GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Eski pc -amiga oyunlarindan super frogu ariorum ...google aratmadan falan bulamadim..elinde url olan varmi? platform oyunu :)) buarda pepelek search bozukmu suan ?patickte ariim belki daha önce forumlarda yazilmismidir diye ama search kismina girmedi bi turlu :(([hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bir ara Level`da ne oynadığınızı bilin bölümünde resimleri vardı.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: [Bu mesaj Deep-Night tarafından 23 Şubat 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 cekilcek bi url super olurdu yaw:)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 vardi bende bi aralar, ama ar$iv cdim ile birlikte kayboldu abandonware sitelerine bakarsan bulabilirsin saniyorum[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 arama seysi calisiyo bi de bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 abandonware sitesine bi ornek versen?:))(< ya ben aramaya tiklayinca ekran yukluomus gibi oluo sonra ayni sayfayi bidaha acio..........[hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 23 Şubat 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Bende çalışıyor arama.[hline]B.A.Z. ! :utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 www.theunderdogs.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 oyunu bulup cektim crack i wardi eski oyunlarda olan onuda actim sf.exe yi calistirinca : "Eror: failed to create video selector " hatasi weriyor neyapmam lazim ???[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 pphammer diye bir oyun vardı bundan çok daha eski linkini bulan söylesin aramaya nasıl üşendiğimide anlatamam yani, bunda birazda oyunu bulursam 10sn de sıkılacağım korkusunun etkisi var aslında ondan aramıyorum efsane kalsın diye öff çenem düştü yine çok konuştum kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oo geberik, seni gören cennetlik, nerdesin yaa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 oo geberik, seni gören cennetlik, nerdesin yaa[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 super frog'unda linkini veri ama tam link böyle tıklayayım çeksin direk hatta mümkünse zip i de açsın c:/superfrog a. çok üşeniyorum çook. (tatildeyimde salı bitecek umarım düzelirim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 giriş yapmaya üşeniyordum yazmıyordum volfied cigim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 üşengeçlik dediniz de, ben harbiden tatilde o adar üşnegeçleşmişim ki, akşam yemeği olup da mutfağa gitmeden su içmiyodum kupkuru kalmıştım snra bira kulbunda su götürünce odaya...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 said: GEd, 23 Şubat 2003 01:17 tarihinde demiş ki: abandonware sitesine bi ornek versen?:))(< ya ben aramaya tiklayinca ekran yukluomus gibi oluo sonra ayni sayfayi bidaha acio..........[hline]UYKUM VAR! [Bu mesaj GEd tarafından 23 Şubat 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] login olmadigin icindir o zaman. arama sayfasi login etmis userlara acik sadece[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben zar zor nefes alıyorum adam gelmiş su içmekten bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hm evt olabilir ben vazgectim super frog dan zaten olmadi calismadi cektigim hersey....................................................................................... http://www.kannstalleshabenwasduwillst.com aradagin adres geberik..direk cekio bunu yazdinmi,ama bende calismadi :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 http://www.kannstalleshabenwasduwillst.com ilgili dil hakkında bilgisi olan bir arkadaş beni "GEd'in benim hakkımdaki düşünceleri" konusunda bilgilendirebilir mi lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 hehe istedginherseyseniniolsun o :) superfrog calismadi bi an kizdim oyuna yazdim oyle bi link :)[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 sevdim ben bu GEd i kızdığında bile "istedginherseyseniniolsun" gibi bir link verebiliyor. istek listem en kısa zamanda posta yoluyla adresinize iletilecektir. . Geberik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar