Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Patchden sonra Hunter

Giber

Öne çıkan mesajlar

Bence yanlış bir düşünce var burada. Eğer BM gitmez isen casterlara karşı çok zorlanırsın. Survival birtek Rogue 'lara karşı çare olabilir ama Fire Mage anında bitirir seni, Frost 'u söylemiyorum bile. Warrior dersen zaten, sana vuracak kadar yaklaşmış ise, istediğin kadar Survival kas Harmstring çekip 2 vurdumu tamamdır (60 warri epic 3k crit vuruyor gerisini sen hesap et) Eee BM gitmeyerek casterlara karşı 1.00 atack speed petinden de oluyorsun (Priest, Warlock fear koyacak - Mage poly yapacak) casterların işi huntera karşı daha da kolaylaşacak.

Kısacası usta bir Hunter işini uzaktan bitirmeli. Yakınına getirmemeli düşmanını diye düşünüyorum. Olduya yakınına getirdiyse de en azından uzaktan %40-50 hpsini almalı ve trapiyle extra zaman daha kazanıp, mesafesini artırıp işini bitirmesi gerekli.[signature][hline][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer
50 NE Rogue @ Twilight's Hammer
50 Dwarf Paladin @ Twilight's Hammer
30 Orc Hunter @ Laughing Skull
14 Tauren Warrior @ Laughing Skull

Sosyal ağlarda paylaş

frost mage'im,her turlu hunter'i aliyorum ister beast gitsin ister surv.
hunter'in mage'e karsi en buyuk avantaji nedir,viper sting.
direk ice block cakiyorum oyle bir durumda,hic de "aman peti mi sheeplesem kimi sheeplesem" diye kasmiyorum,direk hunter'in ustune suicidal.gerekirse ice barrier aciyorum,biraz zorlarsa mana shield.
kite etmeye calissa da blink'le ulasiyorum her sekilde adama,arada bir durup rank 1 frostbolt cast ediyorum,chill'den agliyor hunter.
zaten yanina gelince isin cogu kismi bitmis demektir.o arada varsa BW bitiyor zaten,pet de benim pesimden kosmus oldugu icin novaliyorum,ikisi birden novaya giriyor.Cone of cold,50% sansla crit tutarsa 1250 falan vuruyor zaten.
Ardindan dead zone'dan bir tane frostbolt,o da yine 50% sansla critlerse 1100.
Sonra fireblast,AE spam.
Bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Madem iddialı konuşmak makbul, Bende BW Hunterim denizde havada karada her şekilde istediğin mageyi ağlatırım, sağa çektirip dörtlüleri yaktırırım.

Oldumu dostum, maksat böyle konuşmak değil bilgilerimizi paylaşmak, yardımlaşmak. Sidik yarıştırmıyoruz hiçbirimiz, en azından ben.

Kolay gelsin.[signature][hline][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer

Sosyal ağlarda paylaş

1.0 attack speed pet için yanımda broken tooth gezdiriyorum ve daha önceki yazımda da görebileceğin gibi hurricane kullanıyorum. Fire mage'e karşı bence hunter daha avantıjlı. fakat frost mage lerdeki ice barrier ve frost bolt denildiği gibi blinkle beraber çok can yakıyor. bu yüzden scatter shot açtım ve elimden geldiğince deadzone içindeki casterın vaktini almaya çalışıyorum. Warriorlere gelince, 360 turn shot çok etkili olurken hamstring için PvP trinket işi kolaylaştırıyor. en kötü zamanda counterattack, eğer bunların hiç biri sonuç vermezse doomsawıma sarılıp allah ne verdiyse yağdırıyorum (survival ağacı ve doomsaw birleşince gayet güzel hasar verebiliyor). BW a gelince, eğer ben bir mage olsam ve üstüme BW lı bi pet atlasa blinkle uzaklaşır bu şekilde hunterın petinden uzaklaşmasını sağlar ve peti otomatik olarak dismiss ederdim. Bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum ama bence işe yarayabilir bir özellik. Ice barrier açarsa zaten BW boşa gitmiş oluyor. Burda BM ağacını kötülemek istemiyorum, bence pek çok açıdan marksmanden daha üstün hale geldi ama yinede ben scatter shotu BW'a tercih ederim.

Casterların hunter karşısında çok böbürlenmesi bence çok gereksiz çünkü 1 hedefe hunter herhangi bir mage den ( fire da olsa) çok daha fazla dmg verebilir, AoE konusunda siz iyisiniz 1vs1 range combatta biz iyiyiz. Burada deadzone dan faydalanan bir mage tabiki hunterı gafil avlayabilir fakat deadzone bizim değil blizzardın ayıbıdır (yay için anlarımda ateşli silahlara hangi ileri zekalı insan deadzone koymuş onu hala daha çözemiyorum).[signature][hline]Akairis

Edit: Yazım hataları için editlenmiştir

LvlL60 NE Hunter - BL

[Bu mesaj Akairis tarafından 30 Eylül 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 e 1 hunterda zorlanıyorum ama ben marksmanım alan PvP sinde önümde 4-5 kişi karşıda 8-9 olda 3-4 rahat rahat ben tek indiririm şimdi benim pette 120 resist olcak herşeye + giantstalker 5 parça olacağından dolayı +60 da ordan olcak 180 resist for all :) güzelim petim ya BM olmasam bile çizer :)[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 58 orc rogue )
EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Burada deadzone dan faydalanan bir mage tabiki hunterı gafil avlayabilir fakat deadzone bizim değil blizzardın ayıbıdır (yay için anlarımda ateşli silahlara hangi ileri zekalı insan deadzone koymuş onu hala daha çözemiyorum).

Bu lafına sonuna kadar katılıyorum. 8-41 yard range koymuşlar fakat tüfek kullanan birisi için 7 yarddan ateş edememek gerçekten çok ama çok komik. İşallah 1.9 patchde falan bu ayıbı da kaldırırlar.

Ha bu arada birşey daha söylemek istiyorum, Hunter karakterinin yakınına girince ölüyor mantığını kim çıkardıysa çok güzel sallamış.

Hunter Mail giyer, Armoru leatherin 2 kat daha fazlasıdır. Mail birşey değiştirmiyor diyenlere varan1. İki arkadaş denedik, 60warrior - 60hunter duelinde warrior shield alıp 6233 armor ile hareketsiz dururken 60hunter 1 vuruş raptor strike ile 500 küsür dmg verebiliyor, varan2. Hunterin yakınına giren cloth wearer arkadaşlara eminim ki 700+ dmg verebilir. Onun için caster arkadaşlar yakına girip şunu yaparım bunu yaparım demeleri için Hunterin armut toplaması gerekiyor.

Benim demek istediğim, Hunter sınıfının asıl özelliği range combattır. Uzaktan kendine dokundurmadan işini bitirebilmesi rolündedir. Eğer bitiremez ise ve düşman deadzone a girerse yine ölmüş demek değildir. 4.5k hp öle kolay kolay inmez yani.[signature][hline][i]60 NE Hunter @ Twilight's Hammer

Sosyal ağlarda paylaş

Burada merak ettiğim bir konuyuda size sormak istiyorum.

Ben petim için natural armor (1000 armor) ve stamina skillini (son rank değil o yüzden sta +17) kullanıyorum. Bunun yanında dash rank3, prowl ve bite (son rank, sayıyı hatırlayamıyorum) kullandım. 300 training pointi harcarken 150pts natural armora gidiyor ve 185 puan stamina için son rank training pts.si. Bu durumda ikisini birden açmak zaten mümkün değil. Resistlere verilecek puanlar ve prowl dash gibi bence PvPde oldukça işe yarayan skillerin yanında bite gibi PvEde aggro tutmaya yarayan skillerde toplanınca 300 puan asla ama asla yetmiyor. Hala daha pet buildine karar veremedim. Bu konuda önerisi ve fikri olanlar bi kaç şey yazarsa sevinirim. Burada hunterlarımız buildlerini konuşurken, hunter için en önemli silah olan petlerinde buildlerinin yazılması gerektiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

60hunterimle 1.7patchden sonra pek vakit harcadığımı söyleyemeyeceğim Akairis. 31Orc Hunterime yoğunlaştım gerek 60hunterimin bulunduğu serverin .okunun çıkmasından dolayı gerekse artık herkesde epic full setlerin - bende daha tek tük mavi item 'ın olmasından dolayı.

Gelelim senin anlattığın şeye dostum. Benim de sana sormak istediğim birşey var. 2 Hunter fikirlerimizi paylaşalım dimi :)

Pet 60 iken pet trainerdan tüm özellikleri train edemiyormusun ? Yani training ptsler yetmiyormu ? Yetmiyorsa güzel bir harmanlama yapmak lazım yahu. O çok kötü olmuş..

Veya şöyle düşünülebilinir mi ? lvl48 olan bir pet alıp 60'a kadar level atlatsak pete, 60daki tüm trainingler için pts toplamış olamazmıyız ?[signature][hline]
Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 50 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 31 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dream_endless, 30 Eylül 2005 17:34 tarihinde demiş ki:
ilk olarak sidik yaristirmak icin soylemedim.
hakikaten de her hunter'i aliyorum.
yanlis anlasilma olmasin.

Arkadaşım burada senin oyun skill 'inden bahsetmiyoruz. Sende en kral epic setler olur, karakterini süper üstü muazzam oynarsın, biz ondan konuşmuyoruz. Aynı item düzeylerinde, aynı skillerde olan kişileri varsayıp farklı classların birbirine karşı taktiklerini konuşuyoruz. Ben bunu herzaman alırım, şunu heryerde her şartta keserim muhabbeti değil burdaki. Onun için uzatmayalım arkadaşım daha fazla.

said:
Asphodel, 30 Eylül 2005 17:40 tarihinde demiş ki:
Marksman ve BM çok sağlam inatla ısrarımı sürdürüyorum survival tree ye verilir fakar o kadr fazla verilmez.

Survival 'e tekrar baktım da counterattack ve wyvern sting 'den başka verilecek kayda değer birşey yok yahu..

[signature][hline]

[Bu mesaj Giber tarafından 30 Eylül 2005 18:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim,sabrimi zorluyorsun.
Benim skillerim ve gear'imla alakali olan bir durum degil.
Kaldi ki ben yazdigim post'ta bir frost mage'in bir hunter'i nasil alabilecegini anlatmisim,hala tutmus kisisel seylere yontuyorsun.
Evet,benim anlattigim sekilde oynarsa bir mage hunter'i cok buyuk ihtimalle alir.
Demissin ki ilk postunda,"Hunter karşısında yeni taktikleriniz nedir?"
Biz de anlatiyoruz burada.
Biraz tutarli ol.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 30 Eylül 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
Madem iddialı konuşmak makbul, Bende BW Hunterim denizde havada karada her şekilde istediğin mageyi ağlatırım, sağa çektirip dörtlüleri yaktırırım.

Oldumu dostum, maksat böyle konuşmak değil bilgilerimizi paylaşmak, yardımlaşmak. Sidik yarıştırmıyoruz hiçbirimiz, en azından ben.

Kolay gelsin.
Gereksiz bir tepki[signature][hline]Bir kadın, bir koca buluncaya kadar geleceği konusunda endişelidir.Bir erkek ise ancak bir kadınla evlendikten sonra geleceği konusunda endişelenmeye başlar.-GEORGE BERNARD SHAW
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razien, 30 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki:

Gereksiz bir tepki

Gereksiz bir mesaj.

[signature][hline]

[Bu mesaj Giber tarafından 30 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Giber tarafından 30 Eylül 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

1.7'den önce hunter'lar hiç zorlamıyordu beni(özellikle cripping poison'la) ama şimdiki durumu merak ediyorum açıkcası(3 aydır oynamıyorum haftaya başlıyorum tekrardan). Battlegrounds geldi geleli rogue'dan pek zevk almaz oldum. Solo'da oldukça etkili ama grup pvp'de eski tadı tuzu yok bence. O yüzden hunter açmaya karar verdim, benim meraK ettiğim BM'ye gidince pet'in verdiği dmg bu yeni patch'le ne kadar değişti? Birde burada survival'da 15% agility arttıran talent'tan bahseden olmamış oysaki eu ve us forumlarında bu çok fazla konuşuluyor. Bence survival'da en önemli talent bu ve counterattack.[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 30 Eylül 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
İşte sorun orda zaten Phlox, Hunter ilk göremiyor çünkü görünmezsin :)

Hunter ilk gördükten sonra caster classların direnmesine gerek yok zaten, zart diye aimed shot yiyorsun üstüne birde pet tamamdır. Ancak Paladinler gerçek bir baş belası. Eğer rogue önce görürsem evet dediğin çok doğru rogue ları alıyorum ama "ilk gören" ben olursam..

iyi bir hunter hicbir zaman rogue a yenilmez rogue uber degilse. Hunter ozellikle rogue killerdir.yeterli kadar staminan varsa zaten Cheap shot/ambustan sonra kidney shot tan sonra yassıyorsan kesersin.bunun icinde HP gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Giber, 30 Eylül 2005 16:50 tarihinde demiş ki:

Hunter Mail giyer, Armoru leatherin 2 kat daha fazlasıdır. Mail birşey değiştirmiyor diyenlere varan1. İki arkadaş denedik, 60warrior - 60hunter duelinde warrior shield alıp 6233 armor ile hareketsiz dururken 60hunter 1 vuruş raptor strike ile 500 küsür dmg verebiliyor, varan2. Hunterin yakınına giren cloth wearer arkadaşlara eminim ki 700+ dmg verebilir. Onun için caster arkadaşlar yakına girip şunu yaparım bunu yaparım demeleri için Hunterin armut toplaması gerekiyor.

Oyun resistler üzerine kurulu
eğer ben nova attığımda sen ve petin donarsanız death zone ile yeterince dmg veririm.
Oyunda hiç bişi konuşulduğu gibi olmuyo,
resistler,doğru zamanda doğru skilll
critler ....,uzun zamandır oynamıyorum ama tüm talentlar yenilencek bildiğim kadarıyla

Mage için kaçıncı sürümden beri
arcane missile buguyla uraşıyolar
Silip arcane missileyi bize talent malent sağlam bişiler verin, yada resistleri adam gibi yapın.
1000 armoru olan adam %15 dmg düşürüyo tamam
3 resist olan adam full dmg emiyo bu mudur yani resist
120 olana 3 resistte daha çok vurabiliyon
/roll yapalım bari ona göre resist olsun dmg[signature][hline]Nick: Darktr
Class : Human Male Mage Lvl 60
Guild : Silver Dawn
Server: Burning Legion
MSN: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Uff haal bu resist mevzusunu anlamamış gibi konuşuyosunuzya deliriyorum,

Bakın ansıl attacklat miss eidyosa büyülerde missliyor işte o sizin "butun dmg absorb etti hemide 3 fire resistle bu ne meen bi olaydır amanın amanın kaka blizzard" dediğiniz olay işte bu miss olayı adamınreisitinin bununla hiç bi ilgisi yok tamamı, adamın reisstinin dmg absorb'la (amro gibi ama daha random sayılar üzerine kurulu)ilgisi var ve bide sizin adama spell cirt'leme ihtimalini düşürmesiyle.

Yanı sen 3000000000 tane büyü atabilirsin birine hepsi ardı ardına missler yanı adam ardı ardına hepsinin "resisitler".

Kapış?

Artık aynı aptal "adam 3 resistle bütün büyüyü absorb etti amının amanın" ladını kullanmayın[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Gurup aksiyonunda Zg dan yarasa almiş Beast masteri ve yanindaki raptor strike la kafama 1200 giydiren hunter arkadaşlari kiniyorum buradan belirtmek isterim
Ayrica baya bi kısmetli insanim resme bakıverin.
[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 01 Ekim 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...