Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pentium-centrino..

Misafir Guest

Öne çıkan mesajlar

ben laptop bakıyoumda pentium 4 3GHZ centrinoda neye karşılık gelir?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Sosyal ağlarda paylaş

peki onu bildiniz bide buna bakın=)..apple powerbook g4 1.67 ve 1.5 i intel ile karşılaştırıldığında tavsiye edermisiniz ve 1.67 ile 1.5 arasında hız açısından çok fark varmıdır?[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

1.67 ile 1.5 arasında(apple) 700 ytl fark var[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki:
nesi güzel abi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pahalı olan daha hızlıdır
(Bknz: Düz mantık)[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

[Bu mesaj CaNNi tarafından 03 Ekim 2005 15:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben daha önce bu lap toplara bakmadan once centrino die bişey bilmniyodum gerçekten pentium mu daha ii yoksa centrino mu?mesela ben la top alıcam ama ghZ i düşük diye açıkcası almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım mesela ghz in düşük olması ne gibi şeyleri etkiler mesela oyun vs vs ..?Nedir acaba?[signature][hline]Click! | plz!
pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
azmış bu
Sosyal ağlarda paylaş

Allahını serversen centrino alma p4 un hiç bişiyine denk gelmez sadece celeronun ön belliğini 2mb yapıyorlar. REZALET hatta satılık centrione 1.6 760$ a veririm[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop da centrino olayindan vazgecmemek lazim. Standart P4 kullanan laptoplarin islemcileri, bildiginiz desktop islemcileridir. Bu islemciler haliyle laptop kasasinda desktop daki gibi guzel sogumaz ve zamanla sorun cikartirlar. Bu zamanla cikacak sorunlari onleyebilmek icin INTEL Speed Step adini verdigi teknolojiyi kullanir. Laptop'inizda bir SpeedStep applicationi standard P4 unuzu gozlemler ve isindikca CPU nun frekansini kisar ki sogusun. Bu handikap centrino@larda yasanmaz.

Diger avantajlar bir yana , sirf bu yuzden bile centrino almak lazim bence.[signature][hline]Quod non mortiferum, fortiorem me facit.
Sosyal ağlarda paylaş

centrinodan şaşma derim, hele hele getirip götürmen gerekecekse laptopı pentium4 le asla taşıyamazsın o ne ya desktop kadar, artı uçak kadar gürültü yapıo. centrino, hızlı, sessiz, hafif, ısınma sorunu yok.. e daha ne olsun[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...