LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sen ondan korkma o senden korksun!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya oyle demekle olsa keşke ama gıdınce gorursun insan hakktn tırsıyor ooofff ya!!! bazen düşünüyorum ecza yazsaydım dıye ya!!!!!!!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 İstersen seneye yatay geçiş yapabiliyorsun Eczacışığa. Zaten girenlerin büyük bir kısmı öyle yapıyormuş![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 up... yok mu yeni tıpçılar? tıp hakkında paylaşım yapmak isteyenler?? ben mesala yardımcı olmak isterim tıp hakkında merak ettikleri olanlara ve aynı zamanda benim de desteğe ihtiyacım var...kafayı yemeden mezun olabilir miyim?benden öncekiler ne yaptı ne önerirler??? tıpçı patiler buraya beklıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 genetik okuyorum girebilir miyim? gerçi computational biophysics desem daha doğru olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 aha famy. bayadır yokmuydun sen ben mi yanlış hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 doktor/tıp öğrencisi pek yok gibi patide. tıbbi bilişim diye bir ders varmış 4. sınıfımızda bizim, 6-7 sene sonra inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 pınar kaçağımız ya , tıpçı üstadımız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 evet fede haklısın yoktum uzun zamandır ama özlemişim yeniden herkesi görmek çok güzel... @ardeth tabi girebilirsin genetik kardeş bölüm sayılır... @fly bizde tıbbi bilişim dersi 1den itibaren verilmeye başlandı..sizde nasıl 6-7 sene sonra anlayamadım.lisede misin henüz? @malikcim saol da üstad flan değiliz henüz,teveccühünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 yok ben bilgisayar mühendisi adayıyım. bazı sebeplerden dolayı kaçtı gitti tıp. merak ettim ne ki o şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mrb bende 2. sene öss ye hazırlanıorm....ewet ewet öğrenci sayılmıorus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 kolay gelsin. ben de vazgeçtim, mühendis olmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Fly said: yok ben bilgisayar mühendisi adayıyım. bazı sebeplerden dolayı kaçtı gitti tıp. merak ettim ne ki o şimdi ? biz tıbbi bilişimi TEBAD dersleri adı altında alıyoruz.TEBAD tıbbi eğitim ve bilişim ana bilim dalı kısaltılmışı.TEBAD derslerinde aldığımız teorik derslerin yanında onlara paralel pratik derleri alıyoruz.örneğin 1.sınıfta tansiyon ölçme,kan alma,2.sınıfta enjeksiyon yapma,cpr uygulama,3.sınıfta dikiş atma,sonda takma gibi kolaydan zora doğru pratikler yapıyoruz. kısaca böyle bir ders yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 hö 0_o isim benzerliğiymiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar