vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 sen de kendini kasma Spidee cik cik cik..[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Kasıntıyım ben kasarım cık cık cık.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Hadi hep beraber kasalım.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya gıt konus cıkısta bısıler yapalımmı fln nargıleye bıseye cagır ordada konus derım ben[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Peynir, 02 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: çıkma teklifi ne demek ya ? tanıyosan falan gelsene okul çıkışı yarın bi yere gidelim de. Böle loş ve boş bi yerde kız kendini belli eder zaten. -merhaba seninle çıkmak istiyorum mu diceksin eskide kaldı onlar o yeah +1[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ben de bi çıkıp geleyim.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 janı benımle cıkarmısın sole 3 5 kat ?[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 teklif ediyooooorum.. benimle evlenirmisin.. çok düşündüm, son kararıııım seniii çok seviyorumm (bunu attım) :D[signature][hline]Natalie ile evli ve üç çocuk sahibi insan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aslında sen cevabını topıcı acarken vermıssın Teklıf etme.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 et içinde kalmasın tabi benimle çıkar mısın deme öncelilikli tavsiyelerim 'ben senin benimle çıkmana karar verdim' 'bak kızım benimle çıkmazsan gözüne yumruğu çakarım' tabi bunları deneme gafletinde bulunmazsın umarım ben senden hoşlanıyorum de sen benim için ne düşünüyosun falan die sor öle olaylar gelişir zaten... ben doğaçlama yapmıştım mesela.... ama evet te dese hayır da dese apışıp kalıyosun yani evet dese ne diceksin bilmiyorum mesela.. cumartesi uygun mu giibi bişeyler olabilir. yada bugnu okul çıkışında bi yerlere gidelimmi olabilir... hayır dersede hmm ok diyip uzaklaşılmalıdır[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence de benimle çıkarmısın deme!!!hoşlandığını söyle ama sakın benimle çıkarmısın gibilerinden bir cümle kurmaya kalkma!!!bu lafın genelde kızlar üstünde kötü etkisi okuyo(etrafımdaki kızlara bakarak söylüyorum ve de kendime tabii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hayatımda hiç selam cıkalımmı çıkarmıyız? çıksakmı? gibi cümleler kurmadım hiç bi kıza.akışına bırakmak lzm[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 biz çıkıyoruz olayıda çok komik, sevgili falan de abi çıkıyoruz nedir? konuya gelince : yarın bir şeyler yapalım mı, yada işte hebehübe cafeye gidelim mi falan diyicen. olaylar gelişcek[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bole arkadaslara yardım edelim ki kotu durumlara dusmesinler :) simdi sole bisi soleyeyim sırf birini begendin diye hedefin o olmasın..bi aynaya bak bi kıza bak sora tekrar dusun..dusun diyorum cunku sanırım lise caglarındasın lise de kızlar aa biri bana cıkma teklif etsinde dalga geciyim mod undadır..ilk defa birine cıkma teklif ediyosan kesin kabul edicek birini bul 1 kere kabul edildin mi sonra 123131 kere reddedilsen de bisi fark etmiyo..sakın muhabbetin olmayan bi kıza cıkma teklif etme..ilk once arkadası ol sorası yavas yavas kendi akısında ilerlesin..lise cagı cok kotudur uni de birine cıkma teklif edince kabul etmese bile insan gibi soyler..lise de bole degil gidersin birine cıkma teklif edersin olmaz der 131 tane arkadası AAA bu .. ya cıkma teklif etmis .. da bunu postalamıs 3hu3uh modundadır.. kısacası dikkatli olmak lazım..gelelim simdi gelisme asamasına yukardakileri yaptın kendine guveniyosun..gittin sevdigin birine cıkma teklif edeceksin..tavsiyem selam naber vs dan sora direk konuya gir fazla uzaması senin icin kotu olur..kabul eder etmez bilinmez..kabul ederse yapacak bisi yok iste amacına ulastın kabul etmezse sakın ama sakın böhüü kabul etmedi diyip icine kapanma rahat ol su nu bilki reddeilen milyonlarca senin yasında erkek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence direk duygularını sole...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 *!Giyinir gelir...* Yakışmış mı ladyim?[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ya MSn de konuşun bence ya da cep telefonunu falan al sonrasını yavaş yavaş getir .[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben oyle gıyınen ınsanlarla konusmuyorum bıle.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 giyinme işine falan girme ya..[signature][hline][Beyaz Patiler] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Passanger, 03 Ekim 2005 21:16 tarihinde demiş ki: ben oyle gıyınen ınsanlarla konusmuyorum bıle. Aynen züppe olurlar çoğu.[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bırde o tarz gıyınen ınsanların yasları oldukca kucuk oluyor.13 14 felan[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aradan hip hop cılar çıkıcak birazdan... Lonely buradayız gel.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 evet gece gece kavga pof.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 mevzu mu var? bide asla kendını beğendırmek için yalandan giysiler aşırı extralar kullanma. diyelimki ciddiye bindi işte sen 80 yaşına kadar öyle mı takılacaksın? ve kız sana mı aşık olmuş olacak yoksa onu etkilemek için kılığına girdiğin ''diğer kişi'' yemi?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 tamamda bi yere kadar o olay boys.. üstüne başına dikkat etmen gerekir.. ha sadece kızla konuşcaksın diye mi? elbette hayır.. ama nasıl bi düğüne giderken daha özenli oluyosan o zaman da özenli olmalısın.. kendini bi kızın yerine koy.. temiz giyinmiş, saçları bakımlı vs. birisi geliyo sana teklif ediyo.. yada ütüsüz, kirli kıyafet, karmakarışık saçlı birisi geliyo.... hangisini kabul edersin acaba??[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar