Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yarın erken saatlerde vergi numaramı çıkartmak durumundayım, bunca zaman salladım şimdi içimde patladı motor aldığım için.Neyse, nekadar sürede çıkarttırabilirm, bilginiz fln varmıdır[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 10dklık bi iş ya. hatta internette vardır belki.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. imzayı accık soyle yapsak bide =P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 vergi dairesine gitmen gerekiyo sanırım, her ilçede vardır muhakkak, nüfus cüzdanınla gidiyosuni, gayet kısa bi işlem. kayıt yaptırıyosun bi de bi miktar para veriyosun sanırım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Nüfüs cuzdani ve fotokopisiyle vergi dairesine git ikametgahina gore kisa süren bi oaly sicil servisine gidiceksin.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 vergi numaranı internetten bulabilirsin önemli bi durum değil için rahat olsun[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 internetten alınmaz vergi numarası.. Gidiceksin vergi dairesine (Kadıköy için 3. veya 4. kat olsa gerek) yanında bir de nüfus kağıdı fotokopisi bulunduracaksın.. Adres falan isteyecekler senden, onu söyleyeceksin kadına (genelde kadınlar görevli bankolarda ondan kadın dedim..) Max 10dk da alırsın.. Ama sırada bekleyebilirsin belki bi 5dk falan.. Total 15diyelim biz :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ehehe saolun arkadaşlar, imzayıda değiştirelim görüntü kirliliği yapmasın[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 giderken resim ve nufus cuzdani fotokopisi goturmeyi unutma . gerci resimden tam emin degilim hatirlayamadim ama sanirim vardi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: dory, 05 Ekim 2005 20:48 tarihinde demiş ki: Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki: Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz. imzayı accık soyle yapsak bide =P Bu konuda yanlış gördüğün,tasvip etmediğin kısım nedir. Açıklarmısın?[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne olur ne olmaz bozuk para ve tükenmez kalem de al yanına devlet dairesinde en çok lazım olan 2 şey bir de sabır :) gerçi sıra yoksa çok sürmüyor işlemler.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 harflerin gereginden buyuk olmasi. yeterince acik mi ?[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 haha serce yanlış anlamış arkadaşın imzasından bahsediyodu daverc[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 benmi yanlis anladim ? ne anladim ? yok oyle bisey cok yanlis bisey yok boyle bisey :p[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka [Bu mesaj daverc tarafından 05 Ekim 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 daverc bahseden kişi orda sana hitaben yazılmış bi yazı değildi =)s[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: forgiver, 05 Ekim 2005 22:02 tarihinde demiş ki: ne olur ne olmaz bozuk para ve tükenmez kalem de al yanına devlet dairesinde en çok lazım olan 2 şey bir de sabır :) gerçi sıra yoksa çok sürmüyor işlemler. İyi noktalara değinmiş, dikkat et bunlara.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 3 sene farsca siirleri yazilari okuyup anladim edebi metinler dersinde ama senin yazdigin yaziyi anlayamadım helal :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar