Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben kim dube kim yav :) Dube yapacam diye charı silerim ben :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: Absolut, 04 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: Dube yapacam diye charı silerim ben :) heheheuhe koptum yanlız :D abso bi ara hatırlatta pirzola borcumu ödim[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 son cevap : biz 2 kişi kullanıorz x login olunca y düşer...y ardından hemen login olursa x düşer..yine x login olursa y yine düşer blablabla böle gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu kadar tartiscaniza deneseydiniz be abiler...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 handshakingde disconnect olur direk. bi acc yi 2 kişi kullanmak istiosanz biriniz betaya dieriniz normal servera girin iş bitsin.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler [Bu mesaj shippy tarafından 04 Ekim 2005 20:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yaw noluyor abso kardeş sen kimseye verme pass ını oynanmaz ole[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 İlk başta şifreyi yazıp enterladıktan sonra handshaking vs. success. . . dedikten sonra disc olur.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Dunemaul Level 4* Troll Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolpaci Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: aquila, 04 Ekim 2005 20:54 tarihinde demiş ki: bu kadar tartiscaniza deneseydiniz be abiler... hehe biri kolpalama demis biride deneseydiniz demiş, şubattan beri aynı acc'la 2 kişi oynuoruz artık bırakında olayı aşmış olalım:) login olduun anda karşı taraf 10sn falan oyunda kalmaz anında disc olur beyler yapmayın pls ehe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar