Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swg hakkında bir kaç soru

Vergil

Öne çıkan mesajlar

said:
Vergil, 04 Ekim 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
1.Combat Upgrade geldiğinden beri xp kasmak zorlaştımı
2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden !

1. cok kolaylastı artk tatooine de flm mos eisley dısındaki faremsi yaratklardan 10k xp flm aliosn combat xp dikkatni cekerim hic durma basla oyuna
2.kredide kolaylasti bi öldürdügünü durmadan lootlia biliosn bölece hic durmadan para kasiosun ewlere gelince ewler artk kirala flm ama naboodan ew alcaksn orda fiyatlar biraz ucuk hele deniz kenarı flm hic dusunme basa cıkamazsn
3.macro bölümüne bak ve ayrıca oyunda deilsin galiba nie bu kadar kasiosn ve kirlilk yaratiosn ve ustune baskalrnn actigi topiklerde alan yetkilisi modlarında takılıosn ?yoksa ölemisin burama geldi![signature][hline]Jedı nedir?
jedi insann kendine yakısanı gıymesidir
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Raise of the Dark Lords;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
2.kredi kasmak kolaylaştımı ? Evler kaç krediden satılıyor ve mesela afk iken npcleri öldürmenin macrosunu istiyorum sizlerden !

abi sen post falanmi kasiyosun? herseye bi konu aciyosun! hepsini bir konuda toplasan makbule gececek 1 hafta dusun sorucaklarini not et sonra bi konuda topla...

Force'da Bi Dengesizlik Var...cem_jedi buralarda olsa gerek...Veya cem_jedi'in ogrencisi falan...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dreagloth, 04 Ekim 2005 20:05 tarihinde demiş ki:
maden roxxor lıcan adamı ne cevap veriyosun be :D
ya bu oyunda afk iken mob kesmek legal mi?

Yasak değil ama Soe görünce hemen nerfliyor :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Netcafe, 04 Ekim 2005 21:38 tarihinde demiş ki:
said:

abi sen post falanmi kasiyosun? herseye bi konu aciyosun! hepsini bir konuda toplasan makbule gececek 1 hafta dusun sorucaklarini not et sonra bi konuda topla...

Force'da Bi Dengesizlik Var...cem_jedi buralarda olsa gerek...Veya cem_jedi'in ogrencisi falan...

kesinlikle oyle bencede.

Knight Online bolumunde cok karislasilan bir durum bu, orada habire konu kilitlendigi icin buraya dogru bir yayilma var galiba.

Tabi cem jedi de olabilir. Zaman gosterecek. Su an gelecegi çok dumanlı, göremiyorum...[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

derdim su tmm konu acsın ama heryerde vergil nickini görüp sorada sacma sapan sorular vy hadi theed de bulusak gibilernde şeyler gorunce icim bi garip oluo :Darkadasın ztn oynayıp oynamadgnı anlamış deilim!bide bna 3000 dolarlk laptp söliin flm giiblernden emir kipi iciren cumleler kurması ayrı bi durum biraz abartio olabilirm hafiften sinir hastalgı war ondan gereksz sinirlenebiliorm hoş görün...[signature][hline]Jedı nedir?
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Sosyal ağlarda paylaş

bak bn eleştiri yapiorm adam gelmiş tehdit edio bni :)napcan???sn bna ne gibi bi zarar verebilirsn?bna klavye kabadayiliği yapma...[signature][hline]Jedı nedir?
===============
jedi padawan in eclipse
magnesia thal'gerth
anashazy thal'gerth
forsetra thal'gerth
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...