tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hoca bi ödev verdi arkadaşlar aramaktayım iinternetten harıl harıl ama doğru düzgün bişi bulamadım konuyla ilgisi olan bilgisi olan yardım edebilirmi lütfen. Ödev: 10 adet ahşap heykel sanatçısı ve onların çalışmaları 10 adet taş heykel sanatçısı ve onların çalışmaları 10 adet metal heykel sanatçısı ve onların çalışmaları Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Sanat Tarihi kitabımdan bakayım hazırlayıp yazarım buraya.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Taş Heykeltraş sanatçılarından Yunan Perikles Dönemine ait olanlar; Phidias : Partenon'un kabartmaları,Athena heykeli,Afrodit ve arkadaşlarını ele alan heykel Polycletos : Mızraklı Atlet Praxitelos : Diyonizos'u Taşıyan Hermes Leokhares : Beldeve Apollonu Scopas : Tegea Tapınağı alınlık heykelleri sadece bunlar yazıyor.Ayrıca Leonardo Da Vince'yi her bölüme koyabilirsin.Gerçi ahşapla hiç uğraşmadı diye biliyorum ama :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tBF Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 evet evet bari isimleri alayım fotolarını bulurum heralde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar