Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Pvp 'im çok iyi değil ama yardım edip çalıştırırsanız tempte uygun :) Agro'daki evimi de üs yaparız olmadı yanına dikeriz :) Ben varım her türlü yardımı ederim.[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: revhas, 01 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: zaten online olan 8 kişi olsa bize yeter biz o 8 kişi ile FrF nin çayını içmeye gideriz... :) bekleriz her zaman.[signature][hline]Akse Xanadu Jedi Padawan Floriel Xanadu Master Bio-Engineer,Master Chef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 ohh walla iice akıncı fln oluosunuz siz de, illa olay cıkarcaksınız dimi?? :D ama zevkli olr ole bisi pvp fln yaparz[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) Master Brawler, Teras kasi master, master fencer, novice pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 oh be iste anlatmaya calisip da anlatamadigim buydu hehe ben varim basindan sonuna kadar.[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Speeder üstünde tüm baseleri yıkıp geçicez[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ok o zaman oyun icinde bi konusalim revhas can manevi lider olarak ripten kalma gunleri yadederek belki basa gecer :P evet demekki benim dusundugum gibi arkadaslar var demekki hafiften baslayak o zaman olusuma.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 o zaman benim önerim şu olucak... akıncı grubuna katılmak isteyen arkadaşları önce SK ya alalım... SK da olmak çok avantajlı bizim için ama kendimize bir kanal açalım o bizim guildchatimiz olsun online olan hemen öbürlerinin yanına gelsin öncelikle şu theed i bi düşman işgalinden kurtaralım :D[signature][hline]"Join the Empire rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sgecca Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bu bana uyar. Bence de içinde başka chat kanalı açabiliyor muyuz??[signature][hline]WOW Bazı karakterlerim vardı ama levellarını ve ne olduklarını unuttum :) SWG Harun Rasit (Windu Jedi) Sgecca Master Artisan Satto SAS Master BH-Master Pistoleer-CM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ya revhas o değilde bize mail gönderdiler şimdi ne yapmamız gerek giriş için :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 hımm buda gusel fıkır, uygundur.[signature][hline]Army Captain of Vader sad(mbh) sadness(djk) eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben almiym SK falan, kanala girerim[signature][hline]Morian Dae Jedi Weakling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empire Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 /salute /shout Imperial soldier Yaemun of Eclipse ready for war Sir! Oh bea, ben çayı çok severim yahu:)[signature][hline]-SWG- Yaemun of Eclipse -SWG- cakabo Fellah 0f Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar