Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yeni patch ile petlerin LvL alması baya kolaylaştı ama genede sıkıcı bir iş çünkü malum yeni petlerimiz henuz tank olamadıklarından zamnın büyük kısmı melee ile geciyor ve hunter melee demek mana demek mana demek vakit kaydı demek. Neyse sorum şu. Ben bu yeni petimleri instancelara katılsam start baron scholo ubrs veya lbrs (hımm ubrs ve lbrs kasar)ye gitsem. Raid başına acep kaç LvL alırım yani sonucta yaratıklar ciddi xp veriyor olması lazım pete. Agrro alırsın kısmını kasmıcam cunku pet bizden herhalde 25 yard arkada falan stable olacak. Benim mreak ettiğim petin veya bir playerın xp alması için belli bir mesafe varmı yoksa peti ayda bıraksam XP alırmı. Tabi yok olmasına izin vermicem ama max distanceda bıraktım diyelim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalitzburg Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kimse anlamamıs yada bilmio bulasmak istemiolar :D (bende anlamadım)[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sanırım en iyi 5 kişilik dungeonlarda alırlar exp. DM BRD falan. exp daha az bölündüğü için.[signature][hline]Fevaxium lvl 60 rogue of Eclipse- Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ama 5 kişilik grupta peti kullanmak gerekir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 abso, oyunda iken bana tell at seninle hrpylere gidelim, orada hem hpleri cok dusuk hemde cok cabuk oluyorlar, level 47-48 idi sanırım yaratıklar. seninki hala dusuk level ise, benim petten aggro alamaz zaten seninki, birlkte dalar cıkarız, harpyler cokda cabuk oldukkleri için, sanırım en rahat bu sekilde xp kazandırabilirsin petine. felwooddak nagalarda aynı sekilde, onlarada dalabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar