Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yatakdan kalktığın gibi git demedimki , aha bu hiphop dinlio bende bol pantolon, tasma, 3 kutu jöle ile gideyim buluşmaya şeklinde olanlar yanlış diyorum. aksine ben bakkala giderken bile özensiz çıkmaya karşıyım. seni onca görecek insanada yazık. yapmacık giyinime benım lafım.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tmm aynı fikirdeyiz o zmn... ona bende karşıyım ama bakkala giderkende saçımı jöleleyemem her zaman fönlüdür saçım zaten o yeter işte... jöle de vardır hep ama kurumuştur =))[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 benimle çıkarmısın die deme, normal bi muhabbetin ortasında bi ara bişiler yapalım bi yerlere gidelim yada güncel bi olay varsa ona davet et. annar o, annamazsa başbaşa bi yere gidelim mi fln de. böle espri fln yap ama böle abartıyada kaçmadan ince espri , panikte olursan, of çok panik oldum hehe de o zmn hoşuna gidebilir ( kimle konuştuunu bilmiorum tabi ). ama böle terlicek kadr panik olursan ztn direk böle kızın gözlerinin içine bak ya bak çok cesaret topladım fln die gir, kız sanada ilgiliyse olay kopar :)[signature][hline]Selmion, 06 Temmuz 2005 16:37 tarihinde demiş ki: arkadaşlar ben bi hata yaptım ve böhühü kötü film dl ettim... Karsinizda Pipican,Fanus Hayati Yasayan octopus [b]we are gods unwanted children Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bi kere önce şunu diyim. Sakın benimle çıkarmısın deme çünkü çıkmak çok saçma bi laf. Abi ne demek çıkmak ya. Nereye çıkıyosunuz? Seviyosan belli edersin. Hayatın akışına bırakmak lazım. Zaten bişeyler olacaksa olur. Nası diyim. Anlatamadım ama anlamışsındır umarım.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 walla geçen sene edindigim bi tecrübeden önce kıza senden hoşlanıyorm fln de sonra biyerlere davet et benimle çıkarmısın harbiden öküzlük oluyo[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 arkadaşlar, kız kendine değer veriliyor diye gittim . üzerimi güzelce giyindim kokular falan... ben boğuluyordum. :) neyse . gittim. onunla konuşmam gerektiğini falan söyledim. neyse mevzuya daldım. geyet ciddiydim. klasik laflar: seni ark olarak gördüm,.... uzattı. direttim. bundan sonra diğer türlü bakailrsin. kız karşımda utanıyor. diğer türlü bakabilirsin . bir deneyelim yapabilecekmiyiz falan.... kız bir süre sonra dedi ki. şu an gelen teklifleri hepsini kabul etmiyorum. benim kendine göre prensiblerim var dedi. ileriye dönük bir sürü planları varmış onlar olmadan hiçmiş.onları elde etmek için böyle gönül işlerine kapalı kapım dedi. ben de tamam dedim umarım başarılı olursun dedim. sürekli ben konuşurken, benim susup kalmam ve onu dinlemem . onda benim ona kırıldığım hissini uyandırmıştı ki. şu an erkek arkadaşım yok. eğer böyle birsey isteseydim ilk tercihim sen olurdun dedi. tokalaştı ve hızla uzaklaştı. gayet ciddiydi, bu herhalinden anlaşılıyor.gözlerime bakmaktan çekiniyor du.bende arkasında bakaldım. işte böle.... kızın bende gözü olduğunu anlamıştım ne göz var ben de be :) neyse kararsılıktan kurtulmuş oldum.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 konuyu yazarken mutlu olduğumu farketmişinizdir. bu düşüncelerimin doğru çıkmasında dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aferın be kıza prensıplı kızmış[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Aman bosverin her zaman bir mazeret buluyorlar.. Kimi zaman iyi.. Kimi zaman kotu..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben hala kızlarla uğraşmayın derim anlamak çok zor onları[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piqlet Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 teklif edeceğin kızla bi samimiyetin yoksa hic ugrasma yani, zaten cıkma teklif etmek gayet sacma bi olaydır bence olaylar zaten kendiliginden gelismeli, kabul edicek birisi ise ona cıkma teklif etmeden yaşarsın bazı şeyleri, olaylar kendiliğinden gelişmeli yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bi ''sıfat'' altında olmazsa bu ilişki, iki tarafında adı çıkar.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ya cmt günü işim yokta eğer seninde işin yoksa bişiler yapabilirz dersin.Sonra yiyş fln dermişim :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar