Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

baslamayi dusunen biri

SPACEFROG

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar herseyden once oynu oynamaya daha baslamadim dun gecede beri baya bi okuyorum ariyorum arastiriyorum fln:)

sonuc olarak baslamaya karar verirsem bunu kasim 25 ten once yapicamki pre order yapip su 8 kisilik Transport Skiff e sahip olabiliyim bide ekstra 3 slot aciliyomus tasitlar icin okudugum kadariyla

her neyse oynu alma konusunda arastirma yaptim simdilik nekadar falan oyun oynanisi karakteler vs bakmaya baslicam

burda benim merak ettigim en onemli unsur su bu oynu yanliz oynamak istemiyorum daha once bi hevesle uo ve ao oynadim baslamadan once millet hep bi gaz destek oluruz yanliz kalmazsin takiliriz vs dedi forumlarda ama basladigim zaman olay boyle olmadi tek tabanca kendim tanismayi becerdigim 1-2 kisiyle takildim ve oyun kisa surede espirisini kaybetti ve beni s1kt1

bu oyna basladigimda katilabilcegim bir grup suanda bu forumda bulunuyormu?? ve oyna basladigimda simdi tabi biz variz diyenler kalkip biraz ilerle gelis once falan dermi? sonucta turkum turklerle oynamak daha bi keyifli geliyor bana:)

bunun disinda herhangibi tavsiyeniz varmi?? ve aylik nekadar odeniyordu oyun icin?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xieon, 02 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
sagolasin tuman link icin :) aylik 14.99 sanirim

ne demek kardeşim görevimiz bu arada eclipse de bir ara buluşalım birkaç structure i kaldirsak iyi olucak[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave)
Sevgi Lee (Crafter of FrF)
Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz
Freedom Rebel Fighters (Eclipse)
Sosyal ağlarda paylaş

oyuna girdiğinde etrafındaki herkese /rude yap çok zevk alırsın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 03 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
oyuna girdiğinde etrafındaki herkese /rude yap çok zevk alırsın :)

ozellikle de vader ı gorursen ona yap, super bisi yapıomus duyduguma gore[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek)
Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman
Sosyal ağlarda paylaş

SPACEFROG, bende ilk başladığımda senin ile aynı kaygıları taşıyordum...ama sana şu kadarını söliim :

realdan 3 ark başladık oyuna yaklaşık bi ay önce ve şu ana kadar oyun içinde arklarımla geçirdiim zamandan fazlasını quild arkadaslarımla yani ingame insanlarla geçirmişimdir.İnanılmaz yardımcı oluyorlar.evimi doşerken bile yanlız diildim.hoş evi de ben almadım :D
Sosyal ağlarda paylaş

ehuhe quarn :D

5 ay oluyor realden arkadaşım 2 arkadaşım ile.Biri bıraktı.İlk ay FRF'deydim kando ile gezmiyırduk bile hep frf 'nin yanındayım.Ama şimdi ben oyundaysam kando'da oyundadır :) Giriş çıkış yaptıklarımız hep aynı :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...