salihb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 öncelikle herkezin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım sevgili arkadaşlar ben ares serverinden priest lvl50'yim görevi yapamadım 6 da kaldım bende herkez gibi ve ben şifremi degiştirmek istiyorum ama olmıyor dogum tarihimi biliyorum ama oyuna girdigim kunlanıcı adımı şifre degiştirmek için girdigim zaman hata veriyor ama oyuna giriyorum bu neden dolayı bırakıcam charı ve o yuzden ne kurayım assaian vardı lvl 47 calındı ne yapmalıyım yardım edermisiniz.... teşekürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Ben Birisine Göreve Yardim Etmistim 6. Anahtar Goblin civarinda olmasi lazim[signature][hline]BRinG Me To LiFE ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evet teşekürler biliyorum ama baktım çok ama yok bulamıyorum zaten oyun cok saçma olmuş nedenmi dün kekurikaka'dan cıkan kekuri ring kecondan cıktı fire blast kagıdı dts den cıktı saçma olmuş..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sen balına dua etmiyon hgala saçma maçma dion vay bea[signature][hline]Acil +55 itemli Char arıyorum eskişehir içinden olanlara Ytl ile digerlerine oyun parasıyla odeme yapacam ama oyunda cok param yokk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: salihb, 04 Ekim 2005 18:50 tarihinde demiş ki: öncelikle herkezin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım biraz erken olmadı mı :)[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 fire blast dts ? oha :S[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rubens Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: wsadad, 04 Ekim 2005 19:42 tarihinde demiş ki: sen balına dua etmiyon hgala saçma maçma dion vay bea KOTUmmm :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadaslar KE test serverinde oynayanlarınız bilir humanlarda 6. key karuslarda 4. key olması lazım(karusadan emin deilim ama D: ) bugluu.Anahtar config edildigi zaman server restart yiyene kadar yada savas olana kadar cıkmıyor.Bosuna aramyın yani server restart yedikden sonra gidip cıktıgı yerlere bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar