Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 hayatının en buyuk çılgınlığını yapmış olan doktor adaylarına mrb! alakası olan herkesi bekliyorummmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ben muhendis adayiyim,bende gelebilirmiyim? sanki her saniye insan de$iyormu$ gibi giydiginiz onluklerinize de hastayim. hele hele yemekhaneye bile onluklerle gitmenize.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 kıskançlık belirtileri =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Leath, 23 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben muhendis adayiyim,bende gelebilirmiyim? sanki her saniye insan de$iyormu$ gibi giydiginiz onluklerinize de hastayim. hele hele yemekhaneye bile onluklerle gitmenize. :D +1[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: slayer__, 24 Eylül 2005 09:53 tarihinde demiş ki: kıskançlık belirtileri =p lutfen arkadaslar ya ne kıskançlığı.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 said: Leath, 23 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben muhendis adayiyim,bende gelebilirmiyim? sanki her saniye insan de$iyormu$ gibi giydiginiz onluklerinize de hastayim. hele hele yemekhaneye bile onluklerle gitmenize. ehuheh hiç bu açıdan düşünmemiştim o_O[signature][hline]Loading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 mersin üni tıp fak.'den katılıyorum. yarışmacı doktor adaylarına başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 zarek kaçıncı sınıftasın ve düşüncelerını solersen çok memnun olcam tıp fak hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yazın beni de donem 3'um ben,bizim fakultenin en zor yılı olarak nitelendirilir kendisi;en kolay komite denen ilk komitede bile epey zorlandım,haftaya sınav var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 uzumlukek hangı okul???????? ayrıca bazılarıda 1.sınıfa cok zur dıo hangısı doğru??????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Hacettepe bizim burda zaten $oyle bi soz vardır sen cıkar artık hangi sınıf daha zor; ilk yıl *öte $emsiye girer,2. yıl o $emsiye açılır,3. yıl da açık bi $ekilde dı$arı cıkarılır $imdi sooyle bakalım hangi yıl daha zormu$$?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 anladım cok saol cvp verdığin için ayrıca tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 eheh,acı gercekler varsa soruların cevaplayabilirim,bak sırf senin icin netten cıkmadım bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya cok saol walla daha 1e yenı baslıycağım için soracak bişi bile bilmıorum ama cok saol tanıştığıma memnun oldum umarım bı sorunum olursa yardımcı olursun tekrar tesekkeulerrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hildor_gunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Ben de Erciyes Tıp'ı kazandım bu sene. Hazırlığı da atladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 HAYIRLI OLSUN HILDOR GUNN ıns ii doktorlar çıkar busayfadan:-)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 valla ben 9eylül dönem 1 olcam hz atladıkta aktif eğitim pdö dediler bi ton şeyle kafayı doldurdular çok kastırcaklarmış öle diyorlar eğer bilen varsa bu iki kavramı anlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ehehe,bizim her komite 5 saat pdö oluo; mesela yarın onlardan biri var.bizim grup cok kafa oldugu icin butun hocaları kafaya alma potansiyelimiz gayet yuksek,o yuzden bizim icin pdö oturumları kafa dagıtmaya yarıo,gayet de eglenceli ve rahat gecio :) bu arada ingilizce tıpta; pdö=pbl ~problem based learning :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ya hakketen bız de yazmışlar pdö dıe bişiler cok zor dııldır umarım sadece probleme dayalı öğretım olduğunu bılıorum baska da bişi bilmiorum!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bende Tıp'a başladım. Ama Hazırlık okuyacağım, çünki İngilizce her eve lazım bir olgu.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ingilizce tıptaki ingilizce seviyesi ooyle ahım $ahım bi $ey diil. hıı,eger daha once ing. hazırlık okumamı$sanız agır gelebilir tabii de, az cok ingilizce bilen biri icin cok zor olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: uzumlukek, 25 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: Hacettepe bizim burda zaten $oyle bi soz vardır sen cıkar artık hangi sınıf daha zor; ilk yıl *öte $emsiye girer,2. yıl o $emsiye açılır,3. yıl da açık bi $ekilde dı$arı cıkarılır $imdi sooyle bakalım hangi yıl daha zormu$$?? :) züper ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bende birsey yazayım seninkine göre üzümlükek bizim burda 1,2 ve 3 seneler de birsey yok. 4. sene semsiyeyi açarak sokarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pdö yalanmış çok kekti bi de ilk konu olunca ph ile ilgili bi kaç zımbırtıydı 3 saat çok hoştu =d pdöden korkmayın konuşun sorasında 1saat 50dk sunum vardıki o işkenceydi biyokimyaya giriş hatırlatma dedi organik kimyayı hatırlamıyorum kadın biliosunuzdur bu ne fln diyo cvp veren yok kendi cvplio abzürd ve sıkıcı geçti pdöden sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Yeditepe Tıpta okuyan Var mı?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar