fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 noldu ettin mi merakla bekliyoruz[signature][hline]i can't give up to love natalie ühühühühühühühühühühühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Pessimist, 01 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki: @nae valla kızı görsen öyle demezdin O kadar güzelse hiç şansını zorlama bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 olayı anlatıyorum kız okulun bahçesindeydi yanına doğru gitmeye başladım zaten bugün teklif edeceğimi anlamış galiba o da bana baktı felan bir iki adım öne çıkıp arkadaşlarından ayrıldı sonra yanına geldim tam lafa giriyordum "cevabım evet" dedi ben de "oha" dedim.şu anda çıkıyos işte bu arada geovanni kız güzel ama ben de baya yakışıklıyımdır :)[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ohaa ya bala bak herifteki hiç bişey sölemden kızı kapmış hll olsun valla[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin içib yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yürrüü beee!nickini de optimist yap bundan sonra ;)[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: sir, 03 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: yürrüü beee!nickini de optimist yap bundan sonra ;) lol[signature][hline]-Pessimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 + helal heh kız da iyi hamle yapmıs heee ama senin sorun mesela 5 milyar verseler bokumu yermisin olsaydı komik bir durum olurdu...[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Pessimist, 03 Ekim 2005 18:07 tarihinde demiş ki: said: sir, 03 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: yürrüü beee!nickini de optimist yap bundan sonra ;) lol Aynen. İyimser kardeşim, hayırlı olsun artık![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 imzayı değiştiriyim yeter :)[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oha lan nerde bu devlet?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Pessimist, 01 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti. ilk görüşte aşktan sonra ilk görüşte hoşa gitme=) sen git teklifini yap kabul etmezse onun terbiyesizliği=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Pessimist, 03 Ekim 2005 17:56 tarihinde demiş ki: "cevabım evet" dedi ben de "oha" dedim.şu anda çıkıyos işte bu arada yoksa kzın yüzüne oha mı dedin eğre öyleyse bende sana oha diyorum sfsdfs[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 [Bu mesaj Pessimist tarafından 03 Ekim 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arina mesajları oku bi istersen hatta qoute de yaparım ki editleyeme said: arina, 03 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki: said: Pessimist, 01 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Kızı 2 yıl önce gördüğümde(ilk görüşüm) hoşuma gitmişti. ilk görüşte aşktan sonra ilk görüşte hoşa gitme=) sen git teklifini yap kabul etmezse onun terbiyesizliği=) :) ama bala bak ya bize niye olmaz bu diyorum hep.. bide o güzel ben yakışıklı diye övünüonuz resim atın görelim. PMA* ya gönderin *PMA: Pati mankenlik ajansı[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ööle bi ajans mı war[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 PMA[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_KaramsaR Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bakalım derslerini optimist yönde mi pessimist yönde mi etkileyecek bu kız işi?[signature][hline]Cintonik, 11 Eylül 2005 00:32 tarihinde Gs Tv hakkında demiş ki: Aslında fena olmaz bak.Ozhan Canaydın ulusa sesleniş konusmasıda yapar.Allahınızı seviyosanız 100 euro pls diye fln yararlı olabilir gs ye hayırlara vesile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hmm. bu haftasonu sınıf belirleme sınavım var. bakalım bu kız işi beni nasıl etkilemiş. umarım sınavda onu düşünmem :D size salı günü haber veririm değerli patiler[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cok uzun zamandır yazmak istiyodum hep baskaları yazıyodu simdi yazıyorum Camdan atla.. topic in tamamını okumadım ama bole durumlar icin sole bi dusuncem var..insan biseyi kafasına koymussa yapacam diye baskasına sormaz..baskasına soruyosada yapmayacagı icin soruyodur..burda sana kralsın aslansın deseler bile sen teklif etmeyeceksin..tam cocuk mode on yapmısın zaten yok ailem karsı reddedilmekten korkuyorum diye..yani sole bi ornek vericem sen atıyorum bilgisayarı acarken baskasına soruyo musun yada yemek yerken?napıyosun ya bilgisayarının tusuna basıyosun ya da gidip bisiler yiyosun direk..bu da bole bi olay..yapıcaksan yapıyosun yapamayacaksan kendi kendine bahaneler uretiyosun..soledigim gibi bi insan bahane uretiyosa yapacagı isle ilgili yapamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @way keşke topicin tamamını okuyup da fikrini söyleseydin. bu arada ben yapamayacağım için sormadım yapacaktım zaten ama çoğunluğun fikrini öğrenmek istedim ki; çoğunluğun fikrinin pessimistik olması beni pozitif yöne etkiledi. ayrıca "cocuk mode on" felan bir daha yazmamalısın.negatif tepkileri üzerinde toplayabilirsin. aşağılamak hoşuna gidiyorsa burda takılmamalısın[signature][hline]-Optimist Style- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kız dikkatini daıtır.1 sene kas sonra bütün kızlar senin..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 resim istiyoruz bey efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar