Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

palantis

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar;

Tamamen Türk yapımı olan ve benzerlerinden çok daha fazla detaylı olan Palantis online çok oyunculu strateji & rpg oyunu, oyuncularını bekliyor! 8 aylık yoğun bir çalışma döneminin ürünü olan Palantis' dünyasında, orta çağ krallıklarının savaşlarına sizde ortak olun! Palantis üzerinde, askerler üretebilir, binalar kurabilir, ordular toplayabilir, savaşlar yapabilir, keşfederek büyüyebilir, yeni teknolojilerde gelişebilir, büyüler yapabilir, ticaretle uğraşabilir, koloniler kurup, ele geçirebilir, ve daha saymakla bitmeyen nicelerini yapabilirsiniz! Eğer Palantis dünyasını incelemek ve oyuncu sıralamalarında yerinizi almak istiyorsanız lütfen http://www.palantis.com adresini ziyaret ediniz. Unutmayın; Palantis TAMAMEN ÜCRETSİZ bir oyundur ve tek amaç zevk almaktır!

Palantis'e bekliyoruz..
http://www.palantis.com
Sosyal ağlarda paylaş

Çağı bu gece dokuzda açılıyormuş.Millet önceden haberi olsunda eşit başlasın diye.Ama açılış saatini vermesi gerekirdi.

Oyun biraz karışık geldi bana.Web tabanlı bir oyun için baya bir kapsamlı bir oyun.İnşallah bağlantı sorunları yaşamam.

Bitmeyen hikaye'yide oynuyorum.Onun bağlantı bitmek üzere.Acaip kasmaya başladı orda.[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende acc actım kabaca bakıyom ...
ogame ın tahtını bılmemde saygın bır yer edınır gıbı geldı gercı buyu ve assasınate ıın oyuna etkısıne bakar ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız oyuna kayıt sırasına gore adamları yanyana dızıyo 2-3 patı nıckı var sagımda solumda yazık olacak bırbırımıze ...
bıde 72 gun koruma altındasınız ...
gunduz her 15 dk da gece her 1 saat te gun atıyo ...
kısaca 1 gunde 60 gun gıdıyo zaten
2 gun sonra actıona gırerız ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Insan assasin oldum smdi oyuna girip kurcalicam biraz[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...