Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Nefretten daha güçlü ne vardır duygulardan, Yanıyor işte o içimde, tüm kudretiyle kül ediyor içimi, Hissediyorum her zerremde zebanilerden çaldığı ateş kaplı zincirini, Bakışlar kararıyor, düşünceler sönükleşiyor o istenmeyen zaman diliminde, Beyaz mermerden akıp giden idrar gibi doğal ve tiksindirici, Bilmiyorum hala ne zaman öğreneceğimi , elimdekinin değerini bilmeyi, Ben yine aynı ben, insan yine aynı nankör, Normal mi sonsuz sahillerin gelmesi aklıma o geldiğinde, ıssız ve yanlız, Yanlız rüzgarların asla yaşatmadığı ölü dalgaların ,çarpamadığı cansız kıyılar, Kendi halinde bir insan, belki asla büyüyemeyecek bir daha, Kök salacak yaşına; öyle ki, 17 yazacak mezar taşında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tanımlar özgün olmuş beğendim; kısa ve bütünlük sağlanmış, içindeki dolaylamalar güzel. Ayrıca "yanlız" değil, "yalnız" olacak. Yazı güzel.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Güzel olmus da konuları değiştir bence biraz.Bi de çok uyaklı.Ama beğendim işte :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar