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 che 3. adadaysan korkma,bio ile ben ordayım seni alırız kanatlarımız altına :-)[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 yok 8. adadayım we kimsem yokkkkkk :([signature][hline]o değil de iki gun sonra okul war lan napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 che bak madem korkuyorsun.. baltalı elemanalrdan yapıcaksın bol bol.. hiç saldırma. ordunun hepsini baltavcı yap.. binalarının %25 ini savunma binalarına ayır.. kolay kolay girmezler..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar