Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 offf çok güzl bişi yaaa keşke burda da olsa binerdm valla:)[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 eheh almanya da denemiştim.bunun gibi bi çok şey vardı.ama bunu yüksekliği daha fazla.imkanım olsa kesin denerdim off:([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 türkiyede olsa haberleri düşünemiyorum . Flash Flash.. 3 kişi 350 metreden intihar etti. sebep olarak "adrenalin bizi bozar" dedilr[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: lullaby-kit, 26 Eylül 2005 18:43 tarihinde demiş ki: eheh almanya da denemiştim.bunun gibi bi çok şey vardı.ama bunu yüksekliği daha fazla.imkanım olsa kesin denerdim off:( Bremen'deki kulelerimi diosun? Yükseğe çıkartıo çıkartıo sonra birden bırakıo?[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space ReDDoG, 24 Eylül 2005 02:36 tarihinde demiş ki: bu arada ben ark a striptiz yaparak soyundum. arkadaşta ztn ben açtıımdan beri boxerla oturuodu.ama ben sadece üstümdeki tshirt ü çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Denemek isterdim.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 @lonely. bremen demiydi bilmiyorum. europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani. senin dediğin kule holiday park diye bi yerde vardı.orayada gittim ama çok ufaktım 4 yaşında gitmiştim:) o yüzden deneyemedim doğal olarak.[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Bakarken bile midem nulanıp başım dönüyor.[signature][hline]Sargas >> lvl48 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hep kadın binmiş :)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: lullaby-kit, 26 Eylül 2005 19:21 tarihinde demiş ki: @lonely. bremen demiydi bilmiyorum. europa park diye bir yer.baya büyüktü.paris disneyland a gitcektik baya bi yağmur yağdı o ara(2000).o yüzden oraya gittik.ama çok güzel bi yer.sabahtan 8 de ordaydık kapanana kadar durduk.genede bi kaç şeyi deneymedik baya bi büyüktü yani. bnde gitmştm 3-4 sene önce europa park a almanyada.Güzl bi yerdi bol adrenalin :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekipte gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 hani bi laf vardır ya "şaapsan gitmem" diye öyle bi durum oluyo :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 tepede kustugunuzu dusunun bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: toggie, 26 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki: Resimlere bakarken bile başım dönüyo abartısız. Ama Las Vegas'da olsam kesin denerdim. Adrenalin veren herşeyi deneyebilirim. resmi kaldıramıyorum daha.onlara binsem ölürüm heralde?[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Gondola binerken bile iki kere düşünüyorum =o) buna öldürseler binmem heralde.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 ama orda onların meanizmalara demir çubuk sokarak durdurmuyolardır heralde can güvenliği tamdır hani ama binmem yani[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 En adrenalinli olay aşktır ama kimseye tavsiye etmem![signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 buna binebilen kalp krizinden gitmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 olsada gitsek[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Ben otele giremem bile oha altıma ederim binince ona kesin duserim zaten asaga dusene kadar zaten bi kitap okurum bide[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 discovery channel'da tanıtımını izlemiştim. extreme roller tycoons veya machines, build vs. gibisinden birşeydi. o yukarıdaki eğlence araçlarının içerisinden gösteriliyordu. görünümü süperdi, ama içine binemeyeceğim kesin. gerçekten manyak bu amerikanlar.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 turkıyede böle 1 sey yapsalar dusunemıorum 1 saat mı 5 saat mı ayakta kalır hadı cvp verın bakalım:D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 oha manyak bakınca bile içim geçti :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bu ne ya anaaa daha ben gondola binemezken adamların bindiği şeye bak midem bulandı :([signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 http://www.stratospherehotel.com/stratosphere_tower.html hem süper hem de para da değil[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 akıllı işi deil lan bunlar bende 1kez gondola bindim tövbe ettim b,daha binmem die heriflerin yaptığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 pahalı değilmiş gerçekten.şimdi daha fazla üzüldüm :([signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar