palantis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Merhabalar; Tamamen Türk yapımı olan ve benzerlerinden çok daha fazla detaylı olan Palantis online çok oyunculu strateji & rpg oyunu, oyuncularını bekliyor! 8 aylık yoğun bir çalışma döneminin ürünü olan Palantis' dünyasında, orta çağ krallıklarının savaşlarına sizde ortak olun! Palantis üzerinde, askerler üretebilir, binalar kurabilir, ordular toplayabilir, savaşlar yapabilir, keşfederek büyüyebilir, yeni teknolojilerde gelişebilir, büyüler yapabilir, ticaretle uğraşabilir, koloniler kurup, ele geçirebilir, ve daha saymakla bitmeyen nicelerini yapabilirsiniz! Eğer Palantis dünyasını incelemek ve oyuncu sıralamalarında yerinizi almak istiyorsanız lütfen http://www.palantis.com adresini ziyaret ediniz. Unutmayın; Palantis TAMAMEN ÜCRETSİZ bir oyundur ve tek amaç zevk almaktır! Palantis'e bekliyoruz.. http://www.palantis.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 umarim güzel bi oyun olur simdiden tebrikler emege saygi duyulmali en azindan ancak oyundan daha ayrintili bahsederseniz daha iyi olur..mesela ben anlamadim tam olarak grafik falan iceriyor mu nedir bu?[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 + Henüz kayıt olunacak bir çağ yok! Lütfen yeni çağ açılmasını bekleyin! Ne zaman açarsınız çağ oO[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Valla veriyosunuz link i sonra cagdir magdir oynanmiyo hevesimizi kursagimizda birakiyosunuz[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 çağ açılmadan reklem vermenin manası nedir[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çağı bu gece dokuzda açılıyormuş.Millet önceden haberi olsunda eşit başlasın diye.Ama açılış saatini vermesi gerekirdi. Oyun biraz karışık geldi bana.Web tabanlı bir oyun için baya bir kapsamlı bir oyun.İnşallah bağlantı sorunları yaşamam. Bitmeyen hikaye'yide oynuyorum.Onun bağlantı bitmek üzere.Acaip kasmaya başladı orda.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 üyweeligimi yaptım cok calısılmıs güzel bir şey netdragonsa benzettim ama[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 karanlık cag acılmıs arklar Edit: Prdn sadece kayıtlanabiliyorsunuz caga girilmiyomus :( [Bu mesaj _Rion_ tarafından 16 Eylül 2005 20:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 evet arklar acıldı[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Da anlamadım ben,strateji diyor,rpg diyor,bişiler diyor,korkuyorum :D[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Arka arkaya mesaj atmış olcam ama, bu game ogame in tahtına oturur.[signature][hline]Buzi HatalıysamReport me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 e ben oglen kayıt basvurusu yapmıstım gelmedı sıfre falan yalan olduk[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 valla bende acc actım kabaca bakıyom ... ogame ın tahtını bılmemde saygın bır yer edınır gıbı geldı gercı buyu ve assasınate ıın oyuna etkısıne bakar ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 eh hallettim sonunda pati ittifagı kuruyormuyuz beyler ne demişler bir patinin nesi var 2 patinin sesi var miyavvvvvv...[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 yanlız oyuna kayıt sırasına gore adamları yanyana dızıyo 2-3 patı nıckı var sagımda solumda yazık olacak bırbırımıze ... bıde 72 gun koruma altındasınız ... gunduz her 15 dk da gece her 1 saat te gun atıyo ... kısaca 1 gunde 60 gun gıdıyo zaten 2 gun sonra actıona gırerız ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 bende gırdım bakalım o game sacmalıgından daha guzel bence detaylı olması cok buyuk bır artı[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Magara yaptim günlük %0.1 oranla Ejderham olma olasiligi varmis :D[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 oyun çok hoşuma gitti hemen guild kuralımmı? Ben elf Ranger oldum.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Buçukluk Assasin im Kuralim Sorj ama Guild sistemi acilmadi galiba error veriyor sayfasi.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Insan assasin oldum smdi oyuna girip kurcalicam biraz[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 MAsti ok.Bendede Ameleler işe başladı :P :P:P köylü nası üretcez anlamadım Asker köylü % oranını.Okudum baya bi biri kabaca anlatırsa süper olur.[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Cüce General Diyarımın adı Tuna,Silvar adını kullanıyorum savasacak baskaları varken pati arası savas cıkarmayalım.Guıld sıstemı bı sure sonra cılcakmıs o zaman kurarız guıldi[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Herkez PRofiilini yazabilirmi buraya? Isim : Sorj Toprak adı : Khaldjish Irk : ELf Sınıf : Ranger 25 tüccar 45 oduncu Rest Madenci :P[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 130 tane oduncum var anlamiyorum yaptigim tum odunlar bitiyo anlamiyorum hepsi yemek mi neo luyo 1300 tane yemek var yaw nasil engelliycem bunu[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Isim : Silvar Toprak adı : Tuna Irk : Cüce Sınıf : General 100 tüccar 80 oduncu 70 mdenci 88 asker (egitimsiz :D ) ayrıca koordinatlarım 4:7 adada bir pati gordum kımdır o Gony nickli ark[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar