Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vergi Numarası

Greeny

Öne çıkan mesajlar

Yarın erken saatlerde vergi numaramı çıkartmak durumundayım, bunca zaman salladım şimdi içimde patladı motor aldığım için.Neyse, nekadar sürede çıkarttırabilirm, bilginiz fln varmıdır[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.

imzayı accık soyle yapsak bide =P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
She had rainbow eyes..
Sosyal ağlarda paylaş

vergi dairesine gitmen gerekiyo sanırım, her ilçede vardır muhakkak, nüfus cüzdanınla gidiyosuni, gayet kısa bi işlem. kayıt yaptırıyosun bi de bi miktar para veriyosun sanırım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki:
Yat
Lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

internetten alınmaz vergi numarası..
Gidiceksin vergi dairesine (Kadıköy için 3. veya 4. kat olsa gerek) yanında bir de nüfus kağıdı fotokopisi bulunduracaksın.. Adres falan isteyecekler senden, onu söyleyeceksin kadına (genelde kadınlar görevli bankolarda ondan kadın dedim..) Max 10dk da alırsın.. Ama sırada bekleyebilirsin belki bi 5dk falan.. Total 15diyelim biz :)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe saolun arkadaşlar, imzayıda değiştirelim görüntü kirliliği yapmasın[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dory, 05 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki:
Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:

imzayı accık soyle yapsak bide =P

Bu konuda yanlış gördüğün,tasvip etmediğin kısım nedir. Açıklarmısın?[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

said:
forgiver, 05 Ekim 2005 22:02 tarihinde demiş ki:
ne olur ne olmaz
bozuk para ve tükenmez kalem de al yanına
devlet dairesinde en çok lazım olan 2 şey
bir de sabır :)
gerçi sıra yoksa çok sürmüyor işlemler.

İyi noktalara değinmiş, dikkat et bunlara.[signature][hline]
Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...