Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 offf çok güzl bişi yaaa keşke burda da olsa binerdm valla:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eheh almanya da denemiştim.bunun gibi bi çok şey vardı.ama bunu yüksekliği daha fazla.imkanım olsa kesin denerdim off:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 türkiyede olsa haberleri düşünemiyorum . Flash Flash.. 3 kişi 350 metreden intihar etti. sebep olarak "adrenalin bizi bozar" dedilr[signature][hline]DN 41
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: lullaby-kit, 26 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: eheh almanya da denemiştim.bunun gibi bi çok şey vardı.ama bunu yüksekliği daha fazla.imkanım olsa kesin denerdim off:( Bremen'deki kulelerimi diosun? Yükseğe çıkartıo çıkartıo sonra birden bırakıo?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Denemek isterdim.[signature][hline] Aşk Oyunu
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @lonely. bremen demiydi bilmiyorum. europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani. senin dediğin kule holiday park diye bi yerde vardı.orayada gittim ama çok ufaktım 4 yaşında gitmiştim:) o yüzden deneyemedim doğal olarak.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bakarken bile midem nulanıp başım dönüyor.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hep kadın binmiş :)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: lullaby-kit, 26 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki: @lonely. bremen demiydi bilmiyorum. europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani. bnde gitmştm 3-4 sene önce europa park a almanyada.Güzl bi yerdi bol adrenalin :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hani bi laf vardır ya "şaapsan gitmem" diye öyle bi durum oluyo :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles!
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tepede kustugunuzu dusunun bi de :)
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: toggie, 26 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Resimlere bakarken bile başım dönüyo abartısız. Ama Las Vegas'da olsam kesin denerdim. Adrenalin veren herşeyi deneyebilirim. resmi kaldıramıyorum daha.onlara binsem ölürüm heralde?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gondola binerken bile iki kere düşünüyorum =o) buna öldürseler binmem heralde.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ *
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ama orda onların meanizmalara demir çubuk sokarak durdurmuyolardır heralde can güvenliği tamdır hani ama binmem yani[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 En adrenalinli olay aşktır ama kimseye tavsiye etmem![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak...
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 buna binebilen kalp krizinden gitmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
sheref Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 olsada gitsek[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben otele giremem bile oha altıma ederim binince ona kesin duserim zaten asaga dusene kadar zaten bi kitap okurum bide[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 discovery channel'da tanıtımını izlemiştim. extreme roller tycoons veya machines, build vs. gibisinden birşeydi. o yukarıdaki eğlence araçlarının içerisinden gösteriliyordu. görünümü süperdi, ama içine binemeyeceğim kesin. gerçekten manyak bu amerikanlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 turkıyede böle 1 sey yapsalar dusunemıorum 1 saat mı 5 saat mı ayakta kalır hadı cvp verın bakalım:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha manyak bakınca bile içim geçti :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu ne ya anaaa daha ben gondola binemezken adamların bindiği şeye bak midem bulandı :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
armra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 http://www.stratospherehotel.com/stratosphere_tower.html hem süper hem de para da değil[signature][hline]
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 akıllı işi deil lan bunlar bende 1kez gondola bindim tövbe ettim b,daha binmem die heriflerin yaptığına bak
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pahalı değilmiş gerçekten.şimdi daha fazla üzüldüm :([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Öne çıkan mesajlar