ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 http://www.thottbot.com/?i=51948 sanırım her priest shaman ve druid bunu ister malesef mageler ve hunterlar kullanamıyor[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadaşım her güzel buldugunuz ıtem için topic mı acmalısınız acaba ?!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ve priestin Benediction gibi bir staff'ı varken yüzüne bile bakmam =)[signature][hline]||EGmerchants[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bence hiç de güzel değil[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Cok dandik cidden, priest zaten benediction varken ne yapsin bunu. Shaman ve Druidler icin de Finkle's Lava bilmemne var[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ZG den düşen Jin'do's Hexxer var goç gibi, iş Neferian olunca millet daha iyi bişiler bekliyo yetersiz bence.[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 staff kullanmayan prilerde var hocam :) ben[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire pembe pati o.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 staff +22 int'i anlatmak icin kelime bulamadim... yani argent crusader'la 52 int gelmis oluyo. yanniz her priest'in oynayis sekli farklidir; bazilari mana pool'a gore oynar bazilari regen'e gore oynar. mana pool'a dayanarak oynayanlar icin staff pahabicilmez ancak mana regen'e gore oynayanlar icin 1 handed daha karli gibi. tabi regen olan staff'lar da var ama 1 handed +healing +regen, off-hand +resist olan bi ikili de oldukca guzel olur. amma velakin bu linkteki item'in sadece adi epic...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 abi siz kafayı yediniz herhalde dandik falan one hand silah bu 2hand degil yani yanına off-hand koy, bi de bunu +22 int le enchant et ne oluyo bakayım http://www.thottbot.com/?i=40571 - lei of the lifegiver 40 int 10 sta 8 spirit +137 healing restores 3 mana every 5 sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bi shaman olarak sadece heal atarken kullanırım baskada bi işe yaramaz.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 alet kimden dusmus pardon? ayrica oyle her epic'i tek tek koymak mantiksiz. epic'se al http://www.thottbot.com/?i=28233 bu daha iyi. lilies'le cok daha iyi gider hatta, daha cok ise yarar bence.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: neverhood, 03 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: abi siz kafayı yediniz herhalde dandik falan one hand silah bu 2hand degil yani yanına off-hand koy, bi de bunu +22 int le enchant et ne oluyo bakayım http://www.thottbot.com/?i=40571 - lei of the lifegiver 40 int 10 sta 8 spirit +137 healing restores 3 mana every 5 sec off hand istiyorsan bundan iyisi yoq sanırım Fire Runed Grimoire çiçekle falan ugrasmıcaksın :P , ayrıca bir druid yada priest için dps önemli olmasada shaman veya paladin için kullanılan bir 1h de bakılan ilk unsurlardan biridir . . .[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: OmeN, 03 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki: said: neverhood, 03 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki: abi siz kafayı yediniz herhalde dandik falan one hand silah bu 2hand degil yani yanına off-hand koy, bi de bunu +22 int le enchant et ne oluyo bakayım http://www.thottbot.com/?i=40571 - lei of the lifegiver 40 int 10 sta 8 spirit +137 healing restores 3 mana every 5 sec off hand istiyorsan bundan iyisi yoq sanırım Fire Runed Grimoire çiçekle falan ugrasmıcaksın :P , ayrıca bir druid yada priest için dps önemli olmasada shaman veya paladin için kullanılan bir 1h de bakılan ilk unsurlardan biridir . . . yok o sana gönderdiğim offhand daha iyi, neden? çünkü ben silahın healer özelliğine bakıyorum, bwlde damage i mage verir lock verir hunter verir rogue verir, benim druid olarak işim heallemek, o yüzden fire runed grimoire gerçekten inanılmaz dandik kalıyor lei nin yanında biz bwl de dün chromaggus u kestik bi nefarian wipe yaşadık, şunu söyleyeyim paladin de dps e bakmaz stata heal e spell crite bakar çünkü onun işi de healdir, cleansedir, blesstir eğer ki retri paladin gidecem ben diyorsa zaten alır eline 2 handerı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 iyi diyosun ama +healing in 134 olsa ne olur 200 olsa ne olur 3sn cast time ın altında bi heal attıgında bu bonus un yarısı işliyor sonuçta ve bence +21 int olan bi off hand le bu manaya denk gelen bi heal spell ini fazladan kullanabilirsin ve bunun min degeride 1000 civarı olucaktır ve örnek olarak 15-20 heal spell ile verdigin bonus ların toplamına esit olucaktır, benim tercihim fazladan int ve stamina dan yana açıkçası . . . edit: ayrıca yeri geldimi iyi bir dps ye sahip 1h ve kalkan ikilisi kullanılır yeri geldimide 2h e geçilir bunların yeri ayrıdır. yani 1h silah lar sadece bonusları ile high lvl instancelarda stats ları yükseltmek için