Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sonunda Benimde Bir Corsa'm Oldu!!

tamirci

Öne çıkan mesajlar

uzun bi uğraştan sonra corsama kavuştum.1.3 cdti corsa aşırı az yakıyo.gerçi 2. el aldım ama enjoy spor packet.47bin km. 22.5milyar a aldık.önceki sahibi olan genç te kendi için ufak tefek dış modifiye yapmış araca.[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 29 Eylül 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Hayırlı olsun. Bence de çok iyi bir tercih olmuş. Corsalar benimde oldukça hoşuma gidiyor ayrıca o arabayla o motor çok güzel uyum sağlıyor tüketimi de performansıda yüz güldürücü.

opelllerin hepsi senin hoşuna gidiyor
:)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında benim Astram var. Birde ilk trafiğe çıktığım model Corsa. Bu yüzden iki arabayıda tanıyorum zaten başka bi Opel modelinin lafı geçmedi heralde bu forumda.

Kendimce mantıklı bulduğum modelleri önermekten çekinmiyorum ama örneğin son zamanlarda Leon fiyat/performans (0-100 performansı değil) olarak oldukça başarılı. Aynı şekilde Ibiza larda sunduğu donanım karşılığında diğerlerine nazaran daha az fiyat talep ediyor.

Ne araba almalıyım diyen olunca Polo al 30 milyar ver karşılığında koca bir hiç al demeyi içim el vermiyor doğal olarak.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım polom var lütfen :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

yok tdi değil 1.4 :)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Olsun yeni corsalardan güzel
ikisinide kullandım
belki benim arabam olduğu için güzel geldi
:)[signature][hline]Absolute, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hmm 22.000 ytl bana fazla gibi geldi ya, abim 206 aldi 23.000 ytl ye 36 ay vade falan, 2005 model 0 km.. Corsa piyasasini bilmiyorum tam olarak tabi ama, bana pek mantikli gelmedi[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-

[Bu mesaj MeSh tarafından 01 Ekim 2005 12:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...