Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

priest druid shaman only

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

staff +22 int'i anlatmak icin kelime bulamadim... yani argent crusader'la 52 int gelmis oluyo. yanniz her priest'in oynayis sekli farklidir; bazilari mana pool'a gore oynar bazilari regen'e gore oynar. mana pool'a dayanarak oynayanlar icin staff pahabicilmez ancak mana regen'e gore oynayanlar icin 1 handed daha karli gibi. tabi regen olan staff'lar da var ama 1 handed +healing +regen, off-hand +resist olan bi ikili de oldukca guzel olur. amma velakin bu linkteki item'in sadece adi epic...[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

said:
neverhood, 03 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
abi siz kafayı yediniz herhalde dandik falan

one hand silah bu 2hand degil
yani yanına off-hand koy, bi de bunu +22 int le enchant et ne oluyo bakayım
http://www.thottbot.com/?i=40571 - lei of the lifegiver

40 int
10 sta
8 spirit
+137 healing
restores 3 mana every 5 sec

off hand istiyorsan bundan iyisi yoq sanırım Fire Runed Grimoire çiçekle falan ugrasmıcaksın :P , ayrıca bir druid yada priest için dps önemli olmasada shaman veya paladin için kullanılan bir 1h de bakılan ilk unsurlardan biridir . . .[signature][hline](EU) Magtheridon
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 03 Ekim 2005 17:15 tarihinde demiş ki:
said:
neverhood, 03 Ekim 2005 16:25 tarihinde demiş ki:
abi siz kafayı yediniz herhalde dandik falan

one hand silah bu 2hand degil
yani yanına off-hand koy, bi de bunu +22 int le enchant et ne oluyo bakayım
http://www.thottbot.com/?i=40571 - lei of the lifegiver

40 int
10 sta
8 spirit
+137 healing
restores 3 mana every 5 sec

off hand istiyorsan bundan iyisi yoq sanırım Fire Runed Grimoire çiçekle falan ugrasmıcaksın :P , ayrıca bir druid yada priest için dps önemli olmasada shaman veya paladin için kullanılan bir 1h de bakılan ilk unsurlardan biridir . . .

yok o sana gönderdiğim offhand daha iyi, neden? çünkü ben silahın healer özelliğine bakıyorum, bwlde damage i mage verir lock verir hunter verir rogue verir, benim druid olarak işim heallemek, o yüzden fire runed grimoire gerçekten inanılmaz dandik kalıyor lei nin yanında
biz bwl de dün chromaggus u kestik bi nefarian wipe yaşadık, şunu söyleyeyim paladin de dps e bakmaz stata heal e spell crite bakar çünkü onun işi de healdir, cleansedir, blesstir
eğer ki retri paladin gidecem ben diyorsa zaten alır eline 2 handerı
Sosyal ağlarda paylaş

iyi diyosun ama +healing in 134 olsa ne olur 200 olsa ne olur 3sn cast time ın altında bi heal attıgında bu bonus un yarısı işliyor sonuçta ve bence +21 int olan bi off hand le bu manaya denk gelen bi heal spell ini fazladan kullanabilirsin ve bunun min degeride 1000 civarı olucaktır ve örnek olarak 15-20 heal spell ile verdigin bonus ların toplamına esit olucaktır, benim tercihim fazladan int ve stamina dan yana açıkçası . . .
edit: ayrıca yeri geldimi iyi bir dps ye sahip 1h ve kalkan ikilisi kullanılır yeri geldimide 2h e geçilir bunların yeri ayrıdır. yani 1h silah lar sadece bonusları ile high lvl instancelarda stats ları yükseltmek için kullanılmıyor, en azından benim için.
[signature][hline](EU) Magtheridon
[b]<
Grimsoul Legion> OmeN
[b](EU) Burning Legion
Toraman -
Catch

[Bu mesaj OmeN tarafından 03 Ekim 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OmeN, 03 Ekim 2005 17:36 tarihinde demiş ki:
iyi diyosun ama +healing in 134 olsa ne olur 200 olsa ne olur 3sn cast time ın altında bi heal attıgında bu bonus un yarısı işliyor sonuçta ve bence +21 int olan bi off hand le bu manaya denk gelen bi heal spell ini fazladan kullanabilirsin ve bunun min degeride 1000 civarı olucaktır ve örnek olarak 15-20 heal spell ile verdigin bonus ların toplamına esit olucaktır, benim tercihim fazladan int ve stamina dan yana açıkçası . . .
edit: ayrıca yeri geldimi iyi bir dps ye sahip 1h ve kalkan ikilisi kullanılır yeri geldimide 2h e geçilir bunların yeri ayrıdır. yani 1h silah lar sadece bonusları ile high lvl instancelarda stats ları yükseltmek için kullanılmıyor, en azından benim için.

yani + heal gereksiz diyorsun
yok ben böyle düşünmüyorum kusura bakma :)
özellikle yanımdaki priestler hayvan gibi +healing bonusla 1.5 saniyede 1500-1600 healleyince
veya paladin 140 manaya flash of light spamleyip 600-700 heal edince özellikle + healin önemi ortaya daha iyi çıkıyor
zaten bir noktadan sonra öyle bir yere geliyorsun ki artık mana poolunu arttırmak gereksiz oluyor çünkü zaten bitirememeye başlıyorsun mananı e bu durumda yapabildiklerini geliştirmek daha akıl karı oluyor

üstelik lei de 3 mana per 5 sec var ki tek başına dandik gözükse de başka mana per 5 sec itemlarıyla beraber inanılmaz regen değerlerine ulaşabiliyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Bişey sorucam bu +heal olayı aynen gösterdiği rakamı mı veriyor?
Yani +100 heal var diyelim. Rej. büyüsü var druidde,saniyede 200 falan heallıyor. +100 heal olunca bu 300 mü heallayacak?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 03 Ekim 2005 18:20 tarihinde demiş ki:
Bişey sorucam bu +heal olayı aynen gösterdiği rakamı mı veriyor?
Yani +100 heal var diyelim. Rej. büyüsü var druidde,saniyede 200 falan heallıyor. +100 heal olunca bu 300 mü heallayacak?

yok rejuvenation toplam 1200 healliyorsa 1300 healliyecek o +100 3 saniyede bir olan ticklerine dağılacak
3 saniyenin altından düşük direk heallerde onun belli bir yüzdesi geliyor vs
Sosyal ağlarda paylaş

+healing ve +damage itemleri spellin cast time ina gore hesaplanir.

Cast time / 3.5 = o spell e ekleyecegi +healing veya +damage

Talentle dusurulmus casting timelar etkili degildir. Spell in base casting speedi ile hesaplanir.[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon)

Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki:
Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal.

a.k.a Dancic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GM-Newbie, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
ve priestin Benediction gibi bir staff'ı varken yüzüne bile bakmam =)

+1

Güzel mace lafım yokda Benediction varken istmem
alıcan bu staff'ı ekletircen +55 heal spell offf pisko heal yaparsın. :D aman dikkat anathemaya geçmicen yoksa encht silinir :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Alkol kötülüklerin anasıdır.Ana gibi yar olmaz.

Anialeyn - Priest(60)
Ellerosse - Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer77, 03 Ekim 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
said:
GM-Newbie, 03 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki:
ve priestin Benediction gibi bir staff'ı varken yüzüne bile bakmam =)

+1

Güzel mace lafım yokda Benediction varken istmem
alıcan bu staff'ı ekletircen +55 heal spell offf pisko heal yaparsın. :D aman dikkat anathemaya geçmicen yoksa encht silinir :)
1.8 ile birlikte enchant silinmeyecek artik.
Benediction lafi duyunca sinirim bozuluyor artik, Eye of Shadow'u kac saattir farmliyorum onu zaten hatirlamiyorum da, bu sabah 2 gecedir campladigim Kazzak'ta Eye'a 6 priest arasindan en düsük degeri (bknz: 6!!) atarak rekor kirdim.
Eye of Divinity'i vendorlicam yakinda[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

31 ele/20 ench

2 h + wf
elemental mastery + chain lightning
+-----------------------
da winz

evet healer olsam super bii macede bu itemi main tank healer yada priestlara verirler shamana dusmez sanirinm sonucta haftada 1 max amx olen neferiusdan dusuy[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 02.09.2005

-BonePART bizim neden kız arkadasımız yok.
Bilemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...