Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 1300 post um vardı yörünge dışına şutladılar ama 3 gün sonra altın madalyayı alırsam şaşırmayın hatta duyuru olarak böyle bişey görürseniz şaşırmayın "Aware3_ isimli üyemizin hesabına aynı anda 27 kişi girmiş ve 2 saat 16 dakkada 10254 post atmıştır.Bu üyemize özel olarak post kasma rekoru madalyasını veriyoruz.İyi günlerde kas :D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 help me pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Aware3_, 05 Ekim 2005 15:23 tarihinde demiş ki: 1300 post um vardı yörünge dışına şutladılar ama 3 gün sonra altın madalyayı alırsam şaşırmayın hatta duyuru olarak böyle bişey görürseniz şaşırmayın "Aware3_ isimli üyemizin hesabına aynı anda 27 kişi girmiş ve 2 saat 16 dakkada 10254 post atmıştır.Bu üyemize özel olarak post kasma rekoru madalyasını veriyoruz.İyi günlerde kas :D" uehuehuehueheuh oruçluydum stress vardı ama şu lafların gülmekten öldürdü beni stress felan kalmadı :D:D:D sen beni güldürdün allahta seni güldürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 post kasmak ne demekbilmiorum ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 15:35 tarihinde demiş ki: post kasmak ne demekbilmiorum ciddi benim postları izle anlarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kötü bişi eee kaka sux herşey diyebiliriz ona :D[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 50 (6. anahtar mağduru :D) Nation : Karus Job : Shaaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben bulaşmayayım o zaman iyg ee kaka pis ne ya bu ben paso yasıyom bişeyler bende kasıyom mu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Kasar postluk bir yaşam biçimidir:D dost insanlarla tanışıp birlikte post kasmak :D çekirdek ailenle post kasmak :D şöminenin karşısında post kasmak :D post kasmak yaşamın ta kendisidir :)[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 psst o benim lafım ehr yerde kullanmayın![signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 post mu senin lafın?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben cimihumuhumunukunuapuapua bu da öğrencim qeqlic :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" [Bu mesaj Aware3_ tarafından 05 Ekim 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 durun bakayım bunda kaç varmış :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 67xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gümbür gümbür geliyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: qeqlic, 05 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki: gümbür gümbür geliyorum:D lan sen ustalaştın mq[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 denk geldi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ramazanda geldi :D[signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla sigara istiyorum ben:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 içme lam orucun bozulur [signature][hline]Balonu patlatmadan 1000 post madalyasını alacam az kaldı ":D"[Bu mesaj Aware3_ tarafından 05 Ekim 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 o balon ne yandaki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ok şaşırmam.[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: Apocalypse Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 wallaha pes yane...[signature][hline]Diezde 60+ bp veya assas arıyorum pm pls ps:karus olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar