Vergil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 1.Combat Upgrade geldiğinden beri xp kasmak zorlaştımı 2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Vergil, 04 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: 1.Combat Upgrade geldiğinden beri xp kasmak zorlaştımı 2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden ! 1. cok kolaylastı artk tatooine de flm mos eisley dısındaki faremsi yaratklardan 10k xp flm aliosn combat xp dikkatni cekerim hic durma basla oyuna 2.kredide kolaylasti bi öldürdügünü durmadan lootlia biliosn bölece hic durmadan para kasiosun ewlere gelince ewler artk kirala flm ama naboodan ew alcaksn orda fiyatlar biraz ucuk hele deniz kenarı flm hic dusunme basa cıkamazsn 3.macro bölümüne bak ve ayrıca oyunda deilsin galiba nie bu kadar kasiosn ve kirlilk yaratiosn ve ustune baskalrnn actigi topiklerde alan yetkilisi modlarında takılıosn ?yoksa ölemisin burama geldi![signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 maden roxxor lıcan adamı ne cevap veriyosun be :D ya bu oyunda afk iken mob kesmek legal mi?[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 04 Ekim 2005 20:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 "I sense something.. a presence I've not felt since..."[signature][hline]It is such a quiet thing to 'fall'. But far more terrible is to admit it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Coldwind, 04 Ekim 2005 21:18 tarihinde demiş ki: "I sense something.. a presence I've not felt since..." rofl ama yaa super super super :D[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Vergil, 04 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: 1.Combat Upgrade geldiğinden beri xp kasmak zorlaştımı 2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden ! abi sen post falanmi kasiyosun? herseye bi konu aciyosun! hepsini bir konuda toplasan makbule gececek 1 hafta dusun sorucaklarini not et sonra bi konuda topla... Force'da Bi Dengesizlik Var...cem_jedi buralarda olsa gerek...Veya cem_jedi'in ogrencisi falan...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: dreagloth, 04 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki: maden roxxor lıcan adamı ne cevap veriyosun be :D ya bu oyunda afk iken mob kesmek legal mi? Yasak değil ama Soe görünce hemen nerfliyor :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Netcafe, 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki: said: Vergil, 04 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki: 1.Combat Upgrade geldiğinden beri xp kasmak zorlaştımı 2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden ! abi sen post falanmi kasiyosun? herseye bi konu aciyosun! hepsini bir konuda toplasan makbule gececek 1 hafta dusun sorucaklarini not et sonra bi konuda topla... Force'da Bi Dengesizlik Var...cem_jedi buralarda olsa gerek...Veya cem_jedi'in ogrencisi falan... kesinlikle oyle bencede. Knight Online bolumunde cok karislasilan bir durum bu, orada habire konu kilitlendigi icin buraya dogru bir yayilma var galiba. Tabi cem jedi de olabilir. Zaman gosterecek. Su an gelecegi çok dumanlı, göremiyorum...[signature][hline]Set'th Valor -Jedi Padawan- MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000 Rebel Captain FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 derdim su tmm konu acsın ama heryerde vergil nickini görüp sorada sacma sapan sorular vy hadi theed de bulusak gibilernde şeyler gorunce icim bi garip oluo :Darkadasın ztn oynayıp oynamadgnı anlamış deilim!bide bna 3000 dolarlk laptp söliin flm giiblernden emir kipi iciren cumleler kurması ayrı bi durum biraz abartio olabilirm hafiften sinir hastalgı war ondan gereksz sinirlenebiliorm hoş görün...[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kiminle konuştuğunuzu bilmeden tanımadan bildik laflar etmeyin sizin kötülüğünüze ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 aha siteyi hackletecek.olm ben demiştim bu o diye verin madalyami :p[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vergil Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nerden çıktı şimdi bu hackleme konusu ne alaka şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Karşıı karşııı tepeğğlereeeeğğ base kurmasıınlarrrrğğ Bçyle adamlaraaaağğ accğ vermeeesiiiinlerğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnesia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bak bn eleştiri yapiorm adam gelmiş tehdit edio bni :)napcan???sn bna ne gibi bi zarar verebilirsn?bna klavye kabadayiliği yapma...[signature][hline]Jedı nedir? jedi insann kendine yakısanı gıymesidir =============== jedi padawan in eclipse magnesia thal'gerth anashazy thal'gerth forsetra thal'gerth Raise of the Dark Lords;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 adam belliki sith lord falan bulaşmayın.[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar