Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

umutsuzum-herşeye dair...

Frigg

Öne çıkan mesajlar

bugüne kadar hep birazcık olsun umudum vardı, inanmıyordum herşeyin kötü olduğuna olabileceğine, hala insanlığının özünü kaybetmemiş olanlar ayakta diyordum ama artık umudumda onların sayısı kadar azaldı.
hep birşeyler öğrenmek için yaşıyorum, doğduğumdan beri hep birşeyler öğrendim, hayatımın bütün eğitmenleri üstüne basa basa sevmeyi, dürüstlüğü, adaleti ilk olarak anlattılar, ta ki üniversiteye kadar...
iş burada değişti, burada ilk dersim kademece yükselmiş bir eğitmenin ağzından çıkan "bu sınıfta benim sözümden çıkan, kafamı bozan olursa bu okulu ona bitirtmem" ile başladı. birileri seçmece usulü sırf "eğitmek adına" hayatımızdan bir yıl çaldılar. 80 kişilik bir sınıftan 40 küsür kişi, 4 sorudan ibaret olan bir sınavdan hiç beklenmedik bir şekilde kalıyor ve "eğitmen insan" gelip "sınav sınıfın genelinin yetersiz olduğu 2 soru üzerinden değerlendirilmiştir" diyor. yapılan haksızlığa karşı ağzımı açmak birşey söylemek istiyorum, çıkarın için susmalısın diyorlar, sorgulama diyorlar. peki neden susuyoruz, neden susturuluyoruz, bumu eğitmenlerin görevi, kolay yönetilebilecek insanlar (kuklalar) yetiştirmek mi? diş hekimliği 3. sınıftayım ve daha fazla bu insanlar tarafından eğitilmek istemiyorum ama lanet olası avuçlarının içinde diplomam.
oysa ben saygı duymak istiyordum bu insanlara, haketmiyorlar ne yazık ki...
bazılarıysa sevgiyi haketmiyorlar...
arkadaşım dediğim insanları yanımda görmek istiyorum bu zamanda, birileri bana herkesin kötü olmadığını göstersin istiyorum, hala güzel birşeylerin de çokça var olduğunu göstersin istiyorum. erkek arkadaşlarımın belli bir düzeyde benle ilgilenmedikleri (!) sürece arkadaşım olmayacakları fikrini, kız arkadaşlarımın ben onlardan daha başarısız, daha çirkin kısacası daha çekilebilir olduğum zaman arkadaşım olacakları fikrini de kesinlikle reddetmek istiyorum ama neden hayat hep antitezleriyle karşımda? çok mudur zor anda bir telefon beklemek, ilgi beklemek?
poffff...
özet olarak bu kadar, üzgünüm paylaşmak istedim, güveni, saygıyı, sevgiyi hakeden insanlar bulmak istiyorum kolayca ama imkansız değil mi?[signature][hline]aslında kötülüklerin en kötüsüdür umut, çünkü insanın çektiği eziyeti uzatır.
hani pamuk prensesi öpmüştü de prens uyanmıştı pamuk prenses; bizde tam tersi olsa, ben O'nu öpsem gerçek bitse rüya başlasa..
Sosyal ağlarda paylaş

Çevrende çok arkadaşın olabilir ama dost başkadır. Sanırım bulundugun çevrede henüz anlaşabılecegin, ruh ikinizi bulamamışsın. Bu arada "Gün olur devran döner" derler ya ne olacagı hiç belli olmaz bu kadar üzülme ama gelecegini belirleyen konularda politik davran hırsına yenik düşme bir nevi kullan sana karşı böyle olanları.. Önemli olan "pes" demek degil böyle anlarda güçlü olup inadına "bende varım" demektir. En sevdigin müzikleri dinle, sinemaya git, hayatını yaşa.. Hayat bir pamuk ipligine baglı zaten, onu mutlu yaşamakda senin elinde, oturup karalar baglamakta.. Şimdi silkelen kendine gel, dışarda bir hayat seni bekliyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Umutsuzluğa kapanma, zor bir dönem geçiriyorsun anlaşılan.Ne olursa olsun hocanın gözüne girmeye çalış ve o derse önem ver.Bu tür hocalar bizim üniversitedede vardı, biraz cins oluyorlar eğer ki inatlaşırsan inan bana herşey dahada kötü oluyor.Üniversiteni bitirene kadar sabret.Dost bulmak çok zor, böyle kaliteli insanlardan dünyada çok az var bir çoğunu bende senin gibi belli sınıflara veya kalıplara sokuyordum bir çoğuda birbirine benziyor zaten.Sen hayatına bak, böyle olaylar içinde üzme kendini değmez.Hayatta bir sürü bu tip insan var ve sen istesen de istemesen de elbet bir gün onlar ile bir yüzden beraber olmak zorunda kalıcaksın, sen de bundan en az yara alıcak şekilde kendini yönlendir.

Sınıfta çok sevdiğim değer verdiğim bir arkadaşım vardı, ingilizcesi çok zayıftı ve sınıfta kalmak üzereydi yalvardı-yakardı yardım etmem için ve ben ona kopya verdim sınavda 84 aldı çok sevinmişti, çok teşekkür etmişti.Ertesi sene tarih dersi almaya başladık benimde tarihim zayıftır pek sevmediğim bir derstir kötü notlar almaya başladım.Finalden önce ondan yardım istedim o da tamam sen merak etme demişti, sınavda başka arkadaşlarıda kopya istedi onlara verdi bana söz verdiği halde vermedi ve ben F aldım.O gün hafif şoka girdim zaten.
Buna benzer başka konulardada beni yüzüstü bıraktı, bir dahada muhattap bile olmadım onunla.Halbuki o benimlen kendi çıkarı için arkadaş olmuş, benden faydalandıktan sonrada selam dahi vermemişti işte insanlar böyle insanlar.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...