kullanılmıyor, en azından benim için. [signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch [Bu mesaj OmeN tarafından 03 Ekim 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: OmeN, 03 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki: iyi diyosun ama +healing in 134 olsa ne olur 200 olsa ne olur 3sn cast time ın altında bi heal attıgında bu bonus un yarısı işliyor sonuçta ve bence +21 int olan bi off hand le bu manaya denk gelen bi heal spell ini fazladan kullanabilirsin ve bunun min degeride 1000 civarı olucaktır ve örnek olarak 15-20 heal spell ile verdigin bonus ların toplamına esit olucaktır, benim tercihim fazladan int ve stamina dan yana açıkçası . . . edit: ayrıca yeri geldimi iyi bir dps ye sahip 1h ve kalkan ikilisi kullanılır yeri geldimide 2h e geçilir bunların yeri ayrıdır. yani 1h silah lar sadece bonusları ile high lvl instancelarda stats ları yükseltmek için kullanılmıyor, en azından benim için. yani + heal gereksiz diyorsun yok ben böyle düşünmüyorum kusura bakma :) özellikle yanımdaki priestler hayvan gibi +healing bonusla 1.5 saniyede 1500-1600 healleyince veya paladin 140 manaya flash of light spamleyip 600-700 heal edince özellikle + healin önemi ortaya daha iyi çıkıyor zaten bir noktadan sonra öyle bir yere geliyorsun ki artık mana poolunu arttırmak gereksiz oluyor çünkü zaten bitirememeye başlıyorsun mananı e bu durumda yapabildiklerini geliştirmek daha akıl karı oluyor üstelik lei de 3 mana per 5 sec var ki tek başına dandik gözükse de başka mana per 5 sec itemlarıyla beraber inanılmaz regen değerlerine ulaşabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Bişey sorucam bu +heal olayı aynen gösterdiği rakamı mı veriyor? Yani +100 heal var diyelim. Rej. büyüsü var druidde,saniyede 200 falan heallıyor. +100 heal olunca bu 300 mü heallayacak?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Sensible, 03 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki: Bişey sorucam bu +heal olayı aynen gösterdiği rakamı mı veriyor? Yani +100 heal var diyelim. Rej. büyüsü var druidde,saniyede 200 falan heallıyor. +100 heal olunca bu 300 mü heallayacak? yok rejuvenation toplam 1200 healliyorsa 1300 healliyecek o +100 3 saniyede bir olan ticklerine dağılacak 3 saniyenin altından düşük direk heallerde onun belli bir yüzdesi geliyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 +healing ve +damage itemleri spellin cast time ina gore hesaplanir. Cast time / 3.5 = o spell e ekleyecegi +healing veya +damage Talentle dusurulmus casting timelar etkili degildir. Spell in base casting speedi ile hesaplanir.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben +heal bonuslar gereksiz demiyorum konuyu çarpıtmayalım lütfen :) +21int ve +12 stamina verip dmg&heal bonusuda +11 arttıran bi off hand varken senin lei nin bunun yanında komik kaldıgını söylüyorum hepsi bu.[signature][hline](EU) Magtheridon [b]<Grimsoul Legion> OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: GM-Newbie, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki: ve priestin Benediction gibi bir staff'ı varken yüzüne bile bakmam =) +1 Güzel mace lafım yokda Benediction varken istmem alıcan bu staff'ı ekletircen +55 heal spell offf pisko heal yaparsın. :D aman dikkat anathemaya geçmicen yoksa encht silinir :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Anialeyn - Priest(60) Ellerosse - Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bir druid olarak bedavaya verseler almam:P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: slayer77, 03 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki: said: GM-Newbie, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki: ve priestin Benediction gibi bir staff'ı varken yüzüne bile bakmam =) +1 Güzel mace lafım yokda Benediction varken istmem alıcan bu staff'ı ekletircen +55 heal spell offf pisko heal yaparsın. :D aman dikkat anathemaya geçmicen yoksa encht silinir :) 1.8 ile birlikte enchant silinmeyecek artik. Benediction lafi duyunca sinirim bozuluyor artik, Eye of Shadow'u kac saattir farmliyorum onu zaten hatirlamiyorum da, bu sabah 2 gecedir campladigim Kazzak'ta Eye'a 6 priest arasindan en düsük degeri (bknz: 6!!) atarak rekor kirdim. Eye of Divinity'i vendorlicam yakinda[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hmm bu echt silinmemesine sevindim ii oldu :) olsun yaa 6 atmak kolay değil herkese atamoyor :D misal ben :P[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence yine hunter loot disench imo..[signature][hline]harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 31 ele/20 ench 2 h + wf elemental mastery + chain lightning +----------------------- da winz evet healer olsam super bii macede bu itemi main tank healer yada priestlara verirler shamana dusmez sanirinm sonucta haftada 1 max amx olen neferiusdan dusuy[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar