SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 arkadaslar herseyden once oynu oynamaya daha baslamadim dun gecede beri baya bi okuyorum ariyorum arastiriyorum fln:) sonuc olarak baslamaya karar verirsem bunu kasim 25 ten once yapicamki pre order yapip su 8 kisilik Transport Skiff e sahip olabiliyim bide ekstra 3 slot aciliyomus tasitlar icin okudugum kadariyla her neyse oynu alma konusunda arastirma yaptim simdilik nekadar falan oyun oynanisi karakteler vs bakmaya baslicam burda benim merak ettigim en onemli unsur su bu oynu yanliz oynamak istemiyorum daha once bi hevesle uo ve ao oynadim baslamadan once millet hep bi gaz destek oluruz yanliz kalmazsin takiliriz vs dedi forumlarda ama basladigim zaman olay boyle olmadi tek tabanca kendim tanismayi becerdigim 1-2 kisiyle takildim ve oyun kisa surede espirisini kaybetti ve beni s1kt1 bu oyna basladigimda katilabilcegim bir grup suanda bu forumda bulunuyormu?? ve oyna basladigimda simdi tabi biz variz diyenler kalkip biraz ilerle gelis once falan dermi? sonucta turkum turklerle oynamak daha bi keyifli geliyor bana:) bunun disinda herhangibi tavsiyeniz varmi?? ve aylik nekadar odeniyordu oyun icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=146246 tanışmak isteiyorsan ya corbantis serverında char ac yada eclipse de[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 sagolasin tuman link icin :) aylik 14.99 sanirim[signature][hline]Corbantis Xeon, Yakınşehir(jedi knight olma yolunda az kaldi :) Xieon, Yakınşehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 eclipse'ye gel seni bağrıma basarım :) (ımperial'im :) )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 o bagra basma isi nasil olu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 said: xieon, 02 Ekim 2005 18:23 tarihinde demiş ki: sagolasin tuman link icin :) aylik 14.99 sanirim ne demek kardeşim görevimiz bu arada eclipse de bir ara buluşalım birkaç structure i kaldirsak iyi olucak[signature][hline]Tuman Lee (Padawan of reave) Sevgi Lee (Crafter of FrF) Biz FrF' yi karşılıksızda Severiz Freedom Rebel Fighters (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: SPACEFROG, 02 Ekim 2005 20:40 tarihinde demiş ki: o bagra basma isi nasil olu:) eahuhae gelirsen görürsün :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oyuna girdiğinde etrafındaki herkese /rude yap çok zevk alırsın :)[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.rifleman cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: @Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Gwindon, 03 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: oyuna girdiğinde etrafındaki herkese /rude yap çok zevk alırsın :) ozellikle de vader ı gorursen ona yap, super bisi yapıomus duyduguma gore[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hemen gidip yapıyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevarya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 SPACEFROG, bende ilk başladığımda senin ile aynı kaygıları taşıyordum...ama sana şu kadarını söliim : realdan 3 ark başladık oyuna yaklaşık bi ay önce ve şu ana kadar oyun içinde arklarımla geçirdiim zamandan fazlasını quild arkadaslarımla yani ingame insanlarla geçirmişimdir.İnanılmaz yardımcı oluyorlar.evimi doşerken bile yanlız diildim.hoş evi de ben almadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ehuhe quarn :D 5 ay oluyor realden arkadaşım 2 arkadaşım ile.Biri bıraktı.İlk ay FRF'deydim kando ile gezmiyırduk bile hep frf 'nin yanındayım.Ama şimdi ben oyundaysam kando'da oyundadır :) Giriş çıkış yaptıklarımız hep aynı :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar