ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 SSJ4 Gogeta anime serilerinde kimsenin yenemiyceği bir karakter:D. İş en iyisine gelince gerek karizma gerek background gerek çizimleri ile Himura Kenshin(Hitokiri Battosai) derim.Karakteristiği özellikle anime değilde mangada bence çok iyi aktarılmış ve harika bir kurgu yaratılmıştır.Yani dobra dobra en iyisi Kenshin:D Bu arada ideallerini yansıtan söylediği sözlerde çok hoşuma gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 +1 [lol] said: BonePART, 28 May 2003 23:04 tarihinde demiş ki: Abi Gatts'ı unutmuşuz ya Gatts, hmmm efsane bir karakterdir. Özellikle Griffith'in demon olurken gaz oldugu sahnede, Gatts'ın hastasıyız Bizim Magic'in anime tipidir Gatts eueuhe Fantastik bir dünyada yaşıyor olsak Magic Gatts'dı yani[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa -(At last) [Bu mesaj Magic tarafından 30 May 2003 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Rei Ayanami[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 King of Fighter'dan Iori[hline]Estel_Anorien, 25 May 2003 22:40 tarihinde demiş ki: aduket çekecek ryu aranıyor.[/b] www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Avatar olarak Sephiroth kullanan biri vardı neydi ismi nerde o?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Azmodai, 28 May 2003 04:42 tarihinde demiş ki: ben HELLSINGDEN o super karizma vampir olmak isterim[hline] nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: Bu goril hala altımda mı :hrr: nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:57 tarihinde demiş ki: hALA ÖĞRENEMEDİM BİR KULLANICI HESABINDAN,BAŞKA HESABA GEÇTİKTEN SONRA DOĞRU KULLANICI HESABINA GEÇMEYİ nukbasliklikiz, 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: şimdi bu forum silinsin ve nukleer muhabbeti kapansın.... patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. ooo burada başka vampir hastalarıda varmış:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 son goku.onun kadar şirin ve güçlü bir anime karakteri daha önce görmedim:-P.[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: ShARkY, 31 May 2003 15:56 tarihinde demiş ki: Rei Ayanami[hline] -ee tamamen boş bi karakter. son bölümdeki alternatif versiyonunu tercih ediyorum herzaman :D[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Zegna, 04 June 2003 03:36 tarihinde demiş ki: tsubasa :D[hline]`zegna lvl 50 Infiltrator of alb/exc Cryst the sexy polearmsgirl of alb/exc Osman the mad enchanter of hib/pryd Bittim :) Bi zamanlarin muthis ikilisinden Misaki yi unutmamak lazim gerekir :P[hline][b]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 adamlar yazdıkça aklıma geliyor Iorı manyak adam ya süper karizma harbiden kazandığında manyak gibi gülüyor ona hastayım birde sürünürü birşey diyor oda çok güzel her duyduğuma kopuyorum:lol:.mavi biraz yumuşak fakat adamın kazanıcağı zaman sevinmesine bayıloıyorum böyle elini tersini ağzının kenarına koyup hayince gülüyo ve genaral Silver harbiden karizma adam ezik falan deyil ne bilsin el kadar bebenin 20 goril gücünde olduğunu tabi sopayı yiyince biraz çiziliyor karizma ama olsun birde tupapa nasılo yazılıyorsa vardı general maviyi dil darbesiyle öldürüyordu oda çok süper :) general mavi buna bir saat saldıyordu en sonunda topapa sıkılıp şimdi seni dilimle öldürücem diyip diliyle kafana birtane gömüyordu mavi mefeta :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 04 June 2003 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 04 June 2003 09:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Evangeliondaki Eva01 her zaman en favori karakterimdir. Özellikle sadece ritsuko nun anladığı gibi bindingler koptuğunda gerçek kimliği ortaya çıkıyor ve koca angelı yiyip bağırıyor.İşte o sırada sislerin arasından gözleri sanki bir yıldızmışçasına parıldıyor ya.Ah o zmn içim gidiyor rew tuşuna basıp tekrar seyrediyorum ahhh ahh[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Alucard + Kenshin karizmasi butun animelere bedel.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" [ img ]http://www.bosluk.com/php/dodo.jpg[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Peh Rei Ayanami'ye boş karakter demiş :) Eşşek kadar Angel of Hope'a gel sen boş de. Hatun elbetteki anlamayacak insancıl şeyleri. :) Her şekilde bence en karizmatik karakter Rei.. Onun o aptallığı bile çekici. Acayip bir şey. EVA 01'in Berserk sahnesine ise ben de bitiyorum, en çok izlediğim bölümlerden bir tanesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Benim bahsettiğim sahne Eva02yi yokeden angella savaşılan sahne hani 02 nin kafasını fln koparan bi angel varya onu yiyo 01 hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 En baba bence Kaneda hele o motoru Yok mu Ahh ahh ama en guzel derseniz oda Rei Ayanami bence ahh ahh :)[hline]Gördüğün Her Sey.. Duydugun Her Sey... Kendi Kalbinde olan bitendir... grup ilizyon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Goku'nun 25 yaşındaki halinin üstüne tanımam . İnsanların enerjisini ölçen bi aleti goku üzerinde denediler cihaz goku'nun gücüne dayanamayıp patladı.[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Babam da arkamda yorum yapıyo. O da goku'nun hocası Hermit turtle'a hayranmış (Ray-Ban'li dede)[hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2003 Magusla Frog züfer[hline] Amy Lee (Evanescence) yönetir, sahiplenir. Avril Lavigne emer... Mirluin'de arada sırada yönetebilir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Samurai Spiritsten Jubei Yagyu ve de Ninja Scroll daki Jubei[hline]Ben akıllıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Bence tabiki Corto Maltese.[hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Glithoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Tusubasanın oldugu animedaki vakashimazu herif direklerden zıplayıp kurtarıyodu beh bi de voltran vardı sırf voltranın kendisi baba karakterdi zaten[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Charlie Brown[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2003 Trigun -> Vash The Stampede Hellsing -> Alucard Aşmış karakterler :)[hline]Dimi Cevat abi (evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silver-Surfer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Hulk ! we tabii bir de Wolwerine ![hline]And from The Flames As chance would have it The SoulForged The Stainless will rise ! [Bu mesaj Silver-Surfer tarafından 29 June 2003 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2003 Evet onlar da baba karakter ama anime değil işte :) Yoksa tamamen katılıyorum.. [hline]Dimi Cevat abi (evet) [Bu mesaj Ozan tarafından 29 June 2003 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar