Reaper08 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bir Güney Koreli, internet kafede 50 saat ara vermeden bilgisayarda oyun oynadıktan sonra öldü. Polisin verdiği bilgiye göre, Lee adlı 28 yaşındaki genç, ülkenin güneydoğusundaki Taegu kentindeki bir internet kafede savaş oyunu oynamak için 3 Ağustos'ta bir bilgisayarın başına oturdu. Lee, 3 gün boyunca yalnızca tuvalete gitmek ve bir portatif yatakta kısa süreli kestirmek için bilgisayarın başından kalktı. Lee'nin annesi, oğlunun eve dönmemesi üzerine eski iş arkadaşlarından onu bulmalarını istedi. Lee, internet kafeye kendisini bulmaya gelen arkadaşlarına oyunu bitirdikten sonra evine döneceğini söyledi. Ancak Lee, bu sözlerinden birkaç dakika sonra öldü. Polis yetkilileri, "Lee'nin ölüm nedeninin yorgunluktan kaynaklandığının" tahmin edildiğini kaydettiler. Bir yerel gazete de Lee'nin eski iş arkadaşları ve internet kafe çalışanlarına dayanarak yayımladığı haberde, Lee'nin bilgisayarda daha çok oyun oynayabilmek için yakın zamanda işinden ayrıldığını yazdı. Güney korede demekki internet cafeler hiç kapanmıyor[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ahah ne garip bi son olmuş o öyle. en son düşünceğim şey o olurdu heralde, internet kafelerin kapanmaması :)[signature][hline]:0) ?
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Kaynak Bunlar %100 yalan oluyor gazetelerde yer doldusun diye sallıyolar tv lerde öyle.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yok ya doğrudurda bayaa eski bir haber bu.[signature][hline]:0) ?
Mike Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ilginç ben 48 saat durmadan oynadığımı hatırlarım hiç bişide olmadı arada yemekde yedim max 2 saat uyumuşumdur, o adamın bünyesi kaldırmamış.. rüyamda corp por atıyodum dragonlara haha[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya ne hastalık böle bu oyunlar . birde bu haber çıkalı epey olmadı mı?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben 59 saat oynamıştım Ultima Online oynadığım dönemlerde... Ama makro yaparken uyuyakalmıştım bi 2 saat, sonra kılıç sesleriyle uyandım... o 2 saat dahil 59 saat oynamıştım... Yaşıyorum hala :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Beyin a..klaması gecırmıstır :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer [Bu mesaj Odim tarafından 04 Ekim 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 UO zamanlarinda ben de 2-2.5 günü bulmustum ama aktif oyunculuk degildi hepsi macrolar saolsun :)[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Odim, 04 Ekim 2005 10:48 tarihinde demiş ki: Beyin am...klaması gecırmıstır :) sözcüğün en önemli bölgesini sansürlememişsin be[signature][hline]"Ben ve İstanbul birbirimize benziyoruz. Anlamak için görünüşten daha derine bakmak gerekir." Nicolas Anelka - Paris Match Dergisi
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eet haklısın yaa duzelteyım hemen :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer [Bu mesaj Odim tarafından 04 Ekim 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 açılmıstı sanırım bu konu wow oynayan oldu fiye fln sanırım.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Onu bilmiyorum da, ben ek kontenjan formu almak için 2 saat sıra bekledim güneşin altında, ben de gidiyordum bok yoluna az kaldı.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Hatırlıyorum böyle bi haber. Belki yenidir bu.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 56 saat ultima oynadım..öyle macro vs de değil..2002 nbl'sında full aciton..verdiğim aralar sadece yarımşar saatten 1 saat tuvalet molasıydı..sonra yattım..4 saat uyudum..kalktım..brit mezara gittim..yaşantıma devam ettim.. hiçde ölmedim yani..caponlar zayıf varlıklar[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you...
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Benim rekorum 40 saat falandır. (Knight online) :-p[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Chitzkoi, 04 Ekim 2005 13:05 tarihinde demiş ki: tabi tabi bende 34564 saat oynadım tabi arada okula gittim, yemek yedim, uyudum tatile gittim falan sadece ama yaşıyorum o zaman Bravo.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi [Bu mesaj Spidee tarafından 04 Ekim 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Nasıl oluyorda oynamaya devam ediliyor onu anlamıyorum. Yani bi gece sabahlarsın tamamda sonra öyle bir uyku bastırırki o anda hayatının amacı uyumak olur. Sen uykuya daldıktan sonra herşey yalandır. Koreliler de bi sorun var sanırım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom- Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki: iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim.. Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki: Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
arina Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 50 saat niye oyun oynar ki insan oda abartmış 8-)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Zep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: arina, 04 Ekim 2005 14:55 tarihinde demiş ki: 50 saat niye oyun oynar ki insan oda abartmış 8-) işte insan mal olmaya dursun[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... [Bu mesaj Zep tarafından 04 Ekim 2005 15:03 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya bune ya ben bunu 1 ay önce hatırlıyorum.. gene burda açılmıştı..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eğlenceli bir intihar şekli...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Messor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bizim arada gittiğimiz kafede bi adam var orda yaşıyor resmen. biz oyun oynarken uyuyor bazen. sonra gözler açılıyor knight online accountunu giriyor sonra hoop bi daha uyuyor horlamaya başlıyor. 1 ay içinde 3 kere gittim ve hepsinde aynı manzara. yazık[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
bega Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Koreli bi arkadas söyledi, artık Kore'de internet kafelerde 2 saatten fazla kalmak yasaklanmış bu ölümlerden sonra.. simdi yazinca çok saçma geldi keklendim mi acaba[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega
Öne çıkan mesajlar