ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 arkadaşlar bu adam gerçekten lvl70 mi yoksa skill bu mu kullanıyo adam meteor atıyo ve 1000 vurabiliyoo ben inanmıyorum 70 lvl olduğuna çünkü lvl60 dan sonra statların 5 er 5 er geldiğinii düşünürsek 1000 vurması imkansız hadi novayı çözdüler meteoruda mı oyuncak edecekler :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Aresde lvl 70 mage, alchemical_Sorcerer,12,fliou öyle bişi lord mozard hesbolah da olacak 70[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 O Adam 70 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 hiç sanmıyoruum :D 1000 vuruyoo ya paper olduğum halde[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: Necro, 03 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Aresde lvl 70 mage, alchemical_Sorcerer,12,fliou öyle bişi lord mozard hesbolah da olacak 70 pfil Lord_mozard Filou_wife Maiev_pl otiksom___pl Insain_Mage Bunlar Varriormu :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 valla pfil novayla bana 1000 vuruodu oda sadece 30 fire resistim vardı full paperdı o zaman.[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 aklıma gelenleri yazdım okuma yoqmu hacı? :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 lord_mozart en son 68 ayrıca warriorla ne alakası var ki SHIGSY mage[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: KiMBUPiSLiK, 03 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki: said: Necro, 03 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Aresde lvl 70 mage, alchemical_Sorcerer,12,fliou öyle bişi lord mozard hesbolah da olacak 70 pfil Lord_mozard Filou_wife Maiev_pl otiksom___pl Insain_Mage Bunlar Varriormu :))) Mage onlar :P[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Ha Bide Abradal_pl Var :)) Ona kalırsa lord mozard 800 vuruyo paperim Bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 lord mozart 70 değil zaten :d[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 fire, glacier yada light dmg ın paper olmanıza ne gibi bi katkısı yada eksiklii oluoki paper olunca resistlermi artıo?[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Yok onlar Eklenmemiste Arkadasinm Yaptigi Areste 70 mage listesine O yuzden WArriormu DEdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 konuyu dağıtıyonuz bu adam hile kullanıyoo belii işte pet mage bile olsa meteorla 1000 vurmaz[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ranking baksam yazardım hepsini :| LoL[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: ChALLeNgE, 03 Ekim 2005 16:04 tarihinde demiş ki: lord mozart 70 değil zaten :d mozart 70 olalı 1-2 ay oldu herhalde.[signature][hline]Dretkag / Hunter / LvL 5x / KanKardesligi / Deimos Shakkil / Elemental Lord / LvL 6x / BiatchKnights / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Shakkil orasını tam bilmiyorum ama 1-2 ay önce onunla harpy kesiyoduk lvl 68 di ben lord mozarttan bahsetmiyoruumm SHIGSY denen adamdan bahsediyorum[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Walla SANmiyorum SHIGSY ile Cokkey Beraber Ayni partyde kastik 70 e Cok az kaldigini Biliyodum Gecenlerde arkadas Demisti 70 oldugunu Hile Kullanmiyor[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 KiMBUPiSLiK pekii diyelim ki lvl 70 bu adamda 2 nova alması lazım ben onun hiç ice nova attığını görmediim veya lr nova hiç inanadırıcı değil :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coyote_e Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ben gecenlerde onla harpy yapmiştim bn onun 70 olduguna şahidim veya onun yalancısıyım bn 70 lvl im ddi.prtyde yabancılarda vardı bişeyler konusiodu sanırsam meteorun 45 skilli gibi gorundugu(veya düstügü) ve nova da başka bişey gibi tam olarak hatırlayamiorm.[signature][hline]Nick:ARES2000 Clan:TURKMASTERS Server:ARES LvL:6x Nation:İnsan Evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 coyote_e bi soruda sana bak ben lord mozartla aynı partyde defalarca oynadım adam 2 nova atıyodu zaten onu geçtim eskiden eslantta spot2 de önde duran 5 harpyii kesmeye başlıyodu ve yanımıza gelene kadar yatırıyodu bu adam böle bişe yaptı mı ice nova attı mı diyelimkii sen hile ile meteoru açtın söylermisin hile kullandığını şahsen ben öyle bişey yapsam söylemem o adam gözünüzüün önünde seeking açtı mı?[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 shigsigy 70. mozart 70. shigsigy bana meteorla 750 vuruyor. mozart novayla 1100 vurdu arenada. sigsigy ezik :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 kesinlikle ezik %1000000000000000000000[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Satılık complete robe+6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 paper mage e novalar daha az vurur diye bir şey yok senin resist in düşükse ben bile sana 1000 vururum super novayla[signature][hline]Server : Ares Np : 100/0 Lvl : 23 (60 a az kaldı:D) Nation : Karus Job : Shaaman [Bu mesaj AnarShe tarafından 03 Ekim 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar