CwzX Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nanoteknoloji alanında gelecek görüyor musunuz? üni de fizik okuyup sonra nanoteknoloji masterı yapan birinin geleceği nasıl olur? "afferin çocuğa" der misiniz? fln vs...[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 nanoteknoloji de güzeldir ama teorik fizik en iyisi ama nano ile de uğraşıcam[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şimdi çıksan nanodan bişey olmaz ama şimdi okumaya başlayıp 4 sene sonra çıktığında buralar hep nano olcak[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Nanoteknolojinin önü açık ama ülkemizde değil[signature][hline]DiaBLeSSe,27 Eylül 2005 17:29 tarhinde demi$ ki: ---------- Wendigo, 27 Eylül 2005 01:15 tarihinde demiş ki: beyaz pati'klerim nerde hanim mac basliyo ---------- *Şiş lerini ele alır, harıl harıl örmeye koyulur * [/b]PetLine Veteriner Kliniği Buda Kopulacak Topic ve Mantarın Süper Yazısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aaa joe katılmıyorum türkiye beni hayrete düşüren bir şekilde nano teknolojide ,en azından kendi ortalamasının üstünde, bir ilgi ve çalışma ile ilerliyor. ben şahsen atom altı veya uzay araştırmaları konusunda merak içindeyim ama gördüyorum ki öle hiç bir konu yabana atılcak gibi değil. dünyada ne biçim araştırmalar be büyük deneyler oluyor atom altı alanında ama nobel kime gitti, optik fiziğe ki ben koç fiziğe bu nedenle gitmemiştim yani ordaki öğretim üyeleri ağırlıkla optik üzerine duruyor, e bilkentte dünya çapında optik deneyler yapıyor hatta dünyada bir ilk olarak holografik televzziyon (ismini tam bilmiyorum) yapma çalışmaları içinde, masanızda oynicak futbolcular :) ışık ya, ışıkla beni mi korkutacan :P her neyse ben nano teknolojinin geleceğini çok açık görüyorıum yani kapalı görcek bişisi de yok ki, zaten burda salt fizik tartışmıyoruz, özellikle ileri fizik dallarının hepsinin önü açık. o bitti denilen nükleer enerji, nükleer fizik bile adeta hortladı ve mecbur tekrar araştırmalara destek veriliyor. AMA burda nanoteknoloji diyoruz, nanometre boyutunda motorlar diyoruz. ya çığır diyoruz, atom altı kadar mühim bir olay bu yani illa motordu, çipiydi cartıydı curtuydu değil. düşünsenize toprağı temizleyen veya mükemmel ekim yapabilen bir cm boyutunda robotcuklar ordusu :P veya buharla çalışan koca tribünler yerine proton tanecikleri ile dönen jeneratörler. veya ne bileyim vs. vs. dehşet bişi, zamanında silisyum yonga bulunmasaydı ki, o icat zamanın nanoteknolojisi sayılcak kadar küçük boyutlara indirdi büyükülükleri, bugün uzayda uydu oılmazdı. bi uydu, koca havuzu kaplardı vb.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar