Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 Gün Sonra

Pessimist

Öne çıkan mesajlar

olayı anlatıyorum
kız okulun bahçesindeydi yanına doğru gitmeye başladım zaten bugün teklif edeceğimi anlamış galiba o da bana baktı felan bir iki adım öne çıkıp arkadaşlarından ayrıldı sonra yanına geldim tam lafa giriyordum "cevabım evet" dedi ben de "oha" dedim.şu anda çıkıyos işte
bu arada geovanni kız güzel ama ben de baya yakışıklıyımdır :)[signature][hline]-Pessimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 03 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
said:
sir, 03 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
yürrüü beee!nickini de optimist yap bundan sonra ;)

lol

Aynen. İyimser kardeşim, hayırlı olsun artık![signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 01 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti.

ilk görüşte aşktan sonra ilk görüşte hoşa gitme=)
sen git teklifini yap kabul etmezse onun terbiyesizliği=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pessimist, 03 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki:
"cevabım evet" dedi ben de "oha" dedim.şu anda çıkıyos işte
bu arada

yoksa kzın yüzüne oha mı dedin
eğre öyleyse bende sana oha diyorum
sfsdfs[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

arina mesajları oku bi istersen

hatta qoute de yaparım ki editleyeme

said:
arina, 03 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
said:
Pessimist, 01 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti.

ilk görüşte aşktan sonra ilk görüşte hoşa gitme=)
sen git teklifini yap kabul etmezse onun terbiyesizliği=)

:)

ama bala bak ya bize niye olmaz bu diyorum hep..

bide o güzel ben yakışıklı diye övünüonuz resim atın görelim.

PMA* ya gönderin

*PMA: Pati mankenlik ajansı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım derslerini optimist yönde mi pessimist yönde mi etkileyecek bu kız işi?[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki:
Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile.
Sosyal ağlarda paylaş

cok uzun zamandır yazmak istiyodum hep baskaları yazıyodu simdi yazıyorum

Camdan atla..

topic in tamamını okumadım ama bole durumlar icin sole bi dusuncem var..insan biseyi kafasına koymussa yapacam diye baskasına sormaz..baskasına soruyosada yapmayacagı icin soruyodur..burda sana kralsın aslansın deseler bile sen teklif etmeyeceksin..tam cocuk mode on yapmısın zaten yok ailem karsı reddedilmekten korkuyorum diye..yani sole bi ornek vericem sen atıyorum bilgisayarı acarken baskasına soruyo musun yada yemek yerken?napıyosun ya bilgisayarının tusuna basıyosun ya da gidip bisiler yiyosun direk..bu da bole bi olay..yapıcaksan yapıyosun yapamayacaksan kendi kendine bahaneler uretiyosun..soledigim gibi bi insan bahane uretiyosa yapacagı isle ilgili yapamaz..
Sosyal ağlarda paylaş

@way keşke topicin tamamını okuyup da fikrini söyleseydin. bu arada ben yapamayacağım için sormadım yapacaktım zaten ama çoğunluğun fikrini öğrenmek istedim ki; çoğunluğun fikrinin pessimistik olması beni pozitif yöne etkiledi. ayrıca "cocuk mode on" felan bir daha yazmamalısın.negatif tepkileri üzerinde toplayabilirsin. aşağılamak hoşuna gidiyorsa burda takılmamalısın[signature][hline]-Optimist Style-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...