Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

full adrenalin

lullaby-kit

Öne çıkan mesajlar

said:
lullaby-kit, 26 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
eheh almanya da denemiştim.bunun gibi bi çok şey vardı.ama bunu yüksekliği daha fazla.imkanım olsa kesin denerdim off:(
Bremen'deki kulelerimi diosun? Yükseğe çıkartıo çıkartıo sonra birden bırakıo?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/
Deep Space

ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum.
arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

@lonely.
bremen demiydi bilmiyorum.
europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani.

senin dediğin kule holiday park diye bi yerde vardı.orayada gittim ama çok ufaktım 4 yaşında gitmiştim:)
o yüzden deneyemedim doğal olarak.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lullaby-kit, 26 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki:
@lonely.
bremen demiydi bilmiyorum.
europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani.

bnde gitmştm 3-4 sene önce europa park a almanyada.Güzl bi yerdi bol adrenalin :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
toggie, 26 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
Resimlere bakarken bile başım dönüyo abartısız.
Ama Las Vegas'da olsam kesin denerdim. Adrenalin veren herşeyi deneyebilirim.

resmi kaldıramıyorum daha.onlara binsem ölürüm heralde?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL
tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma.

BLOGGER,My love
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
discovery channel'da tanıtımını izlemiştim. extreme roller tycoons veya machines, build vs. gibisinden birşeydi. o yukarıdaki eğlence araçlarının içerisinden gösteriliyordu. görünümü süperdi, ama içine binemeyeceğim kesin. gerçekten manyak bu amerikanlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!|
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...